Wkano

Hvordan man skal håndtere små søstre

Småsøstre kan ta en toll på deg - noen ganger kan de være kjærlig og søt, og noen ganger er de bare de små skadedyr. Her har du noen tips om hvordan man skal håndtere dine små søstre.

Trinn

Hvordan man skal håndtere små søstre. Det er ikke bra å gå i kamp med så mange alternativer uten å vite hvilke våpen du vil bruke.
Hvordan man skal håndtere små søstre. Det er ikke bra å gå i kamp med så mange alternativer uten å vite hvilke våpen du vil bruke.
 1. 1
  Det er ikke bra å gå i kamp med så mange alternativer uten å vite hvilke våpen du vil bruke. Og du er mer sannsynlig å komme opp med en bedre handlingsplan før hun har fått på nervene og fikk du å se rødt. Ja, hun vil lage til plan. Bare gjør ditt beste for å holde seg til det, og ting vil slå ut bedre.
 2. 2
  Ignorere henne det beste du kan. Hun vil sannsynligvis oppmerksomhet og negativ oppmerksomhet er det mest gøy for henne. Ikke vise henne at det hun gjør er å plage deg.
 3. 3
  Hold deg unna henne. Hun vil etter hvert ønsker å spille med deg og hun vil føle seg straffet av deg hvis du ikke vil leke med henne. Når hun ber om å spille med deg bare si "Nei, jeg ønsker ikke å bli irritert av deg". Hun vil snart få bildet at hun blir unngått fordi hun er irriterende. Hun vil slutte å være irriterende, slik at hun kan spille med deg. Hun vil forhåpentligvis har lært hva som skjer når hun oppfører seg på den måten og aldri irritere deg igjen. Ikke gjør det åpenbart eller hun vil prøve å irritere deg mer. Og ikke la henne vite at du unngår henne eller hun vil handle enda mer irriterende.
 4. 4
  Vær hyggelig. Ignorerer henne kan være vanskelig, men hun ser opp til deg, men hun vil aldri si det. Pluss foreldrene dine vil tro du mer moden.

Tips

 • Bli den større person. Ikke senk deg ned til hennes nivå ved å gi inn i hennes dumme spill.
 • Hvis hun slår deg i offentligheten, bare gå bort. Du ønsker ikke å gjøre et opptog av deg selv, og dine foreldre kan ikke straffe henne hvis du var også i kampen.
 • Skjule noen ting du finner spesielt viktig eller privat. Du kan støv litt blush på håndtaket / dørhåndtak, slik at du kan se fingeravtrykk og vite om noen har vært til rommet ditt.
 • Tenk på Karma. Alle de dårlige handlinger hun gjør mot deg og andre vil til slutt komme tilbake å hjemsøke henne.
 • Når noe skjer, sørg for at din søster får ikke til foreldrene dine før du gjør det, fordi foreldrene dine vil tro henne før de tror deg.
 • Du kan gå til rommet ditt, og hvis du dele rom med henne gjemme et sted hun aldri vil tenke på.
 • Etter hvert som du blir eldre, vil foreldrene dine forstår at du trenger mer privatliv så spør om de ikke vil tillate henne å gå inn på rommet ditt med mindre viktig.
 • Hvis du har en dagbok, er det best å sette en lås på den. På den måten din søster ikke vil vite noen av dine hemmeligheter, og så senere bruke dem mot deg.
 • Behandle henne hvordan du ønsker å bli behandlet.
 • Noen foreldre vil la deg ha en lås for døren din hvis de tror du trenger det.

Advarsler

 • Hvis hun sparker skritt tilbake. Du unngår henne vil irritere henne mer enn å la henne spark ta kontakt, og dette vil få henne i trøbbel for å plage deg. Bare ikke egge.
 • Du kan selv utfall mot henne fordi mesteparten av tiden hun er mye mer redd for deg. Men, hvis du gjør dette IKKE røre henne. Bare utfall mot henne, le, og bare gå bort! Hvis det ikke fungerer truer med å fortelle foreldrene dine om hun tror du bløffer så faktisk går fortelle dem. Ikke noen gang gi henne noe å fortelle deg om.