Wkano

Hvordan få din beste venn tilbake

Få din beste venn tilbake kan føle seg umulig, men bare husk at de tingene som holder to mennesker sammen vanligvis ikke forsvinne over natten. For å få din beste venn tilbake etter at du har hatt en kamp eller etter en ny person har kommet inn i mix (for eksempel en ny venn eller kjæreste), bruke en av metodene nedenfor.

Trinn

Hvordan få din beste venn tilbake. Ikke bli fanget opp i rykter.
Hvordan få din beste venn tilbake. Ikke bli fanget opp i rykter.

Etter en kamp

 1. 1
  Ikke bli fanget opp i rykter. Når venner slåss, andre venner ta parti og begynne sladre. Dette kan bare gjøre ting verre. Hvis noen begynner å snakke stygt om den andre personen, høflig be dem om å stoppe og si at du ikke er interessert. Ikke si noe om din venn bak ryggen deres, heller, eller det vil komme tilbake til dem.
 2. 2
  Lag en dyptfølt unnskyldning. Hvis du har gjort noe galt, er det bare å si "jeg beklager" vanligvis ikke er nok. Du må være detaljert og spesifikk. Selv om du ikke tror kampen var din feil, må du kanskje ta den høye veien og bli den første til å beklage hvis du noen gang ønsker å få vennskapet oppe og går igjen. Ting å vurdere:
  • Ikke si "Jeg beklager at du føler deg på den måten." Dette er ikke en ekte unnskyldning. Du må være lei meg for det som er det du gjorde, ikke hvordan de reagerte på det. Hvis du ikke startet kampen, beklager for hvordan du reagerte på hva det er som gjorde. Si: "Jeg beklager at jeg eksploderte på deg" eller "Jeg beklager at jeg ikke tar deg på alvor" eller hva annet må sies.
  • Ikke peke fingre. Selv om din venn er på feil, det er noe du kan trene senere. Først må du komme tilbake på talefot.
  • Redd unnskyldninger. Å si "Jeg beklager, men..." og deretter gjøre en enorm liste over begrunnelser er bare fornærmende. Bare begrunne når de er gyldige. "Jeg beklager at jeg sa det jeg sa. Jeg hadde en fryktelig dag og tok det ut på deg" er en gyldig grunn som trolig vil gjøre din venn føler seg bedre.
  • Ikke ta ansvar for noe du ikke har gjort. Hvis din venn forårsaket dette rotet, er det ikke nødvendig for deg å ta fallet. (Selv om det "fikser" ting på kort sikt, vil du bare ende opp med å mislike dem senere.) I stedet be om unnskyldning for hver eneste ting du gjorde, men ikke engang nevne de tingene de gjorde. La din venn tror alt over. Etter det, vil det være opp til dem å be om unnskyldning tilbake til deg.
  • Hvis vennen din ikke vil snakke med deg i person, skrive en e-post - eller, hvis du tror de vil slette den, skrive et notat og legg den i deres skap, bil, etc.
 3. 3
  Forklar dine følelser i "i" og "vi" betingelser. Den beste måten å konfrontere en venn om hva de har gjort er å fortelle dem hvordan det påvirket deg. Praksis forklare hele situasjonen med kun de ord som "jeg" og "vi" aldri "deg." Aldri fortell din venn hva de gjorde mot deg. Dette vil sette dem på defensiven, og gjøre dem mye mindre sannsynlig å lytte til hva det er du har å si (spesielt hvis du har misforstått situasjonen).
  • Feil: "You really såre mine følelser Du angrep meg, ikke la meg forsvare meg, og hørte ikke når jeg prøvde å ta det opp igjen senere jeg ikke engang tenke deg ta dette vennskapet seriøst lenger..."
  • Riktig: "Mine følelser var virkelig vondt av vår kamp jeg følte at jeg ble angrepet og hadde ikke en sjanse til å forsvare meg, selv når jeg prøvde å forklare ting senere Vårt vennskap betyr mye for meg og jeg virkelig ønsker.. oss å jobbe ut dette. "
 4. 4
  Gi din venn plass hvis de trenger det. Hvis du har gjort alt du kan og din venn er fortsatt sint, kan de bare trenger tid til å kjøle seg ned, tenke over ting, og gjenopprette. Stadig ringer, tekstmeldinger, e-post og plaging dem ikke kommer til å sette dem i en tilgivende humør. Og dessuten er det vanskelig å savne noen som er alltid rundt.
  • Ikke forveksle dette med å gi din venn en kald skulder. Spille spill er ikke hva ekte venner gjør. Bare holde ut av personens håret for en stund - og hvis du tilfeldigvis støter på hverandre, holde det vennlig.
 5. 5
  Ikke overse en venn i smerte. Ok, så du har unngått ryktene mill, ba om unnskyldning, forklarte din halvdel av historien, og gitt din venn plass. Hvorfor er de fortsatt sint? Hvis vennen din er den introverte typen, kanskje du ikke har gitt dem en reell sjanse til å få alt av brystet sitt. Hvis dette er tilfelle, be dem om din feil, så du kan fikse det. Ikke vente på ting å blåse over eller de kan aldri leges.
 6. 6
  Genuint tilgi og glemme. Når kampen er løst, ikke hold straffe din venn, som opptrer kaldt, eller bringe opp feilene de gjorde som ammo i andre kamper. La gå og gå videre.

