Wkano

Hvordan bli kvitt poser under øynene

Har du lider av under-øye poser eller sirkler? Under-øye poser er en naturlig effekt av aldring, men de kan også være forårsaket av mangel på søvn, allergier, og vaner som fremmer vann oppbevaring. Under-øye poser er et kosmetisk problem som kan gjøre folk synes trøtt eller uopplagt. Lær hvordan du kan redusere forekomsten av under øynene poser med raske løsninger, langsiktige strategier og permanente kosmetiske løsninger.

Trinn

Hvordan bli kvitt poser under øynene. Drikk rikelig med vann.
Hvordan bli kvitt poser under øynene. Drikk rikelig med vann.

Raske reparasjoner

 1. 1
  Drikk rikelig med vann. Under-øye poser er ofte forårsaket av tilbakeholdelse av vann på grunn av høy saltkonsentrasjon i området. Du kan våkne opp med poser etter å ha spist en salt middag eller gråte, enten det er fra tårer eller mat, kan salt hente vann til ansiktet ditt og få den til å samle under øynene.
  • Skyll overflødig salt fra systemet ved å drikke vann. Unngå salt mat for resten av dagen.
  • Hold deg unna drikker som får deg til å bli dehydrert, som kaffe og alkohol.
 2. 2
  Berolige øynene med noe kaldt. Du har sikkert hørt at å plassere agurker over øynene dine vil bidra til å redusere poser, men det er faktisk den kjølige temperaturen som lindrer området. Agurker skje for å være den perfekte form, størrelse og struktur til å behandle under øynene poser, så gå videre og skjære en opp - bare sørg for at det er blitt chilling i kjøleskapet på forhånd.
  • Hvis du ikke har en agurk, fukte et par teposer og chill dem i fryseren eller kjøleskapet før du legger dem over øynene dine. Bruk en beroligende te, som kamille eller peppermynte, slik at du får fordelene med aromaterapi på samme tid.
  • En pose frosne erter eller grønne bønner vil også gjøre i en klemme. Portion ut noen frosne grønnsakene i to små mat lagring poser og legg dem over øynene dine.
 3. 3
  Sett på litt concealer. På kort sikt, skjuler under øynene poser og sirkler med litt sminke er den raskeste og mest effektive løsningen. Riktig sminke kan sterkt redusere synligheten av poser og holde deg ser frisk hele dagen. Følg denne fremgangsmåten for å søke skjuler makeup:
  • Velg en concealer som matcher huden din tone. Hvis dine under øynene poser er mørkt, kan du også gå en nyanse lysere. Påfør concealer med fingeren eller en bomullsdott. Sørg for at du DAB den på lett i stedet for å gni det inn i huden din. Sammensetningen vil skjule din poser mer effektivt hvis det holder seg på overflaten av huden din.
  • Følg concealer med en børste med pulver for å hjelpe den satt og holder seg på plass hele dagen. Bruk en matt pudder (ikke en med shimmer) og en blush børste til å bruke litt pudder under øynene.

