Wkano

Hvordan du kan dekorere soverommet som arie Montgomerys fra Pretty Little Liars

Aria soverommet er en blanding av vintage, bohem, nye og stilige stykker. Å gi soverommet et bohemaktig makeover inspirert av Pretty Little Liars karakter Aria, bare les denne artikkelen.

Trinn

Hvordan du kan dekorere soverommet som arie Montgomerys fra Pretty Little Liars. Selv om noen mennesker feil arie seng for en dag seng, er det ikke, det er rett og slett en seng mot en vegg med masse puter.
Hvordan du kan dekorere soverommet som arie Montgomerys fra Pretty Little Liars. Selv om noen mennesker feil arie seng for en dag seng, er det ikke, det er rett og slett en seng mot en vegg med masse puter.
 1. 1
  Selv om noen mennesker feil arie seng for en dag seng, er det ikke, det er rett og slett en seng mot en vegg med masse puter. Aria seng er den viktigste funksjonen i rommet hennes. For å legge til en bohemsk tema Aria seng er dekket av puter. Hver har et annet mønster eller bilde. Man har et bilde av Frihetsgudinnen på den. Aria seng er presset mot veggen hennes som gir den en sofa slags utseende, som er mer laid-back.
 2. 2
  Bruk bilder på veggene. Aria har mange kunstverk som dekker hennes vegger. Hun har en oppslagstavle som har en vintage jakt ramme rundt det. Hun har også sommerfugler stakk til veggene. Disse kan bli funnet i generelle håndverks butikker, eller hvis du ønsker å gjøre dem til å passe din egen smak, hvorfor ikke få litt materiale og lim og har en gå på å gjøre noen av dine egne. Det spiller ingen rolle om du setter opp ditt eget kunstverk eller kjøpt kunstverk. Så lenge du liker det. Du kan også skrive ut bilder av ting du liker fra internett og henge dem på oppslagstavlen. Aria også har bilder av vennene hennes fast på sin oppslagstavle, så grave ut noen bilder av deg og dine venner og henge dem opp.
 3. 3
  Få riktig fargepaletten. Aria soverommet består av en masse mørke farger. Browns, dype plommer og røde. Det er også mange forskjellige teksturer i rommet, fra skinnstoler, strukturert metallic tapet til forskjellige stoff puter. Mikse og matche ting du liker, ikke bekymre deg hvis du ikke tror at de vil "gå" sammen, bare være modig.
 4. 4
  Stedet bøker overalt. Aria leser mye. Hun har hauger og hauger av bøker nærheten hennes vindu og en bokhylle over sengen hennes. Vise bøker du liker, ikke sette dem i esker eller under sengen, sette opp hyller til å lagre dine favoritt bøker.
 5. 5
  Bruk dempet belysning. Aria rom er hovedsakelig opplyst av små lamper. Hun har en på pulten hennes, på sin sett med skuffer, og på hyllen over sengen hennes. Lampen lys skaper en romantisk og koselig effekt. Prøve og finne små lamper til å passe inn på soverommet, de er vanligvis ganske billig og kan noen ganger bli funnet i second-hand butikker.
 6. 6
  Legg litt pyntegjenstander og lys. Aria har masse stearinlys og pyntegjenstander som vises på rommet sitt. De fleste har disse har blitt kjøpt mens hun var på reise med familien sin. Vise noen små elementer du måtte ha som minner deg om gode ting og bringe gode minner. Du kan kjøpe forskjellige fargede lys med forskjellige dufter å gi soverommet et bohemsk preg, som Aria.
 7. 7
  Velg ruffled gardiner og mørke tremøbler. Aria er gardinene er tynn og ruffled som la mye naturlig lys inn i rommet hennes. De også legge til 'romantisk' følelsen av Aria rom. Denne type gardin kan bli funnet i de fleste vanlige gardin butikker. Hvis du ikke finner et design du liker du kan kjøpe stoff du liker og lage dine egne gardiner. Å gjøre dette vil gjøre rommet ser mer one-of-a-kind, akkurat som Aria. Aria møbler er stort sett mørkt og tre. Hvis du har lyse tremøbler du kan kjøpe maling eller tre lakk for å gjøre treverket mørkere. Dette er mye billigere enn å gå ut og kjøpe nye møbler.
 8. 8
  Legg et sett med skuffer og sminkespeil. Aria har et sett med høye skuffer for klær lagring. Hun har et speil på toppen av disse skuffene der hun er sett i episoder gjør henne sminke før du går ut.

Tips

 • Se Pretty Little Liars TV-serien for å få en bedre titt på hvordan Aria rom er innredet. Også se opp bilder av det på nettet.
 • Besøk så mange bruktbutikker som du kan. De har som regel masse vintage og unike elementer for billige priser.
 • Vise små pyntegjenstander og suvenirer du måtte ha fra ferier eller reiser. Aria er hyller og skrivebord er lastet med holde-skyld og små elementer fra hennes reiser.

Advarsler

 • Husk å dekorere rommet ditt med ting du liker.

Ting du trenger

 • Ulike Puter og puter - Mange av dem!
 • Små lamper for belysning rommet ditt.
 • Skisser for veggene.
 • En hylle.
 • Stearinlys og pyntegjenstander.
 • Dine favorittbøker å vise.
 • En Desk.
 • Bilder av venner og familie.