Wkano

Hvordan komme ut av en straff


Hvis du har fine foreldre, så kan du lese resten, men hvis du blir straffet en minst to ganger i uken eller truet med å bli straffet to ganger i uken, er dette sannsynligvis ikke vil fungere.

Trinn

Hvordan komme ut av en straff. Se på grunnen til at du forventer, eller tror du fortjener straff.
Hvordan komme ut av en straff. Se på grunnen til at du forventer, eller tror du fortjener straff.
 1. 1
  Se på grunnen til at du forventer, eller tror du fortjener straff. Straff er vanligvis delt ut for en grunn, og ofte årsaken til den forventede straffen kan bli korrigert. Her er noen årsaker til straffer, og metoder for å korrigere det som ble gjort.
  • Dårlige karakterer. Du kan ikke endre en karakter på en prøve eller lekser, men noen ganger kan du gjøre en makeup test eller ekstra kreditt arbeid for å endre sluttresultatet. De fleste foreldre vil tilgi straff, hvis karakteren kan bli gjort opp.
  • Å gjøre et rot. Hvis, for eksempel, forliste deg på kjøkkenet matlaging en snack, kan du være i stand til å unngå straff ved å rense opp etter deg.
  • Ikke å fortelle sannheten. Fristelsen er å prøve å vri seg unna denne, men ofte det betyr å fortelle en annen løgn for å dekke den forrige, og dette betyr å grave deg inn i en dypere hull. Bare fortell sannheten, uttrykke din beklagelse, og aksepterer straffen hvis det skjer.
  • Unnlater å gjøre et ork eller arbeidet. Dette kan være den vanligste kilden til irritasjon for foreldre. Uttrykket "Hvor mange ganger må jeg fortelle deg?" er som et mantra for noen foreldre. Hvis du har ventet til straffen er eminente, kan det være for sent, men det gjør ikke vondt å hoppe opp, ta tak i søppel, og leder for kan på gaten.
  • Fighting med et søsken. Dette er en av de vanligste årsaken til straff,
 2. 2
  Prøv å imponere dine foreldre ved å unnskylde til søsken ditt. Bli den større person, som er noen ganger vanskelig når du vet det ikke er din feil. Dette vil få fortgang, og vil løsne foreldre stress. Prøv å skille deg fra søsken, vil dette bidra til å unngå slåssing. Når søsken slåss betyr det vanligvis at de slåss kontinuerlig. Husk en dag du kanskje ikke har dem.
 3. 3
  Beklager hendelsen. Dette er den mest åpenbare taktikk for å unngå straff, men det vil ikke fungere gjentatte ganger på en enkelt regel du har brutt, vil heller ikke fungere hvis du er disingenuous om det. Hvis du ikke kan be om unnskyldning ærlig og oppriktig, ikke kast bort tiden din.
 4. 4
  Spør foreldrene dine om du kan "bytte" en straff. For eksempel, hvis din mor ikke la deg gå på kino med vennene dine, kan du be henne om en alternativ straff, som en spanking, eller du kan prøve å "bytte" grunnstøtingen for en større straff, for eksempel rengjøring av garasjen og tar oppvasken for neste uke. Dette fungerer bare hvis du ikke holde endre dine straffene konsekvent, for eksempel, hvis du fortsetter å snakke tilbake og ikke lære å stoppe, så foreldrene dine vil trolig ikke la deg beholde "utveksle straff" fordi de ikke jobber.
  • Ikke tigge å få straffen tatt bort!
  • Ikke skrik eller være frekk når du snakker.
  • Hvis det ikke fungerer, og du likevel ende opp med å få i trøbbel holde et bredt perspektiv, aksepterer straffen uten å klage (kanskje til og med takke foreldrene dine til å virkelig blåse deres sinn). Dette høres kanskje mot sin hensikt, men neste gang vil de sannsynligvis være mer sympatisk til ikke å straffe deg. Fungerer som en sjarm!
  • Når du har fullført disse trinnene, selv om de straffe deg, kan du sannsynligvis se bort fra det uten dem omsorg overhodet.
  • Hvis foreldrene dine gi deg en straff som du virkelig hater, så late som du ikke egentlig tankene. Dette vil fungere som omvendt psykologi, fordi hvis du handle som om du egentlig ikke bryr seg, så vil de sannsynligvis aldri gi det til deg igjen.
  • Husk at straffen ender før eller senere. Du bør ikke handle som om det er slutten på verden.

Tips

 • Si til du er mamma / pappa, "Hey vet du hva, innså jeg at jeg tok feil Jeg beklager at jeg vil prøve å gjøre det bedre neste time.I løftet." og bevise det!
 • Prøv å handle som du allerede har lært leksjonen. Prøv å si noe sånt som "Ok. Jeg har lært min lekse," og høres selvsikker.

Advarsler

 • Ikke gjøre hva det er igjen! Poenget er for din lekse å lære.
 • Aldri krangle. Dette kan forlenge straffen og gjøre foreldrene dine langt mer sint.
 • Foreldre ikke alltid liker barna maser om straffene. Det vil være over en gang før eller senere.