Wkano

Hvordan tjene penger på den enkle måten (for tweens)

Denne artikkelen handler om å tjene penger på den enkle måten for tweens (vanligvis gjelder barn i alderen 10 og 12). Hvis du ønsker å tjene penger så følger du disse trinnene.

Trinn

Hvordan tjene penger på den enkle måten (for tweens). Selge noen av dine gamle klær som ikke passer deg lenger.
Hvordan tjene penger på den enkle måten (for tweens). Selge noen av dine gamle klær som ikke passer deg lenger.
 1. 1
  Pet sitte. Noen ganger når folk går bort, kan de ikke ta med seg kjæledyr, og de trenger noen til å mate dem. Avhengig av kjæledyr annet kostnad rundt 5€ per dyr, og sørg for at du kjenner kjæledyr (e) og eieren (e) også. Gjør dette bare hvis du vet hvordan du skal unngå ulykker og hva du skal gjøre i en nødssituasjon. Ikke noen gang glemme kjæledyr, er de regner med deg. Sørg for at dine foreldre vet de oppgaver du blir bedt om å utføre før du tar jobben.
 2. 2
  Selge noen av dine gamle klær som ikke passer deg lenger. Som et parti butikk. Hvis de selger du få penger.
 3. 3
  Gå til butikker og spørre sjefen å la deg hjelpe bag. Ikke be om for mye, om noe, begynne å gjøre jobben gratis og la lederen satt en liten pris for deg derfra hvis du gjør det bra.
 4. 4
  Se på bakken mens du går, kan du finne noen store penger! Det har vært folk som har funnet 40€ dollar bare lå der på bakken (men de var virkelig heldig! Ikke forvent 40€ som skal ligge der på fortauet).
 5. 5
  Få en stor mynt bank, fyll den med alle slags mynter du finner rundt. Når du har fylt den opp, sjekk den for eventuelle sjeldne eller gamle mynter du kan selge senere. Gå til din nærmeste bank, og utveksle disse myntene for regninger som du kan spare på en konto.
 6. 6
  Hvis du har venner som er på ferie, spør dem om du kunne vanne plantene sine for en dollar om dagen.
 7. 7
  Når du starter et nytt kapittel i et bestemt emne, begynne å ta ned nøyaktige studie notater. Når du er ferdig med å skrive notater, skrive dem ut og skrive ut noen få eksemplarer. Selge kopiene for 5€ -5€ avhengig av vanskelighetsgrad av testen. Før testen, samle papirene fra barna du solgte dem til og kast dem. På denne måten kan de ikke jukse og skylde på deg.
 8. 8
  Dog walking, hvis du har en masse folk i nabolaget ditt, og de ​​har ikke tid til å gå sine hunder du kan be om å gå sin hund for dem. Pass på at du kjenner folk først. Charge 2-5€, avhengig av hvor langt du gå dem.
 9. 9
  Klippe naboens plen, hvis du har en nabo som har en stor plen og de ​​trenger litt hjelp, spør dem om de trenger hjelp med sin plen og belaste dem for det.
 10. 10
  Veileder barna som trenger hjelp i ulike fag, og få dem betale en liten sum penger. Eksempel-Math veiledning økten for 15€.
 11. 11
  Måke snø / rake plener, når sesongen tillater det, få litt penger ved å tilby til den for dine naboer. De vil sette pris på hjelp!
 12. 12
  Gjøre husarbeid. Gjør jobber rundt huset som støvsuging enkel 5€ å ta oppvasken 5€ -5€ en natt og rengjøring av huset opp 10€ -20€. Hvis foreldrene dine er hyggelig hvis ikke lykke.
 13. 13
  Hvis du er god til å gjøre noe eller tilby en tjeneste, vurderer å sette opp en liten bedrift utenfor ditt hjem for å selge varer / tjenester.

Tips

 • Ikke betalt for mye. Hvis du gjør det, vil folk se etter andre selgere for å finne den samme varen billigere.
 • Ikke skyv det, og ikke høres altfor billig.
 • Pass på at du faktisk gjør fortjeneste når du selger ting! For eksempel, la oss si at forsyninger koste deg 5€ og at denne investeringen vil gi deg 25 produkter. For å gjøre nok til å dekke kostnadene for forsyninger produktet må koste minst 20 cent. Det vil lønne seg forsyninger. Men i så fall gjør du ingen fortjeneste. Du må legge overskudd på at prisen for å få noe.
 • Du kan også ha et verft salg hvis du spør foreldrene dine først. Det er som et garasjesalg. Husk å ta flyers!
 • For trinn 1, kan du ha et fortau salg, satte de ubrukelige elementer i en boks og selge dem utenfor på fortauet. Og for trinn 5, har en venn gå med og hjelpe deg når du selger varer og saft eller en erstatning.
 • Google har masse artikler som viser deg hvordan du gjør håndverk å selge.
 • Budsjettet pengene, med andre ord, sette mål på ting du ønsker å spare deg for, og ta en prosentandel av hver krone for disse tingene. Du kan lage et diagram som dette:

Advarsler

 • Ikke la folk du ikke stoler låne pengene dine! De sannsynligvis ikke vil betale deg tilbake.
 • Hvis kjæledyr eller barn som du er barnevakt er skadet mens du tar vare på dem dine foreldre vil bli holdt ansvarlig for utgifter. Du kan tilby deg å jobbe for en pet sitter å få mer erfaring, eller ta en barnevakt sertifisering klasse å føle seg komfortabel i tilfelle kriser.
 • Ikke kast bort penger på unyttige ting du ikke trenger.
 • Sørg for at diagrammet andel legger opp til 100%.
 • Pass på at du skriver alt som vil være på testen på arket. * Spør læreren din om det er ok å gjøre dette i klassen.