Wkano

Hvordan du kan forbedre din sans for humor

Hva gjør en sans for humor er en vanskelig ting å sette fingeren på. Ulike folk finner forskjellige ting morsomt, og det som kan virke morsom for noen, vil være svært støtende for andre. Likevel, å ha en slags følelse av humor er viktig for å lindre stress, komme sammen med kolleger på arbeidsplassen, og selv bli mer vellykket på soverommet. Derfor er det viktig å tenke på tiltak du kan ta for å forbedre din sans for humor.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din sans for humor. Gå sammen for å stå opp gigs.
Hvordan du kan forbedre din sans for humor. Gå sammen for å stå opp gigs.
 1. 1
  Gå sammen for å stå opp gigs: Stemningen og ytelsen stå opp gigs kan gi deg et perspektiv på hvordan folk reagerer på vitser, samt hva slags rutiner og vitser som du selv synes er morsomt. Hvis du ikke har tid til å fysisk gå, prøv å se komikere og komedier på TV.
 2. 2
  Se etter den morsomme siden av situasjoner: Selv om det kan være vanskelig til tider å finne den morsomme siden i uheldige hendelser når du har en dårlig dag, kan du prøve å tenke på hvordan situasjonen kan se ut til andre mennesker, og forsøke ikke å blir for sint. Ler over mindre ulykker og fallulykker vil hjelpe deg i å forebygge tap av temperament som du vil angre på senere.
 3. 3
  Lær noen grunnleggende vitser. Noen mennesker synes det er vanskelig å huske vitser, og føle seg utelatt når andre forteller dem. Det er verdt å prøve å lære noen vitser som du kan trekke ut posen når du må, eller regelmessig tenke på hvordan du kan slå en morsom situasjon som oppstår i det daglige liv i en underholdende historie fra virkeligheten for senere.
 4. 4
  Se på spøk eller humor kort. Det finnes mange forskjellige typer av morsomme kort tilgjengelig, som kan være en stor inspirasjon for å finne måter å forbedre din sans for humor. Å gi en passende morsomt kort til venner og familie på den rette anledningen vil vise at du har en god sans for humor og tenker på dem.
 5. 5
  Tegne tegneserier. Det er en god idé å eksperimentere med å tegne tegneserier på en frustrerende dag, selv om dine tegneferdigheter er ikke stor. En enkel tegneserie med en morsom karikatur eller ordspill kan sette en dårlig situasjon i perspektiv.
 6. 6
  Lær av venner. Se på venner som du tror du har en stor sans for humor. Hvordan håndtere de situasjoner, og hva slags vitser gjør de? Er det noe du kan ta bort fra sine handlinger?
 7. 7
  Lær av barna., Og se hvor de finner humor i merkelige situasjoner. Barnas humor kan tilby et alternativt perspektiv, og være forfriskende hvis du ønsker å gå for en mer munter tilnærming tidvis snarere enn stadig prøver å utvikle vitser for voksne.
 8. 8
  Unngå å være støtende. Alltid tenke nøye gjennom hva slags vitser du fortelle, og hvordan de kan virke støtende. Hva kan virke morsomt for deg kan faktisk ende opp med å fornærme noen nær deg, selv om du ikke skjønner det på den tiden.
 9. 9
  Ikke gå over med humor din. Tvunget og klosset humor er ikke til å være mye moro for noen, minst av alt du. Noe som er blitt tydelig planlagt ut er ikke til å fungere godt i en sosial situasjon, så prøv å slappe av og la humor kommer naturlig over tid. De beste vitsene er spontan og uplanlagt.

Tips

 • Det hjelper å henge rundt morsomme folk mer. Og plukke opp på hvordan de håndtere vanskelige situasjoner.
 • Les morsomme bøker og se komedie serier.
 • Ved hjelp av morsomme ansiktsuttrykk kan være en stor hjelp.
 • Kjøp spøk bøker og bokmerke dine favoritter.

Advarsler

 • Prøv å ikke ta deg selv så høytidelig. Å ha en følelse av humor om ting er en verdifull kvalitet.
 • Pass opp for det faktum at humor, dersom formidlet dårlig, kan være en ekte "slå av" når du nærmer potensielle romantiske partnere.