Wkano

Hvordan be en jente ut

Spør en jente for en date skal være enkelt. Alt du trenger å gjøre er å spørre, ikke sant? Men det er ikke alltid så enkelt hvis du er sjenert eller nervøs. På et tidspunkt skjønt, er du nødt til å gå opp og være modig, eller for alltid stå å lure på hva som ville ha skjedd. Les disse retningslinjene, trekke litt mot og be henne ut.

Trinn

Hvordan be en jente ut. Legg merke til hvor ofte hun berører deg.
Hvordan be en jente ut. Legg merke til hvor ofte hun berører deg.

Før den første kontakten

 1. 1
  Måle henne. Er hun gjør øyekontakt med deg? Er hun smiler, ler og har en god tid å snakke med deg? I så fall er du på rett spor. Hva om hun driver og ser på deg fordi hun er irritert på deg alltid ser på henne? Dette er ikke et godt tegn, og jenta kan være litt stresset selv. Sørg for å holde dine følelser om henne privat, og ikke så opplagt.
 2. 2
  Legg merke til hvor ofte hun berører deg. Hvis hun stadig prøver å ta på hånden eller finner unnskyldninger for å gjøre det, så hun er nok interessert. Men ikke anta at hun ikke liker deg hvis hun ikke berører deg. Likeledes, ikke begynn å berøre henne hvis hun ikke er å ta kontakt med deg. Dette skremmer vanligvis eller skremmer jenter. Hvis hun vil ikke engang se på deg, holde ro og finne unnskyldninger for å snakke med henne.
 3. 3
  Observere hvordan hun ser på deg. Hvis hun liker deg, vil hun enten holde blikket i lang tid eller trekke bort umiddelbart. Hver av disse tegnene kan bety at hun liker deg. Hvis du tilfeldigvis blikk på jenta og du ser henne stirrer tilbake på deg, så dette betyr at hun ikke liker deg, eller hun liker deg, selv om hun kan raskt dart hodet i en annen retning. Hvis hun ser på deg i en gjennomsnittlig måte, sjekke tennene. Hvis hun trekker seg unna raskt, kan det bety at hun er nervøs, men likevel liker deg.
  • Husk at hvis du har en samtale, jenter har en tendens til å se på ansiktet ditt, så ikke umiddelbart anta at hun liker deg hvis du snakker, og hun er bare å lytte. Hvis du aldri snakke med jenta, er sjansen du har en lav sjanse for dating henne. Vennskap føre til loveship, men ikke-vennskap fører til.... ingenting.

Samhandle med henne

 1. 1
  Se direkte på henne. Mens du snakker, sørg for å se på ansiktet hennes, og spesielt øynene. Vær oppmerksom på hva hun sier, slik at når hun ber deg om noe, eller slutter å snakke, kan du fortsette samtalen intelligent. Ikke bli fanget stirrer på hennes kropp (spesielt brystene). Svært få kvinner som dette. Hvis hun ikke ser på deg eller hun ignorerer deg, back off, og la henne være alene for en liten. Noen jenter liker ikke ser gutter i øynene og snakker. Les hennes kroppsspråk.
 2. 2
  Hjelpe henne ut. Tilby å bære noe tungt, få henne lunsj på kontoret eller gjøre noe hyggelig for henne. Hvis hun nekter, så vente til hun virkelig trenger hjelp eller trøst, som når hun føler seg ned og ha en dårlig dag. Vær vennlig og utgående til henne. Hvis hun går bort fort, ikke følger henne eller si: "Hva?" bare fortsette å gå.

Pop spørsmålet

 1. 1
  Sørg for at du ser og lukter godt. Du trenger ikke å bli pyntet i dress og slips for å be en jente ut, men sørg for at klærne er rene og godt passform, at du har børstet tennene, og er iført deodorant. Du bør aldri EVER de samme klærne igjen, som du bærer røde joggebukse mandag, og deretter slite deg dem igjen på tirsdag.
 2. 2
  Nærme jenta du liker. Ikke bekymre deg om å komme opp med noe altfor smart. Bare si "Hei" eller "Hei". Som samtalen går fremover kan du gi henne et supplement eller stille henne spørsmål.
 3. 3
  Holde tonen uformell og morsom. Ikke gjør den anledning virke som en stor avtale. Flørte litt! Slapp av, sprekk en vits, og bryte kontakten barriere.
 4. 4
  Når tiden er inne, be henne om en date. Be henne om å gå på kino eller noe annet du både ville være interessert i. Du kan også invitere henne ut til happy hour på en bar dere begge liker. Prøv å gjøre det opprinnelige.
  • Du kan si: "Jeg har hørt om denne filmen, _______ Hva synes du om det.?" Hvis hun sier hun synes det ser bra ut, spør henne om hun har lyst til å gå med deg for å se det. Hvis hun spør "Som i en date?" si ja. Jenter liker gutter som er trygge på seg selv mye bedre enn de gjør de feige gutta.
  • En annen ting du kanskje si mens du holder tonen uformell er: "jeg skulle sjekke ut denne kunsten åpner på lørdag kveld Vil du gå med meg tror jeg det ville være morsomt om vi begge gikk sammen.?".
 5. 5
  Vær trygg. Hvis hun spørsmål hvis du spør henne på en date, si ja. Jenter liker gutter som er trygge på seg selv.
 6. 6
  Vær forberedt på avslag. Hold hodet kaldt hvis hun sier nei, smile og svare grasiøst ved å si: "No problem! Kanskje en annen gang." Endre samtalen til noe annet eller la Hvis du ikke ønsker å henge rundt. Opptre som om du ikke trenger henne, fordi at noen ganger vil vekke interessen til en jente. Hvis hun gjør et ansikt og roper, "Oh my gosh, no way!" Dette betyr at jenta er allerede ut med deg. La henne være alene og gå videre til en annen jente. Ikke få følelser for skade selv, vil dette la deg livløs. Noen jenter liker bare ikke denne type ting.

