Wkano

Hvordan du kan overvinne frykt, sorg, sinne og sorg

I hvert liv det er smerte, tap, sykdom, ensomhet og død. Vi har ingen krav til et langt liv og fortsatt kan bli spart av skjebnen. Hva er din smerte i dag? Her er en enkel metode for å overvinne negative følelser.

Trinn

Hvordan du kan overvinne frykt, sorg, sinne og sorg. Beskriv situasjonen og problemet kort.
Hvordan du kan overvinne frykt, sorg, sinne og sorg. Beskriv situasjonen og problemet kort.
 1. 1
  Beskriv situasjonen og problemet kort. Finn en pute av papir eller et tidsskrift bok og svare på følgende spørsmål:
  • Hvordan er din situasjon egentlig?
  • Hva er problemet?
  • Der er sentrum av problemet?
 2. 2
  Vurder dine følelser. Hva er følelser i deg? Frykt, sinne, avhengighet, eller? Hvilken følelse er den sterkeste? Hvor er følelsen sitter i kroppen din?
 3. 3
  Vurder dine tanker. Hvilke tanker er forbundet med følelsene dine? Hvorfor er du trist, engstelig, sint eller lengsel etter noe annet?
  • Tell ned alle stressende tanker: Mine tanker er...
 4. 4
  Tenk om de utløser. Hva som utløser problemet? Er det en ting eller en rekke ting?
 5. 5
  Tenk på ulike løsninger. Hva er veien ut av problemet? Hva bringer deg til kjærlighet, spenning, oppfyllelse, heldigvis, tilfredsstillelse? Tenk om problemet ditt til du finner en løsning.
  • Samle all den informasjonen du trenger for å finne løsninger. Dette kan inkludere å lese om hvordan andre mennesker har jobbet med lignende problemer, eller det kan være så enkelt som å samle sammen dine tidligere vellykkede tilnærminger til overfor et problem.
 6. 6
  Følg ditt. Oppfylle din positive livet plan. Unngå meningsløse grubling. Ikke la dine drømmer for andre å oppfylle.
  • Hva er dine positive plikt nå? "My positiv setning er..."
  • Forsøke å trekke dine øyne og tanker til positive.
  • Lag en dagbok av takknemlighet. Hver dag, skrive ned tre ting som gikk bra, eller tre ting du er takknemlig for (selv små ting!) - Etter en uke, vil du begynne å se at hver dag har noe å sette pris på.
  • Bruke 10 minutter hver dag skriver om best mulig resultat for ditt liv. Hva ville livet vært hvis alle dine håp og planer gikk så vel som de muligens kunne? Fortsette arbeidet med dette bildet, fylle flere og flere detaljer som du får klar på dem.
 7. 7
  Finn din personlige banen. Følelsen av livet er å leve et godt liv. Det er enda bedre å være lykkelig enn å være ulykkelig. Se nøye på dine ferdigheter, din livssituasjon og verden rundt deg. Da vet du hva du har å gjøre. Det er en måte for alle å være glad og å bo permanent i altomfattende love.In hvert liv det er smerte, tap, sykdom, ensomhet og død. Vi har ingen krav til et langt liv og fortsatt kan bli spart av skjebnen. Hva er din smerte i dag? Her er en enkel metode for å overvinne negative følelser.
 8. 8
  Slå din vrede mot ting du kan gjøre noe med uten å være destruktiv. Hvis du er feit, snu sinne mot magen din. Hvis du er redd, slår din vrede mot din frykt. Hvis andre er ekkel, snu sinnet mot uvitenhet som er grunnlaget for nastiness deres. Hvis du er avhengig, snu sinne mot stoffet som gir midlertidig løsning, men langsiktig elendighet. Hvis samfunnet er undertrykkende, snu sinne mot den rådende dårskap.

Tips

 • Indre lykke er å utvikle en konsekvent veien til sannheten, visdom og kjærlighet.
 • Lære å si "takk"!
 • Ser, tenker på, og gå inn i stillheten. Dette betyr stillheten som er dypt inne i deg, hvor du vil finne "JEG ER", og dette er ansvarlig for din mening med livet. Hvis du har mistet forbindelsen til den indre stillhet, mister du din følelse av liv og jage etter meningsløse ting bare for å fylle dette gapet.
 • Den nåværende tilstand av forskning er at lykke er om lag 50 prosent genetisk disponert, er 10 prosent bestemt av ytre omstendigheter, og opptil 40 prosent består av ens egne tanker. Folk som bor sunt, meditere og arbeide på sine tanker (positiv tenkning), kan heve deres generelle nivået av lykke med 40 prosent. Opplysning er den prosessen som du øker din personlige lykke nivå ved 100-1000 prosent. Men det er en lang vei for de fleste. Men søker opplysning er veldig verdt.
 • Plukk noe du virkelig kan føle en lidenskap for.

Advarsler

 • Husk at lykke er meningen og hensikten med livet. Aldri utsette din glede. Det finnes ingen bedre tid enn i dag å nyte. Ingen og ingenting kan få deg til å føle deg dårlig, uten din tillatelse.
 • Å ønske noen uflaks kan frigjøre din sjel og føles bra for en stund. Men på lang sikt skaper det elendighet i deg. Svart magi er egoets måte. Opplysning (indre lykke, indre helbredelse) er måten å løse egoets ønsker. Dette inkluderer en klok bruk av aggresjon. Tenk på vei til indre lykke.