Grunn av en ny person (ex. venn, signifikante andre)

 1. 1
  Hold opptrer som om du er venner. Snakk med dem ofte, være vennlig og høflig, og dele en latter, men ikke tvinge problemet, forårsake unødvendig drama, eller gi dem noen flere grunner til ikke å ønske å tilbringe tid med du ikke gir for mye oppmerksomhet bort som din venn kan føle som om du forteller dem at du har funnet bedre mennesker.
 2. 2
  Ikke vær klengete. Vennskap er litt som en strikk: ett minutt de er der for deg og deretter de strekke bort, men vil, gitt tid og rom, kommer pinge tilbake til deg. Hvis du opptre som din venn er ikke lov å ha andre mennesker i livet sitt, vil de presse enda vanskeligere å komme seg bort fra deg og din innsats for å kontrollere dem.
 3. 3
  Få nye venner av dine egne. For det første, å få venner - selv casual seg - vil gi deg et løft av tillit til at du sannsynligvis trenger akkurat nå, og hjelpe deg å ta tankene bort fra den andre personen. På toppen av det, vil det minne din venn som du har en levetid på din egen og at hvis de ønsker å beholde vennskapet går, de har til å sette arbeidet inn i den. Til slutt vil det minne din andre venn at du er en morsom person som har noe å tilby.
  • Sørg for at du gjør dette med den rette holdningen. Hvis du bare gjør dette for å komme tilbake på din gamle venn, vil det være åpenbart, at du ser smålig, drive din venn lenger unna, og, verst av alt, gjøre den nye (såkalte) venner føler brukt. Hvis du får tilbake på en gammel venn ved å få nye venner føler seg like elendig som du gjør, kanskje det er en god grunn til at vennskapet tok slutt i første omgang.
 4. 4
  Nå ut til den nye personen. Kanskje du reagerer dårlig på dem fordi du er sjalu da, i virkeligheten, de er faktisk ganske kult. Ha et åpent sinn og prøve å bli kjent med denne personen ved å invitere både dem og din venn ut til noe. (Hvis du tror det er en mulighet du vil ende opp med å bli det tredje hjulet, invitere en annen person eller to for å være trygg.) Hvis det er en ny kjæreste, være glade for din venns lykke og la dem føle at de kan betro seg deg.
 5. 5
  La det blåse over av seg selv. La oss innse det: nye relasjoner kommer og går ganske raskt. Hvis du og din venn har vært sammen i lang tid, er endringen sannsynligvis midlertidig, spesielt hvis det er en kjæreste du arbeider med. Faktisk, er du sannsynligvis den personen din venn vil komme gråtende til når alt blåser over, så prøv å ha det gøy og dyrke nye vennskap i mellomtiden. Når det er over, forhåpentligvis din venn vil huske hvorfor du er en keeper.

