Wkano

Hvordan bli kvitt store porer og urenheter

Uansett hvor godt du tar vare på ansiktet ditt, kan store porer alltid dukke opp, noe som gjør utseendet av blemmer enda større. Dersom større porer og stygge blemmer plager deg, her er noen gode måter å krympe dem.

Trinn

Hvordan bli kvitt store porer og urenheter. Vask ansiktet hver dag, være forsiktig med å overwash.
Hvordan bli kvitt store porer og urenheter. Vask ansiktet hver dag, være forsiktig med å overwash.

Rettsmidler for å gjøre porene mindre

 1. 1
  Vask ansiktet hver dag, være forsiktig med å overwash. Porene forstørre når de blir tilstoppet med skitt, olje eller bakterier, forårsaker dem til å bli betent. Vaske du møter regelmessig, men ikke for ofte - en gang om morgenen, én gang om natten - vil bidra til å holde porene ser mindre og føler deg bedre.
 2. 2
  Påfør isbiter til ansiktet ditt. Plasser isbiter forsiktig langs porene i 15 til 30 sekunder. Dette vil ha en oppstrammende effekt på huden din.
 3. 3
  Lag en natron lim. Makeup artister sverger til natron, da det kan bidra til å redusere synligheten av porer mens du kjemper acne samtidig. Hvis du har veldig sensitiv hud, men skal bruke natron med forsiktighet, da det kan irritere huden din.
  1. Bland like deler natron og varmt vann (2 spiseskjeer hver) i en lime.
  2. Ved hjelp av en sirkulær bevegelse, massasje lim inn porene forsiktig i ca 30 sekunder.
  3. Skyll av med kaldt vann.
  4. Bruk dette regimet som en del av den vanlige ansikt-vask rutine, hver kveld, for 5 til 7 dager. Etter en ukes bruk, redusere diett til 3 til 5 ganger per uke.
 4. 4
  Skyll en vaskeklut i sitron og ananasjuice. Plasser vaskeklut fast på ansiktet ditt i ett minutt. Skyll huden med varmt vann. Sitron og ananas juice inneholder naturlige enzymer som strammer og fastere ansiktet mens også rensende og lysere i huden hvis du har sensitiv hud bruk fuktighetskrem før hånden bare for å sørge for at sitrus ikke bryte deg ut. Sitron har særlig evnen til å rense og krympe synligheten av porer.
 5. 5
  Bruk en lett skrubb. En skrubb, i motsetning til en vask, inneholder vanligvis svært små perler eller andre masserer redskaper (tror finmalt aprikos kjerner, for eksempel) som bistår i unclogging porene. Enkelte lette scrubs kan brukes nattlig stedet for ansikt vask.
  • Hvis du skal bruke en skrubb i stedet for en vask, la det bli med det. Ikke vask ansiktet etterpå, det er en enten / eller ting. Overdreven vask av huden kan forårsake irritasjon og rødhet, rendering eventuelle gevinster i pore-reduserende nesten ubrukelig.
 6. 6
  Prøv en yoghurt maske. Vanlig yoghurt inneholder melkesyre og probiotika, som når påføres huden, bidrar til å holde de dårlige bakteriene som forårsaker acne i sjakk, og dermed reduserer synligheten av porer.
  • Påfør et tynt lag med vanlig yoghurt over ansiktet og la stå i 5 til 10 minutter. Mer enn 10 minutter kan irritere huden.
  • Bruk bare ca en gang i uken. Som med de fleste masker, mindre er ofte mer, så ikke bli lurt til å tro at du må hele tiden være eksfolierende.
 7. 7
  Spis sunt. Spis en diett rik på magre proteiner, hele korn, frukt og grønnsaker, og omega-3 fettsyrer. Drikk rikelig med vann i stedet for sukkerholdige, koffein-laden drikker. Unngå overdreven melk og meieriprodukter, som har hormoner som gjør acne verre.
  • Få nok vitamin A, vitamin C, og B-vitaminer. Vitamin C kan bidra til å minimere linjer, arr og rynker, mens vitamin A fungerer på en lignende måte.
  • Appelsiner produsere fastere hud og gjenoppbygge kollagen, som kan bidra til å øke elastisiteten i huden din og redusere pore vegger. Mandariner også ha denne effekten.
 8. 8
  Bruk alfa-og beta hydroxy syrer, eller AHA og BHAs. AHA og BHAs er kjemisk, snarere enn naturlig, exfoliants. De svekker den bindende egenskaper av lipider, som holder døde hudceller på den ytre huden intakt selv etter at de skal sloughed av. BHAs er flinkere til å virkelig gjennomtrengende porene fordi de er fettløselig, noe som betyr at de kan kutte rett gjennom olje eller talg i porene.
  • Bruk kjemisk peeling som AHA og BHAs hver fire til seks uker. Igjen, bare fordi du gjør det oftere betyr ikke at det er bedre for huden din.

