Wkano

Hvordan lage en preppy soverom (for jenter)

Så du er en jente og vil at rommet for å matche, eller kanskje du bare liker preppy stil - stilig og elegant, men ganske samtidig. Vel, hvis du ønsker å lage et rom som bare skriker "preppy", er dette artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan lage en preppy soverom (for jenter). Bli kvitt alt du ikke trenger.
Hvordan lage en preppy soverom (for jenter). Bli kvitt alt du ikke trenger.
 1. 1
  Rydde opp. Ingen prep ville ha en skitten rom, så begynne å rydde opp. Ditt rom kan ikke vises skitne ved første øyekast, men ikke gjør den feilen. Sjekk inni skuffer - de er organisert og rent? Er teppet støvsugd uten flekker-sørg for å rydde i alle de kriker og kroker? Er vinduene godt vasket? Starte med det grunnleggende - støvsuging, rengjøring speil og vinduer, støvtørking, og deretter gå videre til å organisere din garderobe og skuffer.
 2. 2
  Bli kvitt alt du ikke trenger. Hvis rommet er rotete med mange ting som du ikke har rørt siden du var to, er du ikke kommer til å være i stand til å trekke av preppy look. Gjøre en grundig sjekk av rommet ditt og spør deg selv: trenger du alle klærne dine? Har du lest disse bøkene? Sjekk alt, og deretter sjekke igjen.
  • Gi bort ting til gode formål som Goodwill eller Frelsesarmeen i stedet for å kaste dem ut - den gamle ting vil være nye ting for andre mennesker. Spør foreldrene dine om å få deg noen pappesker å lage "Donate" bokser deretter be dem om å levere det for deg. Bare få det ut av rommet ditt.
 3. 3
  Kle opp veggene. Vurdere å male veggene dine eller kjøpe noen bakgrunn. Prøv å bruke pasteller eller en blomstrende print. Du kan rett og slett male rommet ditt i samme farge og ta det opp hvis du liker det slik det er, men hvis du leter etter noe nytt, maling rommet en fin, lys farge. Hvis du leter etter tapet, prøver noen lette blomster eller gingam også, eller gå for striper. Hvis du ikke kan male rommet vurdere en fin maleri for å lage en vanlig vegg utseende stilig.
  • Du kan ha en funksjon veggen - en vegg malt en annen farge, der du henger opp bilder og ting som er spesielle for deg.
 4. 4
  Omorganisere møbler eller kjøpe nye møbler. Hvis du ikke kan kjøpe noen nye møbler, flytte originale møbler rundt for å skape mer plass. For eksempel: hvis sengen er rett ved siden av garderoben din, rommet ditt kommer til å se veldig rotete. Hvis du faktisk kan kjøpe nye møbler, velge nøye. White er en god farge for et sett med skuffer eller et bord eller hylle, men sørg for at den er elegant. Et annet alternativ er mørkt tre for møbler.
 5. 5
  Endre bed cover. Hvis du har hatt samme seng dekselet siden du var fem, da er det tid for en forandring. Prøv ikke å gå for noe som er for lys eller for opptatt, gå for den mer stilig, elegant utseende. Farger og mønstre gjør virkelig betyr noe, prøve å holde det pastell og prøve å matche det med maling eller tapet. Men hvis du ikke er så sikker på hva du skal velge, her er noen forslag:
  • Hvitt er alltid en god farge når den er koblet opp med en annen, lys farge. Tenk hvit og marineblå, hvit-, sjø skum grønn og jente baby rosa eller varm rosa, hvit og lime grønn, hvit og myk gul, osv.
  • Prøv å bruke lysere farger, for å gjøre rommet virker mer luftig og åpent.
  • Sørge for at det møbler eller tilbehør du får matche resten av rommet ditt. For eksempel hvis du har en rosa og hvitt sengeteppe, prøve og kjøpe natt / eller bord lamper som samsvarer sengeteppet.
  • Svart og hvitt er også en veldig stilig kombinasjon. Det ser spesielt elegant med mørk turkis eller pastell gul.
 6. 6
  Kjøpe nye gardiner eller persienner. Dette trinnet er ikke nødvendig, men hvis du kan kjøpe noen nye gardiner, må du velge noe som vil matche resten av rommet ditt - en tung sammenstøt i farger er ikke preppy. Som alltid, sørg for at det ikke er for opptatt eller lyst - gjør det elegant og stilig.
 7. 7
  Få noen preppy dekorasjoner du ikke ønsker en veldig vanlig rom, så kle den opp litt. Sørg for at du holder deg til den preppy tema, for eksempel: en hyggelig ser lampe å gå på pulten din, noen puter, kanskje en matchende teppe.
 8. 8
  Kjøp en søt pute og monogram det med dine initialer. Få en Steiff bamse og sette den på sengen. Har et vist bilde av hunden din i en sølvfarget ramme. Vise minst ett bilde av en hest. Vise noen eksemplarer av Teen Vogue. Hvis du tar ballett, riding eller tennis leksjoner-kontroller rommet viser de lidenskaper. Henger et kart over Marthas Vineyard eller Nantucket. Innrammet plakater i England eller Frankrike er også god.
 9. 9
  Vær oppmerksom på detaljer. Sørg for at alt stemmer. Tenk søt.

Tips

 • Holde rommet rent, pent og ryddig. Det er ingen vits i å skape en preppy rom hvis det kommer til å bli belagt i støv. Rydd rommet ditt regelmessig, er rask og ofte bedre enn sjelden, da det tar mye mer arbeid.
 • Less is more. Ikke rot opp rommet ditt, selv om det er med preppy ting. Kontroller at du kan se gulvet.
 • Hvis du trenger penger, snakk med foreldrene dine. Du kan være i stand til å gjøre en avtale for å få noen penger
 • Ikke gå over med preppy, gjør det deg, så vel.
 • Pass på at uansett hva du gjør ser dyrt og stilig, selv om det ikke! Det er ikke som en prep å være klebrig og billig. Men sørg for at alt ser ryddig og stilig.
 • Hvis du ønsker å få gulvet redone, prøv en lys farget teppe eller tregulv.

Ting du trenger

 • Trash Bag
 • Klesvask hemme