Wkano

Hvordan du kan forbedre ditt kjærlighetsliv ved å forbedre helsen din

Mange sier de ønsker å ha en super liv, men det hele koker ned til spørsmålet "Er du villig til å jobbe for det?"

Trinn

Hvordan du kan forbedre ditt kjærlighetsliv ved å forbedre helsen din. Gjøre noen kardiovaskulære øvelser.
Hvordan du kan forbedre ditt kjærlighetsliv ved å forbedre helsen din. Gjøre noen kardiovaskulære øvelser.
 1. 1
  Tenk på din helse. I en verden der mange mennesker velger en useriøs mat over et eple, må du være den som har visdom og viljestyrke til å velge eplet. I en verden stadig mer avhengige av TV, vil du og din kompis måtte komme opp med viljestyrke til å gå ut på en natur spasertur eller sykkeltur. Fordi du ikke kan ha en super kjærlighetsliv med mindre du behandler kroppen din med kjærlighet og respekt. Dette er ikke en seks-ukers diett, så bør du vurdere en livslang program for bedre ernæring. Dette er ikke et tre måneders treningsprogram her for å ta av to inches fra midjen, vurdere regelmessig mosjon hver dag av livet ditt.
 2. 2
  Gjøre noen kardiovaskulære øvelser. Den Harvard School of Public Health rapporterer at menn som var fysisk inaktive var 40 prosent større sannsynlighet for å oppleve erektil dysfunksjon enn menn som utøvde en halv time om dagen. En stiftelse av riktig ernæring og regelmessig mosjon er nødvendig før vi kan begynne å tenke på en super kjærlighetsliv.
 3. 3
  Spise for å leve og elske. De fleste av oss ikke skjønner hvordan matvarer påvirker våre stemninger, følelser, energi nivå, og atferd. Når en person er "nede i dumper", gjør man ikke automatisk si: "Jøss, jeg må ikke ha vært å spise riktig." På den annen side, når vi føler på toppen av verden vi ikke slutte å tenke: "Jeg har lyst til å føle dette godt oftere." Mange folk ikke fortelle hvordan de føler for det de har spist, men mat, vitaminer og mineraler kan gjøre hele forskjellen i verden mellom en så-så kjærlighetsliv og den type kjærlighet liv som gjør deg smile hver gang du tenker på det. Mange som tror de har sex problemer er faktisk ofre for dårlig ernæring. De har ikke sex problemer. De har mat problemer. Og mat problemene kan løses.
 4. 4
  De-stress og slappe av. De fysiske effektene av langvarig stress inkluderer forkjølelse, sår, astma, hjerteinfarkt, hjerneslag og kronisk tretthet - alle plager som kan erodere din helse og ditt kjærlighetsliv. Par kan slappe av og roe sammen på slutten av dagen i flere romantiske måter, for eksempel nyter en lathery boble bad for to, komplett med duftende stearinlys, og et krus med varm melk og honning. Eller bare se en film sammen.

Tips

 • Det tar all innsats for å forbedre ditt kjærlighetsliv. Det er ingen erstatning for balansert mat, og ingen snarvei til god helse. Men hvis du jobber på det, kan du oppnå en super kjærlighetsliv.
 • Målene er å tilbringe kvalitetstid sammen og sette deg på veien til total avslapning.
 • Mange par opplever at det å se en voksen film med kjære deres man virkelig kan forbedre sitt kjærlighetsliv. Noen par foretrekker elsker å lage guider eller bøker for å lære de riktige teknikkene.

Advarsler

 • Kutte ut eller kutte ned på bruken av alkohol, sigaretter og kaffe.
 • Innbytter urtete for kaffe og vanlig te og juice for kommersielle brus.
 • Unngå sukkerholdig mat og drikke og stekt, fet mat. Sukker forstyrrer sexliv og reduserer sin glede. Men en gang riktig mengde sukker eller si søte ting kunne bringe noen gode humør.