Hjelpe å spørre en jente ut


Tips

 • For å øke sjansene dine for å ha henne si ja når du spør henne ut, må du stille de samme egenskapene som hun vil. Hvis du synes attraktivt for henne før du spør henne ut, vil det være mye mindre press på deg når du jobber opp mot.

Se video for et nyttig tips om hvordan å stille de rette egenskaper for å maksimere sjansene for å få et "ja!"
 • Spør henne ut når dere begge er alene. Å ha andre rundt vil legge press på henne for å si ja eller nei, og du vil ha henne sanne svaret.
 • Å være avslappet og trygg er forskjellen mellom en behagelig stillhet og en uutholdelig stillhet. Det er naturlig å ha pauser i samtalen. Ikke svette det. Hun er nok nervøs også.
 • Spør henne ut direkte. Spør via e-post eller sosiale medier som Facebook vil bli sett på som upersonlig. De fleste jenter vil beundre din hvis du ikke er arrogant om det.
 • Husk at hver jente er forskjellig og disse tipsene gjelder ikke for hver jente så bruk din egen dømmekraft også.
 • Noen ganger jenter kan være nervøs når gutta nærme seg dem. Hvis de bite sine leppe, se bort, rødme mye eller viser noen tegn til nerver, gi dem tid til å tenke på det. Etter to eller tre uker, tilfeldig spør igjen, og de kan si ja.
 • Når du nærmer deg jenta, prøver å starte samtalen med å si: "Hei, kan jeg snakke med deg?" eller "Kan jeg spørre deg om noe?" Dette er en god måte å blindside en jente. Du vil at samtalen skal være så smidig som mulig.
 • Hvis du pleier å date mye rundt, da en jente kan bli slått av for at du er en spiller. Jenter har en tendens til å gå ut med gutta som kan være troverdig og kan holde et forhold. Det verste for en jente er når en fyr spør henne ut og deretter bryter opp med henne raskt.
 • Ikke vær redd for avvisning. De fleste jenter har store hjerter og vil la deg ned veldig lett, hvis i det hele tatt. Noen jenter blir enige om å gå på en date bare fordi du spurte, og de blir fin. Ikke ta det på feil måte. Det betyr ganske enkelt at hun liker deg nok til å ikke såre følelsene dine, men ikke nok til at hun er klar for et forhold.

Advarsler

 • Sjansene for å bli avvist stige hvis du ikke spørre jenta ut direkte. Unngå e-post, telefon eller Facebook / Twitter til å be noen ut.
 • Ikke anta at de gir deg tegn. Hvis en jente er å være vennlig, betyr det ikke alltid bety at hun er i deg. Hun kunne være en normalt vennlig person prøver å være hyggelig ved å faktisk snakke med alle.
 • Når finne en jente som du føler at du ønsker å stille ut, se etter skilt om hvordan hun reagerer twards deg. Hvis hun virker veldig clingly, selv om du ikke selv kommer ut, er dette et rødt flagg for å holde seg unna. Hvis du spør henne ut, se å se hvordan hun reagerer på det. Noen jenter vil overreagerer på ting som er så liten.
 • Være vedvarende, men ikke for vedvarende. Hvis hun slår deg ned forsiktig, så hun høflig fortelle deg at hun ikke er interessert. Hvis hun flate ut nekter, rygg unna. Du ønsker ikke noen jente å tro at du er en stalker.
 • Du trenger ikke alltid å ha et vennskap med en jente før du kan spørre henne ut. Du kan gå opp til en jente på gata eller på en kafé og be henne om en date. Bare sørg for at du imponere henne først.