Rettsmidler for å gjøre blemishes mindre synlig

 1. 1
  Bruk den utrolige kraften av sitroner å redusere urenheter. Den sitronsyre i sitroner angriper pigmentene i huden din som er ansvarlige for en rød eller misfarget lyte hans gikk det ut. Sitronsaft vil gjøre blemishes mindre merkbare, men det kan også lysne huden tone og gjøre deg utsatt for solskader, så alltid bruke solkrem når du går ut.
  • Bland tomat juice og sitronsaft sammen og gjelder til ansikt med en bomullspinne regelmessig. Vask bort med kaldt vann etter 10 minutter. Denne blandingen vil redusere urenheter og lette noen ansikts hår over tid.
  • Bland sammen 2 ss honning og 1 ss sitronsaft sammen med en klype gurkemeie. Vask bort med kaldt vann etter 10 minutter. Hvis brukt jevnlig, fungerer denne blandingen godt.
  • Gni en sitronskall sammen med litt sukker over huden din. La sitte i 10 minutter før du vasker bort med kaldt vann.
 2. 2
  Bruk sandeltre pulver og vann for å redusere urenheter. Bland sammen en pasta av sandeltre pulver og vann, bruke til ansikt. La stå i 10 til 20 minutter før du skyller av med kaldt vann.
 3. 3
  Gni en papaya eller bananskall over huden din. La stå i 15 minutter før du vasker bort med kaldt vann. Blemishes bør få mindre og / eller mindre merkbar.
  • Papaya og banan inneholder enzymene papain og bromelain i tillegg til andre syrer som bidrar til å minimalisere tilstedeværelsen av urenheter.
 4. 4
  Bruk nype seedet olje. Ekstremt effektiv i å bekjempe rødhet i kviser, kan nype olje brukes i lave doser i ansiktet i 15 minutter hver dag før du vasker av med kaldt vann.

Medisiner og profesjonelle behandlinger for porer og urenheter

 1. 1
  Ta reseptbelagte medisiner. Din hudlege eller lege vil kunne peke ut medisiner, både aktuell og i pilleform, som kan være i stand til fullt ut å behandle kviser i løpet av noen uker.
 2. 2
  Prøv dermabrasion. Dermabrasion er utgangspunktet når en lege skraper det øverste laget av huden, eller epidermis, med en veldig fin diamant bur eller stålbørste, og dermed "oppmykning" uregelmessigheter i huden. Bra for urenheter forårsaket av akne.
  • Prøv microdermabrasion. Som dermabrasion, bare med en lettere redskap. En myk slipende flyttes over epidermis, dempe urenheter og oppmuntrende kollagen produksjon.
 3. 3
  Prøv dermaplaning. I likhet med dermabrasion, bortsett fra hudlege fjerner det ytterste laget av huden ikke ved å skrape huden vekk, men av "høvling" det bort med en serie av back-og-tilbake svingninger.
 4. 4
  Zappe blemishes unna. Din lokale estetiker vil ha en høy frekvens maskin som bruker en strøm til å drepe bakterier som forårsaker betente kviser. En liten elektrode drives over lyte og vil være merkbart mindre i noen få timer.
  • Du kan også kjøpe en Zeno enhet, som er det samme som disse høyfrekvente maskiner. Den eneste forskjellen er at de er håndholdt og batteridrevet.
 5. 5
  Få en kortison injeksjon. Din hudlege kan injisere kortison inn en skavank, noe som vil redusere hevelse innen en dag. Men dette er vanligvis sett på som en siste utvei metode for når huden ikke reagerer på andre behandlinger

Tips

 • Før du starter, sørg for at hendene dine er rene.
 • Husk alltid å aldri plukke på kviser. Enhver form for forstyrrelser i huden, uansett hvor lite, vil irritere den regionen hvor det skjer. Berøre ansiktet så lite som mulig er den beste måten å forhindre potensielle arrdannelse. Dine hender har mye naturlig, hud produsert olje som kan tette porene og produsere mer!
 • Pass på at produktene du bruker er ikke utløpt eller råtten.
 • Ikke få sitronsaft i øynene, fordi sitronsyre vil brenne.
 • Før du starter, sørg for at du har alt innen rekkevidde.
 • Noen hudprodukter også arbeide, er en god merkevare Neutrogena.

Advarsler

 • Ikke over-damp ansiktet ditt! Den kan resultere i tørr hud, og til og med brannsår. * Unngå utsuging ansiktet med pore-rengjøringsmiddel. Dette tilsvarer bare mer pore irritasjon og bakterievekst, noe som betyr mer akne.
 • Ikke prøv alle disse rettsmidler samtidig. Prøv en spiss, og hvis det ikke ser ut til å hjelpe, kan du prøve en annen. Overdrive kan gjøre ansiktet ditt verre.
 • Hvis noen av disse metodene forårsake ubehag eller smerte, slutte å bruke dem. Smerte er kroppens måte å fortelle deg å stoppe.