Langsiktige strategier

 1. 1
  Unn din allergi. Under-øye poser er ofte et resultat av allergi som fører til betennelse i ansiktet. Siden huden rundt øynene er tynnere enn huden på resten av kroppen din, har en tendens væske til å samle det og puste ut huden.
  • Bruk en allergi medisiner for å behandle høysnue og andre sesongmessige allergier. Prøv en over-the-counter medisin eller få en resept fra legen din.
  • Unngå å tilbringe tid i nærheten allergi kilder, som blomster, støv eller dyr. Sørg for at huset er godt støvsugd og vaske sengetøy ofte.
 2. 2
  Endre sovestilling. Folk som sover på magen eller sider har en større sjanse for å våkne opp med under øynene poser, siden disse stillingene tillate væske til å samle under øynene i løpet av natten. Side sviller kan faktisk se at øyet på den siden de ligger bare på har en større pose enn øyet på den andre siden.
  • Prøv gradvis å sove på ryggen oftere enn magen eller på siden. Det er ikke lett å endre sovestillinger, slik at du kan ha litt problemer med å venne seg til det først.
  • Bruk en andre pute under hodet ditt hvis du er en back sovende. Med hodet på en litt vinkel nedover, vil væsken samler ikke inn under øynene om natten.
 3. 3
  Unn ansiktet forsiktig. Siden ansiktshuden, og spesielt under øynene huden, er tynn og skjør, det er lett å skade den og gjøre den svakere, noe som fører til enda større poser. Bruk følgende metoder for å begynne å behandle din under øynene huden med mer omsorg:
  • Ikke gå i dvale iført sminke. Kjemikalier i sminke kan irritere øynene om natten. Vaske ansiktet før du sovner er en viktig del av god ansikts hygiene.
  • Vask og tørk ansiktet forsiktig. Skrubbe ansiktet rent og deretter gni den tørr med et håndkle kan svekke huden rundt øynene. Bruk et godt øye makeup remover å tørke bort sminke, deretter sprute ansiktet med vann et par ganger og klapp den tørr med et mykt håndkle.
  • Fukte ansiktet hver kveld. Sørge for at ansiktet, og spesielt på området rundt øynene, får nok fuktighet hjelper huden beholde elastisitet og styrke. Bruk et ansikt fuktighetskrem eller olje hver kveld før sengetid.
  • Bruk solkrem hver dag. Solens stråler kan forårsake den tynne huden rundt øynene dine til å bli enda mer skjør. Pass på at du beskytter huden der hver dag, selv om vinteren.
 4. 4
  Endre kostvaner. En salt middag sammen med et par cocktails er fint hver gang en stund, men hvis du gjør en daglig vane å spise salt og drikke alkohol, kan det ha en langsiktig effekt på øye poser. År med væskeansamlinger i ansiktet kan føre til permanent utrakt poser. For å hindre at dette skjer med deg, kan du prøve å gjøre følgende endringer:
  • Reduser mengden salt du bruker i daglig matlaging. Prøve å kutte den i to eller kutte den ut helt - du vil bli overrasket over hvor smakfull mat kan være uten tillegg av en masse salt. Prøv å kutte ned på salt du bruker i bakevarer og unngå salt helt på middag, siden kroppen din ikke vil ha tid til å balansere ut ting før du sover.
  • Drikk sjeldnere. Å drikke alkohol fører til vann oppbevaring, så jo mindre du drikker, vil de mindre puffy dine under øynene poser ser i morgen. På nettene når du drikker, følger hver drink med en lik mengde vann. Prøv å slutte å drikke tidlig på kvelden i stedet for å ha din siste like før sengetid.

Kosmetiske løsninger

 1. 1
  Få en filler. Poser eller sirkler forårsaket av aldring vil ikke svare på endringer i livsstil, men får en hyaluronsyre filler kan forbedre utseendet på under øynene området. Filler injiseres under øynene for å gjøre konturene av øyehulen ser mer ungdommelig.
  • Denne prosedyren kan være farlig hvis det ikke blir gjort av en profesjonell. Gjør research før du forplikter deg til å få en filler.
  • Fyllstoff vanligvis koster flere hundre dollar, og kan føre til negative bivirkninger som blåmerker og hevelser.
 2. 2
  Få kirurgi. Som mennesker alder, fettlagre flytte ned fra øyeepler og akkumuleres i under øynene, som fører til poser. Blefaroplastikk er prosessen med å fjerne eller å endre plasseringen av fettet som er akkumulert, etterfulgt av en laser behandling for å stramme huden i området.
  • Blepharoplasty prosedyrene vanligvis koster mellom 1500€ og 3740€ dollar.
  • Oppgangen perioden kan vare i flere uker.

Tips

 • Få nok søvn og prøver ikke å være så stresset!
 • Kutte ned på røyking, noe som fører til hud for å svekke og rynke over tid.
 • Prøv å bruke en neti pott for å fjerne poser og lunger forårsaket av allergi.

Advarsler

 • Hvis store poser eller mørke ringer danner uten en åpenbar grunn, de kan være forårsaket av en medisinsk tilstand. Konsultere legen din dersom du endrer dine vaner ikke forbedrer problem.