Wkano

Hvordan lage en funky og moderne ungdoms rom

Lei av å se på den samme gamle pastellfarget bakgrunn og utstoppede dyr stirrer på deg fra slutten av sengen din? Vil du elske en funky ungdoms rom som ser ut som det har kom rett ut av en Ikea-magasinet? Les videre for en enkel måte å gjøre dette!

Trinn

Hvordan lage en funky og moderne ungdoms rom. Tøm ut rom, inkludert seng, nattbord etc.
Hvordan lage en funky og moderne ungdoms rom. Tøm ut rom, inkludert seng, nattbord etc.
 1. 1
  Tøm ut rom, inkludert seng, nattbord etc sortere alle tingene dine inn i fem hauger;. Keep, selge, Recycle, Toss, eller Donate. Etter at du har sortert alt, ta alle dine gamle leker og donere dem til veldedighet, de kan virkelig gjøre et barn lykkelig. Hvis du har gamle klær, overlevere dem til et yngre søsken eller familiemedlem, eller rett og slett gi dem til veldedighet. Hvis du har gamle spillkonsoller eller CDer, prøve å selge dem på Ebay eller på et garasjesalg.
 2. 2
  Se på din nåværende møbler. Kan du pusse dem ved å male dem? Sørg for at rommet har nok lagringsplass for alle dine klær og andre biter, og hvis den ikke gjør det, kjøpe en garderobe eller kommode. Kontroller at alle møbler fargene passer.
 3. 3
  Male rommet ditt! Velg en farge eller to som du liker og male veggene den fargen. Hvis du vil, kjøpe noen funky tapet for den ene veggen. Dette blir din funksjon vegg (det er vanligvis veggen at hodegjerde vil være på). Sørg for at tapet ikke er for mørk, og at den har en fet mønster på den, for eksempel damask. Hvis du ikke ønsker å bruke tapet, bare male rommet ditt eller leie en maler til å male det for deg.
 4. 4
  Ta en titt på gulvet. Er det teppebelagte, eller tre? Dersom teppet er en virkelig vemmelig farge og ikke samsvarer med rommet ditt, maskere det med en funky rug. Hvis du har nok penger til å få gulvet re-ferdig, prøver tregulv med en lys teppe.
 5. 5
  Flytte møblene tilbake i, og flytte det rundt til det ser riktig. Bare flytte møbler rundt kan gjøre en stor forskjell i et soverom!
 6. 6
  Legg til en personlig ungdoms touch! Legg noen beanbag stoler, speil, kule lamper, kaste puter, og noe annet til rommet ditt for å gjøre det kult, komfortable og svært funky. Legg noen bilder av deg og dine venner, familie eller dyr å tilpasse rommet ditt.
 7. 7
  Legge alle ting tilbake inn på rommet ditt. Sørg for å ha nok lagringsplass for det hele, samt plass til å vise alle tingene dine. Kule hyller er en flott ting å ha på soverommet.
 8. 8
  Ikke glem sengetøy! Hvis du liker din nåværende sengetøy, holde den, men hvis ikke, kjøpe et nytt sett! Lyse, klare farger eller kule mønstre på gardiner er veldig moderne og funky. Sørg for at det hele passer rommet ditt!
 9. 9
  Få litt belysning. En god idé er å vanligvis har to kilder til belysning i rommet ditt. Du bør ha en viktig kilde til belysning, for eksempel en lysekrone, en gulvlampe, eller en lett festet til taket. Du bør også ha en bordlampe slik at hvis du vil beholde belysningen lav, kan du bare ha din bordlampe på, eller det gir deg ekstra lys hvis du trenger det. Belysning virkelig setter stemningen på rommet ditt, så hold det det hjernen!

Tips

 • Prøv striper på funksjon vegg. Horisontale de får et rom større, og vertikal gjøre taket vises høyere.
 • Alltid huske at dette er rommet ditt! Dekorere det slik du ønsker det, ikke hvordan noen andre ønsker.
 • Prøv å være veldig selvstendig med dette. Dekorer rommet ditt slik du vil ha det. Spar opp dine egne penger for elementer for soverommet. Være ansvarlig og moden om det. Foreldrene dine vil bli imponert med deg.
 • Få foreldrenes tillatelse før du gjør noe!

Advarsler

 • Tapet kan være veldig vanskelig å ta ned, så hvis du bruker den, sørg for at det er et mønster som du liker.
 • Når du flytter møbler, sørg for at en sterk voksen hjelper.
 • Bare male vegger og møbler hvis foreldrene dine si det.

Ting du trenger

 • Paint
 • Funky elementer
 • Cool sengetøy
 • Noen tapeter
 • Foreldrenes tillatelse!