Wkano

Hvordan dekorere en tenåring jentas soverom på et budsjett

Dekorere en tenåring jentas soverom betyr ikke kjøpe de dyreste møblene eller å ha tonnevis av ting. Alt du trenger å gjøre er å velge et tema og farger, kjøpe eller endre møbler, omorganisere litt, og rydde opp. Vær kreativ, og et flott rom kan bli din (eller din datters) på et beskjedent budsjett.

Trinn

Hvordan dekorere en tenåring jentas soverom på et budsjett. Fjern alt fra din datters rom og kjøpe maling som du vil fra din lokale byggvarehuset.
Hvordan dekorere en tenåring jentas soverom på et budsjett. Fjern alt fra din datters rom og kjøpe maling som du vil fra din lokale byggvarehuset.
 1. 1
  Velg et tema. Sørg for at du kjenner din datters favoritt farge, hobbyer og aktiviteter før du gir en overraskelse makeover på din datters rom eller arbeide med datteren din til å oppdatere hennes rom.
 2. 2
  Fjern alt fra din datters rom og kjøpe maling som du vil fra din lokale byggvarehuset. Sørg for at du vet hvordan du skal male soverommet vegger. Hvis du ikke gjør det, kan du be en person som ikke vet hvordan du gjør det, å male det for deg. Male to strøk (eller prime og deretter maling) og la rommet luft ut, tom, for en dag eller to.
 3. 3
  Når du er ferdig med all maling, finne møbler som en seng, et skrivebord, en kommode (for forfengelighet henne), en liten skjegg sofa, en bokhylle og en kontorstol. Hvis for eksempel ditt tema farge er rosa, ikke velg en søt sofa i en annen farge som ikke samsvarer. Kontroller at dresser lagrer hennes forfengelighet, hennes spill eller noe annet ryddig og organisert. Ikke legg assortert, mikset ting i skuffene i kommoden ellers kan hun vil ha en hard tid å finne henne ting.
 4. 4
  Finn farge-matching sengetøy, søte puter og gardiner. Istedenfor å gå til butikken og kjøpe nye gardiner, finne en gammel over-sized skjerf eller gamle stoff. Drapere over vinduet. Dette sparer penger og blir kvitt ekstra klær. Prøv en hengekøye stol hvis du har plass til å henge en. For tenåringer, de er morsomme og nyskapende, og tilbyr et svært behagelig sted å krølle opp med en bok.
 5. 5
  Etter det, la datteren din butikk søte tilbehør for hennes rom som fotorammer, blyant holdere, en pin bord, vegg speil, søt dekorasjon, lys, smykkeskrin, osv..

Tips

 • Vær kreativ og oppfinnsom når vi leter etter tilbehør og du vil spare mye penger. Prøv sparsommelighet butikker og garasje salg, dollar butikker, og hjemmelagde ting, hvis du er hendig.
 • Mål vindu før du velger dine gardiner eller lage dem. Hvis rommet er fargetemaet er, si, blå og lilla, og alle andre veggen er blå, og alle andre er lilla, og deretter kjøpe eller sy koordinerende gardinene i en blå og lilla print. Bare sørg for at de passer din farge tema og ikke er for kjedelig.
 • Det er en god idé å ha en skittentøy kurv og søppelbøtta på rommet ditt. Prøv å sette dem ved siden av skrivebordet.
 • Det er best å ha tre farger i et rom tema. To hovedfarger, og sprut fra en tredje. For eksempel kan et rom være hovedsakelig svart-hvitt, men har innslag av lilla.