Wkano

Hvordan du gjør din beste venn sjalu på deg

Denne artikkelen handler om hvordan du gjør din beste venn sjalu, selvfølgelig du elsker din beste venn men vi alle får lyst til å gjøre vårt beste venn sjalu på oss, så her er hvordan du gjør det:

Trinn

Hvordan du gjør din beste venn sjalu på deg. Kontroller at du har klart hud, vil dette spesielt fungere hvis din beste venn ikke har god hud, som tenåringer er det vanskelig å ha klar hud på hele tiden, så ikke bekymre deg hvis du bare ikke kan bli kvitt din acne!
Hvordan du gjør din beste venn sjalu på deg. Kontroller at du har klart hud, vil dette spesielt fungere hvis din beste venn ikke har god hud, som tenåringer er det vanskelig å ha klar hud på hele tiden, så ikke bekymre deg hvis du bare ikke kan bli kvitt din acne!
 1. 1
  Utseende er viktig. Det er sant, utseende er ikke alt, men jentene lett få sjalu på andre jenter skjønnhet, så sørg for at du ser vakker.
 2. 2
  Kontroller at du har klart hud, vil dette spesielt fungere hvis din beste venn ikke har god hud, som tenåringer er det vanskelig å ha klar hud på hele tiden, så ikke bekymre deg hvis du bare ikke kan bli kvitt din acne!
 3. 3
  Hair. Sørg for at den ser bra ut til enhver tid, vil lang, silkeaktig, rett hår definitivt gjøre henne sjalu, spesielt hvis hun sitter med krusete, uregjerlig hår.
 4. 4
  Dette vil være sikker på å fungere hvis din beste venn skjer for å være litt overvektig, sørg for at du har en flott figur, prøve å holde seg slank og slitasje ting som bringer ut dine beste trekk enten det er dine kurver, din rumpe eller dine pupper, gjør Husk å vise dem frem!
 5. 5
  Selv om utseende er viktig for å gjøre noen sjalu, god personlighet er viktig, kan du være den vakreste jenta på skolen, men hvis du er upopulær med en dårlig personlighet, det er ikke en sjanse i du vil gjøre noen sjalu.
 6. 6
  Få gode karakterer. Hun vil være sjalu på hvor flink du er, men vær beskjeden om det, er beskjedenhet beundringsverdig.
 7. 7
  Vær alltid høflig og være en god venn, vil hun elske din personlighet og ønsker å bli mer lik deg.
 8. 8
  Prøv å være populært, vil din popularitet gjøre henne misunner deg for sikker.
 9. 9
  Vær trygg, ikke cocky. Cockiness er ikke en ønskelig egenskap.
 10. 10
  Til slutt, vær deg selv. Du ønsker ikke å miste din beste venn, vil du ha henne til å misunne deg for hva en vakker person du er inne og ute, trenger du ikke vil at hun skal hate deg og vende seg mot deg.
 11. 11
  Få på lærere gode siden. Hvis lærerne liker deg, vil din venn ønsker å være mer som deg.

Tips

 • Prøv å være god på ting hun ikke er så god på.
 • Går med tillit.
 • Alltid ser fabelaktig
 • Når noe bra skjer med deg fortelle henne alt om det.
 • Gjør alle gutter som deg.

Advarsler

 • IKKE være cocky.
 • Ikke skryte for å prøve å gjøre henne sjalu, vil det ikke fungere
 • Ikke opprørt henne.
 • Aldri være frekk.