Wkano

Hvordan bli venner med en fyr

Til tross for visdomsord sprutet i When Harry Met Sally, er det mulig for en jente og fyr å være platonisk venner. Enten paret er selvsagt ikke seksuelt tiltrukket av hverandre, eller bare ha muligheten til å utøve fornuftig selvkontroll, vil følgende tips hjelpe deg å dyrke ekte vennskap med medlemmer av det motsatte kjønn.

Trinn

Hvordan bli venner med en fyr. Finn noen å bli venner med!
Hvordan bli venner med en fyr. Finn noen å bli venner med!
 1. 1
  Finn noen å bli venner med! Se etter en fyr som du enten vet er interessert i å være kamerater med deg, har samme interesser som deg, eller som ville gjøre en god venn. Det er ganske bra hvis fyren har minst én interesse lik deg, ellers ville ha noe å gjøre eller snakke om.
 2. 2
  Når du har funnet fyr venn av valget, snakke med ham som enhver annen person. Se opp for noen flørting fra en av dere - du ikke vil ha dem får feil inntrykk! Finn ut hva de liker, og oppmuntre at i small talk. La fyren vet at du ønsker å snakke om sine favoritt-temaer også!
 3. 3
  Etter litt småprat, bør den nye fyr venn forstår at dere er venner. Gi den fyren litt plass, la ham gå til andre mennesker og se nye ansikter andre enn bare din. Hvis du ser at fyren i løpet av dagen, sier "hei" eller bølge, la ham vite at du er der uten å komme i ansiktet hans. Han vil forhåpentligvis innse at du blir vennlig. Igjen være vaktsom for flørting. Det siste du ønsker er at klosset feil inntrykk.
 4. 4
  Få den fyren med et par av dine andre venner. Det er alltid bedre å være sammen med en gruppe og bli kjent med hverandre enn i et stramt område med bare dere to. Å være i en folkemengde lar rett og slett ham vite at du ønsker hans oppmerksomhet for å snakke og henger, ikke noe mer. Når han er komfortabel med dine venner og deg, spør ham om han ønsker å henge ut. Hvis han sier han ikke kan, ikke vær bekymret.
 5. 5
  Noen ganger kan jenter bli for mye i en fyr i ansiktet, noe som er irriterende. Hvis han blir irritert av deg, kan du enkelt fortelle. Ikke bli satt ned hvis han sier nei til forslaget om å henge ut. Hvis du blir venner, så vil det være nok av andre muligheter!
 6. 6
  Bygge opp selvtilliten din. Finn ting du er god på, og ros deg selv. Det kan virke dumt, men å gjenta: "Jeg er stor på _______, og jeg er stolt av det," i speilet for ti ganger om dagen vil hjelpe. Gutta ønsker å henge rundt trygg på mennesker. Hvem ønsker å henge rundt noen som hater seg selv?
 7. 7
  Ta vare på grunnleggende hygiene. Dusje ofte og bruke deodorant. Trimme neglene og få klippet håret. Bruk klær du vil ha på vanlig måte. Ikke overdriv sminken og parfyme. Noen gutter hater makeup brukes i overkant, og andre er allergisk mot parfyme. Men ikke ser eller lukter som en slask!
 8. 8
  Vær deg selv. Se om din skole har en klubb som omhandler din favoritt aktivitet. Hvis du er hjemme-skolert, er det mange bedrifter som art programmer som ville elske å ha deg med dem. Det er gutta som går til kunst programmer.
 9. 9
  Når du ser en fyr, prøv å snakke med ham. Hvis han er i klubben din, der du går! Instant samtale! Hvis du ønsker å snakke om noe annet, snakk om noe sånt som:
  • Hvordan brutto lunsj var i dag - "Var det noe gjennomgangen i kjøttpudding overraskelse?"
  • Hvordan været er i dag. En gammel standby, men likevel en god samtale forrett.
  • Hvordan fotballkampen gikk. Mange gutter som sport, og hvis du gikk til eller hørt om det store spillet, ville han gjerne snakke med deg om det.
 10. 10
  Vis interesse. Hvis du likte samtalen, fortell ham at du må gå, men vil gjerne snakke med ham igjen. Når du ser ham igjen, snakke med ham! jo mer du snakker, jo bedre bånd du vil vokse. Det kan være pinlig å bli sett med en gutt hvis du er yngre, men det lønner seg. Mange vennskap vokse og blomstre, og noen ganger også bli "noe mer".
 11. 11
  Når du har din (gutt) venn, invitere ham over for ting og har en flott tid hengende ut. Ditt vennskap vil bli like sterk som noen gang! Lykke til!

Tips

 • Gutter kan være litt pervers rundt sine venner, så ikke bekymre deg hvis han sprekker vitser, spille sammen!
 • Hvis du ser at fyren mer enn én gang på en dag, velger et par ganger hvor han kommer til deg, ikke omvendt. Hvis han kommer til deg, er det et godt tegn på at han ønsker å være venner.
 • Snakk med noen av hans venner også, la dem vite at du er der.
 • Når han snakker med sine venner, stå ved ham og bidra til samtalen.

Advarsler

 • Ikke snakk om deg selv hele tiden! La samtalen flyte, snakke om generelle emner, ikke være over toppen.
 • Ikke være irriterende, la ham komme til deg noen ganger, være ute av ansiktet hans.
 • Se opp for flørting.