Wkano

Hvordan du kan unngå plager din travle kjæreste

Når en person i forholdet er mye travlere enn den andre, kan det sette en stor belastning på forholdet. Du kan være i ulike livssituasjoner, en hvor kjæresten din har en masse ting skjer og du har en lettere rute og ønsker å tilbringe fritiden sammen med ham. Her er hvordan å håndtere at forskjellen på en måte som opprettholder ditt forhold, snarere enn skader det.

Trinn

Hvordan du kan unngå plager din travle kjæreste. Finn ut kjæresten din timeplan.
Hvordan du kan unngå plager din travle kjæreste. Finn ut kjæresten din timeplan.

Kjenne sin timeplan

 1. 1
  Finn ut kjæresten din timeplan. Dette vil gi deg beskjed når han er helt gratis, og når han trenger å være alene for å komme videre med ting.
  • Når ikke møter han på skolen, reiser til arbeid eller har off-site arbeidsrelaterte hendelser? Når blir han ha sportslige praksis, ikke når han forfølge sine hobbyer eller interesser? Når han er på jobb? De fleste av disse tider er "utenfor grensene" for å plage ham med unntak av tidligere overenskomster og kriser.
 2. 2
  Regne ut når hans plan kan imøtekomme dine samtaler eller tilstedeværelse. Dette handler ikke bare om gjetting, bruke sunn fornuft, så vel som å spørre ham direkte om når han ikke liker å bli plaget.
  • Tenk på rimelige tider når han vil være mest sannsynlig til å svare på samtalen. Hvis han har å stå opp tidlig om morgenen, kaller ham tidlig i natt før han går i dvale i stedet for å holde ham opp første.
  • Spør ham om han har noen nedetid på jobb / skole / høyskole eller når han gjør ting som han ikke har noe imot at du ringer eller slå opp for å hilse. Kanskje han er fri til lunsj en gang i uken, eller kanskje han liker å høre fra deg på 16:00 i ettermiddag. Men ikke anta, faktisk spørre ham om hans preferanser.
 3. 3
  Unngå nysgjerrige. Når du ber ham om hans plan, la ham vite at det er slik at du vet når man ikke skal plage ham. Men hvis han ikke ønsker å fortelle deg hva han gjør hvert sekund av dagen, unngå en inkvisisjon. Han har rett til noe ledig tid uten at du trenger å vite om det! (På samme måte så er du.)

Å stole på ham

 1. 1
  Deal med din egen usikkerhet. Hvis en av grunnene til at du finner deg selv i stand til å slutte å ringe eller tekste ham, eller til og med snu opp uanmeldt, er at du ikke stoler på ham, er det på tide å møte din usikker atferd. Spør deg selv hvor denne usikkerheten kommer fra og om han faktisk har gjort noe for å fortjene din mistro. Hvis denne mangelen på tillit er alt som kommer fra deg, søke å håndtere de grunnene du føler så usikker. Hvis du ikke gjør det, vil han ende opp med følelsen kvalt.
 2. 2
  Bli beroliget av det du vet. Avsnittet over foreslått at du finner ut hva som er planen er. Dette bør være trygghet nok til at du kan stole på ham. Hvis ikke, kanskje revurdere hvorfor du er sammen med en fyr som etterlater deg følelsen så mistenkelig.
 3. 3
  Respekterer hans fritid. Akseptere at hans familie og andre venner er også viktig for ham og at han må tilbringe tid med dem også. Du vil få mye mer respekt ved å være omgjengelig og fleksibel enn du vil ved å være krevende og monopolisere sin fritid.

