Wkano

Hvordan bli venner med nerder

Er du lei av å henge ut med, de populære folk, sportsidioter, etc.? Bare ønsker å være venner med ""? Eller beundrer du den måten de er så hardt arbeidende og ønsker å være vennlig med dem? Uansett årsak, vil denne artikkelen hjelpe deg å bli venner med det du kaller "Nerds".

Trinn

Hvordan bli venner med nerder. Fastslå nerd i spørsmålets fagfelt.
Hvordan bli venner med nerder. Fastslå nerd i spørsmålets fagfelt.
 1. 1
  Finn ut hvem er. I hver skole, det er nerder. Men ikke umiddelbart anta at du vet hvem nerder er. Du kan bare plukke noen som bærer briller og tannregulering, men inni de kan være en total Nerd Hater. Så bruke litt tid på å se alle som en hauk, og prøve å finne ut hvem som nerder er. Det kan være noen besatt med ett bestemt emne - som datamaskiner, eller litteratur, eller det kan være noen som elsker skolearbeid og ser ut til å alltid være å gjøre forlengelse arbeid. Kontroller at du er forsiktig når du prøver å finne de Nerds - ikke gjør en feil og plukke noen helt annerledes.
 2. 2
  Fastslå nerd i spørsmålets fagfelt. Dette er viktig. Du trenger en god conversational utgangspunkt for å konstruere en dialog med nerd, fordi de vil trolig bli snakket mye om (spesielt i begynnelsen) deres valgte fagområde, eller hva de kan oppfatte som deres besettelse. Mestring er ikke nødvendig - med mindre selvfølgelig, du vil...
 3. 3
  Utvikle noen interesse for nerd interesser. For eksempel, hvis nerd du følger opp er helt på med litteratur, prøve å lese noen kjente forfattere som Shakespeare, eller lese noen avanserte eller populære bøker som Jane Eyre, Pride and Prejudice, The Da Vinci Code. Prøv å ta minst noen interesse i besettelse, uansett hvor kjedelig det kan virke. Det vil hjelpe form og gjøre det sterkere.
 4. 4
  Tilnærming valgt nerd (er). Dette bør ikke være for vanskelig. Snakk med dem om deres besettelse, og hvordan du er interessert i dem. Det kan være lurt å spørre dem noen spørsmål, for eksempel: hvis Nerd er i matematikk, kan du spørre dem: "Så hva foretrekker du - Algebra eller?" Eller hvis du har en litteratur fan på hendene, kan du spørre dem hva deres favoritt forfattere er, og hva deres meninger er på en bok.
 5. 5
  Utvikle en. Snakke mer og mer om Nerd besettelse med dem. Vær hyggelig mot dem, ikke erte eller plukke på dem. Prøv å spørre dem intelligente spørsmål, og være interessert i deres mening. Legg til dine egne meninger også - ikke vær redd for å si din mening. Tilbringe mer tid med den Nerd - prøve og sitte ved siden av eller i nærheten av dem, bruke en pause tid med dem, eller selv gå til deres hang-out sted eller til deres hjem (er).
 6. 6
  Fortsett med din nye besettelse, akkurat som dem. Ikke gjør noe som er for normal eller " sosial ", dette kan sette dem av. Nerder er enkle folk, og det er alt som må gjøres for å fortsette vennskapet på ubestemt tid.

Tips

 • Når du blir venner med nerder, vil du finne din plass i sin gruppe. Din personlighet vil mold litt for å passe i. Du vil ikke endres, men du vil finne ting i gruppen mangler, og dine kvaliteter som kan fylle dette gapet vil bli mer uttalt.
 • Det vil ta lang tid å få deres. Nerder, som er vant til å bli gjort narr av, er svært bevoktet noen ganger. Snakker om eventuelle personlige forhold vil bli sett på som et forsøk på å gjøre narr av dem. Hvis du ønsker å vite, de vil fortelle deg når de stoler på deg.
 • Det hjelper å vite hva de er interessert i, for eksempel matematikk, eller vitenskap.
  • Science har mange grener, men nerder er vanligvis i fysikk. Hvis nerd gruppen er i fysikk, partikkel eventyr vil hjelpe og lar deg sove i vitenskap klasser.
  • Datamaskinen nerder vanligvis vil heller bli kalt geeks eller 'leet' og vite er nyttig.

Advarsler

 • De fleste sier er nerder teit, så pass opp av folk som sier du ikke er kult.
 • Alle nerder er. Hvis du er en idiot ikke engang forsøke å bli venn med nerder i noen meningsfull forstand, fordi 90% av hva de vil snakke om vil være utenfor deg. Bare fordi de spiller Quake 3 betyr ikke at de er akkurat som dine kompiser som spiller Halo hele natten.