Wkano

Hvordan endre på en skole garderoben


Å nei, må du endre i garderoben i år! Hvordan kan du gjøre dette uten pinlige selv?

Trinn

Hvordan endre på en skole garderoben. Velg et skap nærheten til vennene dine.
Hvordan endre på en skole garderoben. Velg et skap nærheten til vennene dine.
 1. 1
  Vær trygg. Det er bare en garderoben, og det er ikke til å drepe deg. Alle vil trolig være så redd som du er i ferd med å endre foran andre.
 2. 2
  Velg et skap nærheten til vennene dine. Hvis du har lov til å velge hvor skapet ditt er, er det. Det er mye lettere å endre foran noen du kjenner og stoler på enn å endre foran en fullstendig fremmed. Prøv også å holde garderoben unna upålitelige folk.
 3. 3
  Ikke ha noe vanskelig å ta av eller på, eller noe stramt. Sliter for vanskelig å få noen virkelig trange bukser eller på bare vil trekke oppmerksomhet til deg selv. Bruk sko som er lette å ta på og av, som leiligheter. Skinny jeans på en gym dag er en dårlig idé. Hvis buksa eller skjørtet er veldig løs, kan du bære din gym sko i løpet av dagen og bare sette på buksa og tee skjorte for gym.
 4. 4
  Få til garderoben så tidlig som mulig. Vanligvis vil folk komme senere, slik at de kan ha lengre pauser i mellom perioder og på snacks og lunsj, som betyr at det vil være nesten ingen i garderoben tidlig. Plus, hvis det faktisk er noen der, vil de sannsynligvis være mer spredt ut over hele rommet.
 5. 5
  Dress og kle så fort du kan. Dette reduserer off-sjanse for at noen vil uhell blikk over på deg når du er i en spesielt avslørende spot.
  • Endre ett klesplagg om gangen. For eksempel, endre skjorte og deretter endre buksa, eller vice versa. På den måten vil du aldri være helt naken.
 6. 6
  Respektere andres privatliv. Hvis du ikke vil at andre Bryte inn i deg når du er halvnaken, hvordan du tror andre vil føle når du gjør det med dem? Hvis du trenger å la andre i nærheten kle første til å gi dem litt ekstra plass.
 7. 7
  Ikke vær redd for å fortelle folk til å stoppe. Hvis noen er å gi deg en hard tid, fortell dem at du ikke finner det så morsomt som de gjør. Hvis det er nødvendig, gå til en lærer og fortelle dem at noens blir bety for deg.
 8. 8
  Ikke delta i noen garderoben spill. Hvis noen roper "jeg er naken!" de er egentlig bare å prøve å se hvem som vil se, slik at de kan gi dem en hard tid.
 9. 9
  Du vil bli vant til det. Alle andre er halvnaken også. Plus, vil ingen se.
 10. 10
  Face the locker når du skifter hvis du vil. Prøv gjemmer slags bak skapdør. Hvis det er en halv skap, så bøy deg ned og endre.
 11. 11
  Ha på P. E. klær under den skolen klær. På den måten kan du bare ta av deg buksene og dine PE shorts vil være under. Det virker.
 12. 12
  Laget klærne. Bruk din gym t-skjorte under en søt hettegenser, og zip den opp. Så i løpet av gym, ta av deg hettegenser og du er halvveis endret. Bare ta med en ekstra tank topp eller t-skjorte til å ha under hettegenser din etter gym.

Tips

 • Hvis noen prøver å vise frem, ikke betaler oppmerksomhet. Alt de ønsker er oppmerksomhet.
 • Husk å ta dine PE klær hjem regelmessig slik at du kan vaske dem, de vil virkelig begynne å stinke opp etter en stund.
 • For Guys: Ikke ha hvitt undertøy på de dagene du har planer om å endre i garderoben. De fleste av disse typer undertøy kan skissere dine menige og vil gjøre alle andre allerede ut. Boksere er vanligvis en god idé for garderober. Hvis du ikke har boksere, endring i en stall.
 • Når du kler deg tilbake i dine vanlige klær, husk å bruke deodorant før du setter deg skjorta på. Ingen ønsker.
 • I de fleste skoler, dressing ut og deltakelse er det eneste du er gradert på i PE Så ikke nekte å forandre bare fordi du er flau!
 • Hvis du fremdeles virkelig ikke ønsker å endre foran alle, så se om det er noen individuelle garderober eller bad boder.

Advarsler

 • Ikke la skapet ditt ulåst, noen kan stjele klærne, noe som betyr at du ikke har noe å endre til.
 • På noen skoler vil slusene bli slått bakover hvis du glemmer å låse den, og poeng blir trukket fra karakteren din. Låsene er vanskelig å åpne når de er opp ned, så vær forsiktig.