Minimere sjenerende kontakt

 1. 1
  Minimere kontakt når det er sannsynlig å bry kjæresten din. Når du vet hva han gjør, innser at han ikke trenger konstant telefonen ringer eller tekste å avbryte ham.
 2. 2
  Gi ham en pause. Kanskje plukke en dag og en tid til å ringe ham, hvis han sier at han vil ringe deg, stole på ham. Gi ham en sjanse til å ringe deg! Gi ham plass er viktig, spesielt før han bestemmer seg for at du er "for trengende".
 3. 3
  Fjern fristelsen. Det kan være vanskelig å ikke kalle ham når du føler deg lei eller trengende, så her er noen ting å gjøre for å holde deg fra å ringe ham:
  • Slett eventuelle tekstmeldinger og samtaler du har gjort eller sendes til ham;
  • Legg igjen din mobiltelefon slått av eller la den et sted du ikke er slik at du ikke er fristet
  • Ta telefonen ut av rommet ditt slik at du ikke er fristet sent på kvelden for å plukke den opp og gjøre noen chatte
  • Hvis du har noen bilder av ham, lå en kopi av hans "timeplanen" ved siden av bildet akkurat slik du husker hvor opptatt han er.
 4. 4
  Foreslå en planlagt tid til å snakke sammen. For eksempel, kanskje sene kvelder før sengetid, på flyplassen, på vei hjem, etc. Finn ut når han ikke vil være til bry for en prat eller Skype-samtale. Mest av alt, vet når han ikke har noe imot deg veien til huset hans, uoppfordret.
 5. 5
  Se hvor lenge du kan gå uten å ringe ham. Hvis du ringer omtrent fire ganger om dagen, se om du kan gå fire timer uten å ringe, og deretter fire mer, så fire mer - kan du gå fire dager? Han har en telefon, kan han se sine tapte anrop, lese hans tekster og lytte til talemeldinger. Han vet du ringer, når han har nok tid til å ha en fin lang prat med deg han vil. Going dager uten å se navnet ditt på hans innringer-ID kan gjøre ham nysgjerrig på hva du har vært opp til!
  • Etter noen dager uten deg plage ham, vil han glemme at du var irriterende ham i første omgang.

Være så opptatt som han er

 1. 1
  Bevise for deg selv at du ikke trenger noen 24/7! Han har prioriteringer, så få noen av dine egne. Hele verden og din lykke skal ikke dreie seg om ham. Lengter bort over en gutt er ikke attraktivt. Ikke frik ut hvis han ikke ringer deg 10 ganger om dagen. Bedre ennå, ikke frik ut om han har en travel dag og ikke kaller deg i det hele tatt.
 2. 2
  Hold deg opptatt med å gjøre ting du må gjøre. Ikke si at det ikke er noe å gjøre fordi det er alltid noe som må gjøres! Rydde opp og vaske tøy, rydde skapet ditt, vaske bilen din, ta opp kontakten med andre venner, tilbringe tid med familien, komme tilbake i en gammel hobby, gjør et prosjekt du har vært meningen å få gjort, trening, se en film, få noen studerer gjort, lære et nytt språk, skrive en roman, osv. Det er ingen unnskyldning for å lengter bort!
 3. 3
  Tilbring tid med mennesker som får tankene bort fra ham og ditt forhold. Ikke alltid henge ut med den vennen som du bare snakke med om dine relasjoner og diskutere alt. Tilbring tid med venner som deler andre interesser med deg. Hvis du har en venn som liker musikken du kan planlegge å delta på en konsert sammen. Hvis du har en venn som liker shopping du kan planlegge en tur. Ikke omgi deg selv med slik at venner som oppmuntrer trengende oppførsel mot kjæresten din.
 4. 4
  Innse at ved å være opptatt selv, vil han snart se at du ikke alltid vil være å knytte et gult bånd rundt telefonen venter på hans kall. Lage planer med venner og ikke invitere ham. Dine relasjoner og planer uten ham er like viktig som hans relasjoner og planer uten deg.
  • La kjæresten din vet du bryr deg og vil at du skal snakke, men kommer ikke til å visne bort venter på hans kall. Han bør også være oppmerksom på at du også har et liv og interesser, og kan ikke være i stand til å slippe alt når han endelig ringer.

