Wkano

Hvordan dekorere en funky kvinnelige tenåringens rom

Du er en tenåring, og ønsker du et soverom som uttrykker deg selv og din levende personlighet. Gode ​​nyheter, det kan gjøres! Dette er for å hjelpe alle dere funky jenter får plass i drømmene dine!

Trinn

Hvordan dekorere en funky kvinnelige tenåringens rom. Få litt funky møbler!
Hvordan dekorere en funky kvinnelige tenåringens rom. Få litt funky møbler!
 1. 1
  Male det! Velg hvilken farge du vil at rommet skal være. Det er best å matche fargene på veggene til fargene på sengeteppe / dyne, som du ikke kan matche talsmannen til veggene. Dette er viktig, fordi ting på rommet ditt med å mer eller mindre koordinere med vegger. Du kan enten male hele rommet én farge, eller male forskjellige vegger forskjellige farger. Dristige farger som fuchsia, lime grønn, oransje og lyse blå er funky og vil krydre opp rommet ditt.
 2. 2
  Få litt funky møbler! Du trenger ikke å få helt nye møbler til rommet ditt. Du kan refurnish møbler som du allerede har ved å male dem! Bruk kule teknikker som å bruke en svamp til DAB neonfarger på din kjedelig seng. Dette ikke bare gjør sengen ser unik og fantastisk, men det vil gi den en kul tekstur, også! Hvis du kan finne dem, det er stoler formet som sko og andre kule ting som vil definitivt gjøre rommet ditt husket.
 3. 3
  Få noen gode persienner eller gardiner. Du kan dekke opp kjedelige persienner med kule gardiner som svarer til ditt rom. Hvis du har en vanlig hvit rullegardin skygge, prøv å male hele greia med forskjellige farger eller male en collage av ting du liker. Prøv å sette noen beaded gardiner foran vinduet ditt, eller din dør! Hvis du kan fjerne dørene på skapet ditt, kan du henge streng gardiner på en stang i døråpningen.
 4. 4
  Belysning er viktig. Du absolutt ikke trenger å holde seg til de lamme gulvlamper og skrivebord lamper som foreldrene dine har i sine rom. Det er noen virkelig awesome lamper der ute! Gå til butikker som IKEA og sjekke ut deres belysning delen. De har lys i neonfarger, samt lys i kule former og design. Disse vil definitivt gjøre en uttalelse på soverommet. Du kan også bruke lanterner for en funky touch.
 5. 5
  Legg en haug av kule kaste puter på sengen. Disse vil gjøre din seng ser koselig og innbydende, og vil bidra til å matche opp ulike aspekter av rommet ditt. Prøv å få så mange forskjellige farger, former og størrelser som mulig. De med paljetter vil virkelig legge stil til rommet ditt. Hvis du har lite penger du kan prøve å gjøre noen selv, det er veldig enkelt.
 6. 6
  Stoler! Når vennene dine kommer over, trenger du ikke vil at de skal måtte sitte på gulvet! Legg beanbag stoler, månen stoler, eller andre stoler for deg og dine venner til å krasje i. Legg en kaste pute eller to på dem for å gjøre dem ser mer skjegg og innbydende.
 7. 7
  Ikke glem et speil! Du trenger et sted i rommet for å undersøke antrekk, hår og makeup. Du kan kjøpe en vanlig speil og krydre det opp med en fjær boa, eller kjøpe et speil med en funky ramme som en mosaikk speil.
 8. 8
  Tepper! Legg noen kule tepper til rommet ditt, spesielt hvis du har en veldig halt teppe. Sette noen i nærheten av sengen, nær inngangen til rommet ditt, eller i midten av rommet ditt. Det er mange forskjellige tepper i forskjellige teksturer, former, størrelser og farger der ute, så se deg rundt for å finne noen som du liker.
 9. 9
  Legg en søppelkasse under skrivebordet. Du ønsker ikke useriøs sitter rundt på rommet ditt! Kjøp litt søppel kan fra en møbelforretning, eller til og med spare noen kroner ved å få det fra dollaren butikken.
 10. 10
  Tilpasse rommet ditt! Alle tipsene ovenfor er stor, men den beste måten å uttrykke din personlighet er å tilpasse ditt rom. Legg plakater av varme kjendiser og band på veggene. Sett innrammede bilder av deg, dine venner, og / eller kjæresten din på pulten din, vegger og nattbord. Vise smykker eller sport trofeer. Vis frem din makeup. Dekorere rommet ditt med ting som gjør rommet ditt ser ut som det tilhører deg!
 11. 11
  En annen veldig funky idé er å sette dine gamle for små jeans og bruke dem som bakgrunnsbilde!

Tips

 • Hold rommet så ryddig som mulig! Den penere et rom er, jo bedre det kommer av, uavhengig av stil.
 • Lag en plan før du gjør noe, spesielt noe stort.
 • Hvis du finner en, få en speilet disco ball i valgfri farge og henge den foran vinduet ditt. Så når solen kommer deg, vil rommet bli dekket i punkter med den fargen!
 • Gå gjennom dine klær og eiendeler og resirkulere gamle papirer, donere gamle klær og leker til goodwill og kaste noen ting som er ødelagt eller ødelagt.
 • Lag et budsjett på forhånd, for å unngå å gå blakk!
 • Prøv å holde alt i mer eller mindre samme farge familien for å unngå en tacky utseende rot.
 • Pass på når du setter ut rommet ditt, kan du huske hvor alt er.
 • Gjøre det kult ved å kaste alle forskjellige typer teksturer / materialer og farger, men sørg for at fargene koordinere slik at det ikke er alt for tilfeldig (med mindre det er utseende du går for.)
 • Sørg for å spørre foreldrene dine om lov! Husk at du fortsatt bor i huset deres og bruke pengene sine, så du må respektere deres regler!
 • Plass det ut.
 • Hvis veggene er dristige farger, kan du prøve å fjerne eventuelle pastellfarger på rommet ditt. De vil kollidere forferdelig.

Advarsler

 • Ikke holde gamle papirer, enten kaste dem bort eller få en stilig mappe for å oppbevare dem i.
 • Ikke rot opp rommet ditt med en haug med nips... det ser tacky.
 • Ikke ha for mange utstoppede dyr på rommet ditt, da dette vil se babyish. Hold en eller to på sengen, og donere resten til veldedighet.