Tips

 • Bare sørg for at din venn vet du virkelig elsker dem, og du vil gjøre noe, så lenge det er rimelig, for å få dem tilbake.
 • Den beste tingen å gjøre er å gi henne plass i ca en uke. Hvis hun / han ikke kommer til å snakke med deg da du snakke med henne / ham.
 • Vær rolig og kontrollert når du konsultere din gamle venn. Dette vil gjøre tapt venn respekterer deg, og i tid, muligens gjøre din venn innse at hun eller han har gjort en feil. Tårer og sinne vil ikke hjelpe i det hele tatt, og vil bare gjøre din venn stresset og sint, også.
  • Dette betyr ikke at du skal henge rundt, tvinne tomlene før vennen din kommer rundt. Gå finne noen nye venner til å hjelpe deg gjennom!
 • Fortell dem hvor mye du elsker dem. Fortell dem at du aldri vil glemme dem og sørge for at de vet at du vil alltid være der for dem.
 • Hvis du føler at din venn ikke ønsker å bli tvunget inn i ditt vennskap igjen, gå til en annen gruppe, og ser veldig fornøyd. På den måten vil din venn skulle ønske hun eller han var der for å gjøre flere minner med deg.
 • Når du beklager, noen ganger vennen din ikke vil akseptere det eller si: "Sorry. Det teller ikke." Når dette skjer, vet du det er på tide å gjøre noe hyggelig for henne eller ham. Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve å finne en venn som bryr seg om deg mest og bidra til å få din venn tilbake. Ikke bruk vold. Det er aldri svaret på dine problemer.
 • Hvis de fortsatt ikke ønsker å være venner, la dem gå. Det vil være vanskelig, men det er for din egen fordel. Henge rundt med nye mennesker og ikke bryr seg hva andre tenker om deg, vær sterk, selvstendig og sørge for at de vet at du er ikke svak, og at du kan stå på egne ben. Mest av alt, vær deg selv!
 • Se hvordan din beste venn reagerer på din type side. Vis det oftere. Det kunne bare tipse ham / henne over kanten og gjøre deg kamerater igjen.
 • Sørg for at din venn vet du fortsatt tenker på dem, selv om du prøver å gi dem plass.
 • Hvis vennen din er sint på deg for noe som skjedde for en stund siden la henne drive bort noen som hater deg så mye ikke er verdt det.
 • Hvis du er den som forårsaket konflikten snakke med henne / ham. Fortell henne / ham sannheten og prøve å vise at du hadde gode intensjoner snarere enn å være to møtt med henne / ham som bare vil gjøre det worse.Try å uttrykke at du ikke mente å såre følelsene sine med vilje.
 • Hvis du har startet kampen, ikke klandre andre mennesker, være ærlig.
 • Hvis du har en hard tid å få mot til å gå opp og snakke med vennen din, roe ned litt. Har ikke dere vært der for hverandre? Du vet hvordan vennen din fungerer. Hvis hun eller han blir for stresset av plage din, så tilbake på en stund. Komme tilbake en venn er en langsom prosess, du må være tålmodig og forstå det fra deres synspunkt.
 • Skriv en kommentar til din venn og / eller snakke med en voksen du stoler på om nødvendig.
 • Hvis du er virkelig revet, ta kontakt med en annen betrodd person, som en forelder eller eldre søsken. Denne personen vil gi deg flere ideer og tilnærminger, men sørg for at du ikke forteller hver minste detalj, og prøver å relatere det til noe annet. Personen du forteller kan engasjere seg og ta kontroll, som vil være ubehagelig for både deg og gjøre din tidligere venn hate deg enda mer.

Advarsler

 • Når du ber om unnskyldning, ikke starte dating sin ex kjæreste. Hun vil hate deg for alltid.
 • Hvis du fortsatt er i skolen, ikke får en voksen involvert. Dette vil føre til din beste venn blir enda sintere med deg.
 • Å være virkelig slem mot dine venners ny venn eller kjæreste / venninne vil bare gjøre din venn stå opp for dem mot deg, og dette vil gnist et sammenstøt.
 • Ikke be om unnskyldning og deretter ignorere din beste venn. Hvis du gjør det hun vil sannsynligvis ikke ta deg tilbake.
 • Aldri, aldri satt ut intentially å gjøre dem sjalu. Å gå over til en ny gruppe, ler og prater, og deretter smirking over på din tidligere venn vil ikke fikse ting. Hvis noe, vil det gjøre ting verre.
 • Aldri høres petulant eller sjalu når konfrontere din venn.