Noen typiske utfordringer

 1. 1
  Unngå å lage negative tolkninger når det er ingenting til det. Ikke forveksle han var opptatt med en passiv-aggressiv satt av. Hvis han gjør tid for deg i sin travle timeplan et sted, bør det trøste deg så det betyr at han verdsetter deg og gjør tiden. Ved å kjenne hans plan, vil du være klar over at han virkelig er opptatt resten av tiden.
 2. 2
  På den annen side, hvis han ikke tilbringe noe tid sammen med deg, og du føler deg utelatt, revurdere. Hvis du har mistanke om at han faktisk er skyve deg bort og bruker å være opptatt som en unnskyldning, back off helt. Din pushiness bare føre til mer forvirring og kan føre til hjertesorg. I noen tilfeller kan han bli viet til sin jobb, business eller mål, og det kan være veldig vanskelig å konkurrere med en slik ensidig ambisjon med mindre du er like ambisiøs og synes det er greit å knapt se hverandre.
  • Hvis du tilbake av helt, kan han komme seg rundt. Men du må være forberedt hvis han ikke gjør det. Og hvis han ikke gjør det, det er hans tap og det er en lærepenge for deg å se etter menn som kan snakke om sine følelser i et forhold i stedet for å skjule seg bak talepost før kvinnen slutter å ringe...
  • Ikke vær stalker som ikke kunne ta hintet. Dette er ødeleggende for både av ditt liv, og du virkelig trenger å komme videre med din hvis det ikke fungerer ut med ham.
 3. 3
  Sett til side dine bekymrede tanker og fråtse i hva som er bra om forholdet. Innse at de fleste menn finner kvinner som er i kontroll over sine egne liv og uavhengige gjøre for en god kamp. Kom deg ut der og leve ditt eget liv. Når han ringer deg, begge har noe interessant å bidra til samtalen.
  • Han ønsker ikke å føle at han må trøste deg, lage unnskyldninger eller sette opp med høy vedlikehold hver gang han ringer.
  • Gjør snakke med deg en glede og ikke den spanske inkvisisjonen.
  • Ikke avhøre ham om hvorfor han ble sent å ringe eller hvorfor han kunne ikke ringe i flere dager. I stedet ser det forrige trinnet handler om å skape et kall kalender.
 4. 4
  Akseptere at visse relasjoner bare ikke trene. Du kan være lykkeligere i det lange løp med noen andre som er mer følsomme for dine spesielle behov. Du kan ikke endre noen til å bli akkurat som du leter etter, og du vil være fornøyd hvis du ender opp med å gifte seg med en person du trodde du kunne "endre til det bedre". Oppførselen du ser nå er en indikasjon på fremtiden!

Tips

 • Satt noen kommunikasjonsenhet bort og komme seg ut av huset for et par timer. Det spiller ingen rolle hva du gjør, shoppe, se deg rundt, gå til messen, finne nye måter å få hjem fra jobb eller skole, besøke bestemor, gå på kino, til en park, til kirken - det spiller ingen rolle, bare la!
 • Hvis du er bekymret for at du glemmer å fortelle ham ting, skrive dem ned slik at neste gang du snakker til ham at du vil ha mye å snakke om, dette trikset kan gjøre for en fin lang samtale!
 • Gi ham tid til å tilbringe med familie eller venner uforstyrret.
 • Hvis du er en mannlig leser dette, tenker ganger du kan ha avbrutt en travel kjæreste. Menn kan være trengende, også. Hvis hun eller han er å unngå dine tekster og telefonsamtaler, og du er en gutt, du er en trengende kjæreste! Reversere pronomen i alle rådene du se ovenfor, og husk jenter noen ganger trenger plass, også.
 • Innse at det er ikke det at han ikke ønsker å snakke med deg - han sannsynligvis ville om han kunne slutte å klippe gress, stoppe [sett hardt arbeid handling her] eller slutte å vinne over nye kunder for å gjøre sin neste dollar.

Advarsler

 • Ikke noen gang kalle hans venner som spør om ham, obsessive til maks!
 • Ikke kall huset hans hele tiden fordi da familien hans kanskje tror du er gal, vil du bare være å plage dem alle.
 • Hvis kjæresten din er for opptatt eller du ikke kan håndtere å ha en travel kjæreste, så bare splittet opp.
 • Ingenting sier slå opp med ei jente raskere enn sin sjef roping på ham for at du ringer eller stoppe av for mye.