Wkano

Hvordan du gjør din kjæreste foreldrene elsker deg

Så du har gått ut med kjæresten din lenge nok til at han vil at du skal møte sine foreldre. Dette er en god ting! Guttene vurdere dette en stor milepæl i et forhold. Her er hvordan å gjøre hans foreldre elsker deg.

Trinn

Hvordan du gjør din kjæreste foreldrene elsker deg. Den viktigste regelen noensinne, vennligst gjør ikke ut med kjæresten din foran sine foreldre.
Hvordan du gjør din kjæreste foreldrene elsker deg. Den viktigste regelen noensinne, vennligst gjør ikke ut med kjæresten din foran sine foreldre.
 1. 1
  Være på gang. Hvis du har blitt invitert på piknik i parken på 03:00, ikke møter opp på 3:30. Kanskje til og med vise opp litt tidlig.
 2. 2
  Være tilfeldig. Ikke prøv å imponere dem med et bombardement av informasjon om hvordan du er en rett-A student, MVP for ditt fotballag, og ledelsen i skolen spille. Hvis motivet av karakterer, sport eller hobbyer kommer opp, kan du smile og si "Ja, jeg liker skolen." eller "Jeg elsker å spille fotball." eller "Really? Jeg elsker å handle, også." Du kan også bruke dine interesser til naturlig overgang til en invitasjon til et nytt møte. Tilby å oppdatere deres minne på fysikk eller veileder sin sønn, foreslår skyting hoops sammen etter middag, eller invitere dem til å komme og se stykket. I sammendraget, ikke fokusere samtalen på deg, spør om deres interesser.
 3. 3
  Være pratsom. De fleste foreldre elsker å se at deres sønn har oppdaget en jente med litt mer for henne enn hennes utseende. De liker å vite at du er ikke bare en saktmodig og mild ting drenering deres sønner tid. Om å ha et måltid med dem eller komme borti dem når du slår opp på huset hans, starte en liten enkel samtale for å vise din genuint interessant.
 4. 4
  Flatere dem. Det høres litt "englebarn", men selv de enkleste ting som ler (ikke så over toppen) på sine vitser, gir inntrykk av at din vennlig og selv mot sin vilje noen ganger, vil de begynne å like deg.
 5. 5
  Kle seg sømmelig. Ingen foreldre ønsker å se sine dyrebare sønn kommer hjem fra skolen med armen drapert over en jente i et miniskjørt, wedges, og en tube topp utsette en "tramp stamp" (AKA:. Lavere tilbake tatovering) Dette er ikke å si at du bør dukker opp i en prærien kjole, panser, og bestemor støvler. Fine jeans, presset khakis, eller en mid-lengde skjørt vil gjøre, så vil en søt t-skjorte, singlet, eller til og med en fin kjole. Også være sikker på at du ikke blinke en Thong eller at BH-stroppen er flagrende om.
 6. 6
  Snakk pent. Banne vil ikke imponere din kjæreste foreldrene. Heller ikke vil snakke om at "gnarly rave" du gikk til i går kveld, eller "morsom" historie om den tiden du trakk over din venns ansikt mens hun ble sendt ut drukket. Men din historie om din søte hund eller høflig svar på sine spørsmål vil.
 7. 7
  Husk din oppførsel. Det kan høres enkelt ut, men foreldre vil elske det hvis du tilbyr å hjelpe set eller rydde opp middag, gjør høflig samtale, eller i det minste bare si behage og takk. Ikke tygg med munnen åpen, hjelpe deg selv til sekunder, eller grave i middag før alle har satt seg. Du kan også vurdere å bringe en liten gave som syltetøy eller informasjonskapsler med deg.
 8. 8
  Den viktigste regelen noensinne, vennligst gjør ikke ut med kjæresten din foran sine foreldre. Bruk sunn fornuft. En liten Peck på kinnet er OK, men ikke noe mer.
 9. 9
  Vær deg selv. Ja, det høres helt klisjé, men ingen ønsker sin sønn gå ut med en helt plast, "perfekte" jenta. De vil at han skal gå ut med en jente som er hyggelig, som kan hjelpe lage middag noen netter, eller å skyte hoops med sammen med sin sønn. Egentlig, bare være deg. Kjæresten din og din kjæreste foreldrene vil elske deg for det.