Wkano

Hvordan du kan nyte å være singel som en tenåring jente

Det skjer med de beste av oss. En dag ser du deg rundt i gangene på skolen, og alt du kan se er par. Holde hender, smooching, og ser så... lykkelig. Plutselig, innser du at (gispe!) du er singel! Og det kan føles ganske ille. Her er hvordan å stoppe den dårlige følelsen i sitt spor, og nyter å være singel som en tenåring jente.

Trinn

Hvordan du kan nyte å være singel som en tenåring jente. Skjønner at ikke alle er dating.
Hvordan du kan nyte å være singel som en tenåring jente. Skjønner at ikke alle er dating.
 1. 1
  Skjønner at ikke alle er dating. Neste gang du går til en av klassene dine, se deg rundt. Se på hver og en av jentene i klassen din, og prøve å tenke på om hun er dating eller ikke. (Hvis du ikke vet, antar hun ikke er.) Sjansene er, du vil finne at ikke alle har en kjæreste. Men hvis du finner ut at hver jente du så på sikkert har en kjæreste, ikke mist motet. Det er sannsynligvis mange andre jenter på skolen din som ikke er dating.
 2. 2
  Anerkjenner fordelene. Tenk på det. Venner som er tatt kan ikke gå til en fest og flørte med den varme nye fyren. De kan ikke gå ut så ofte. De føler ofte at de ikke kan gå ut kledd som sexy, for frykt gutta vil "oggle" dem. I mellomtiden kan du gå ut når (du trenger ikke å bo i fordi "Chad sa han ville ringe meg en gang mellom 4 og 10"), kan du kle deg så varmt som du vil, og du kan flørte skamløst.
 3. 3
  Opptatt selv. Hvis du finner ut at din gamle fredag ​​kveld gal pals er alle ute med sine "kille pals", vennligst motstå trangen til å sitte inne å se på The Notebook og spise en kar med Häagen-Dazs! Gå på nettet og lete opp en ansiktsmaske oppskrift. Gjøre lekser. Male neglene. Se en helt ny thriller film. Les en bok. Fange opp noen skjønnhet søvn. Ha det gøy på Google. Dette er bare noen av tingene du kan gjøre (som dine tatt venner ikke skal gjøre!).
 4. 4
  Ikke bli en tredje hjulet. Dette er avgjørende. Det er ekstremt vanskelig å være den eneste som ikke trygt omgitt av en messe i Boston Pizza, eller prøver å høre filmen over slurpy (ew!) lyder av par gjør ut. Hvis noen av dine venner inviterer deg ut, og du innser at du vil være den odde en ut, invitere en annen singel venn (eller ring din forelsket!) Eller bare ikke gå. Hvis du velger ikke å gå, se trinn nummer tre.
 5. 5
  Utforsk. Du er ung. Du er singel. Ikke sitte rundt hele dagen sturer: gjøre noe med det! Omfang ut noen nye cuties, eller kalle det sommer flørt. Hvis din by har de samme gamle gutta, du knuse på noen som er uoppnåelig som en lærer eller noens mattelærer (shocking!), eller du rett og slett ikke har hatt noen sommer slenger eller bare ikke liker noen i øyeblikket, ikke fortvil! Kanskje din venns kjæreste fetter ønsker å møte opp en gang. Kanskje det utvekslingsstudent er ikke så rart likevel. Kanskje du har begynt å finne fyren naboen mye mer attraktive enn badevakt ved bassenget. Det spiller ingen rolle. Du har hele livet foran deg.
 6. 6
  Ikke vær desperat. Vær så snill, vær så snill, vær så snill ikke løpe rundt å kaste deg selv på hver gutt du ser. Du trenger ikke å kle en bestemt måte (sette ned tube topp og mikro-mini), gjør håret eller makeup en bestemt måte, eller handle på en bestemt måte for å få en fyr. Det høres kanskje helt klisjé, men vær deg selv, og du vil finne noen som liker deg for den du er. Det kan ikke være denne uken, denne måneden, dette året, eller selv i løpet av ungdomsskolen. Men du vil finne noen.
 7. 7
  Ikke bekymre deg, være lykkelig. Til slutt, dine single venner fortsatt elsker deg (en jenter natt ute med de andre enslige chicks er en god ting), dine tatt venner fortsatt elsker deg (de kan snakke med deg om fyr woes uten å høre "oh yeah? Vel sa Brandon dette i vår siste kamp... "), elsker familien din fortsatt deg, og et sted, er en fremtidig partner venter på å elske deg. For nå, holder hodet høyt, smil, kjærlighet (og bli elsket), og leve.
 8. 8
  Gjør ting du virkelig ønsker å gjøre! En av fordelene med å være singel er at du nå har mer tid til overs til å gjøre ting du virkelig ønsker å gjøre! Skjem deg selv bort, donere til veldedighet, prøve en ny sport, flørte litt, lese og skrive historier, tilbringe tid med venner, ringe en gammel venn, lage en nettside, gjør lekser, chat på nettet, osv.
 9. 9
  Skriv en kontrakt. Lov deg selv ting du vil gjøre når du starter dating som: tømme timeplanen fra tid til annen for å gjøre de tingene du ønsker å gjøre, få tid til skolearbeid, balansere livet, etc.

Tips

 • Bare vær deg selv. Ikke endre hvem du er for hvem som helst!
 • Gi faen i folk som crticize deg ved å si at du Arent vakre eller søte

Advarsler

 • Ikke overse dine venner bare fordi de har kjærester. Akkurat som du ikke kan hjelpe å ha følelser for knuse din, kunne de ikke hjelpe det at deres følelser for deres knuser ble returnert. Ikke hold det mot dem. Bare være glad for dem. Du ville ha dem til å være glad for deg.
 • Hvis forelskelsen går ut et sted med en annen jente og deretter forteller deg om det, ikke sture. Ikke vær lei deg eller ikke svare. Spør ham hvordan det var, eller hva de gjorde og gi ham et smilefjes eller et kyss, for å vise ham at du virkelig ikke bryr seg. Hvis han ser du har et liv, så vil du ha hans godkjennelse. Men det er en stor turn off for å se du blir sint med noe så lite som ham gå ut med en jente pal.
 • Ikke forandre deg selv for en gutt. Noensinne. Det er ikke verdt det.
 • Ikke nøy deg en gutt ikke verdig din tid. Hvis han røyker, drikker, gjør narkotika, eller skader deg på noen måte, komme seg ut. Rask.