Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en piercing

Det har vært øyeblikk i jentenes liv når de desperat vil ha en piercing, men de er ikke sikker på om deres foreldre vil være enige. Hvis du er på dette punktet i livet ditt, og du ønsker å sikre at du får et ja på første forsøk, spør foreldrene dine ved hjelp av disse nyttige tips.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en piercing. Gjør din forskning på piercinger, for eksempel hvordan du tar vare på dem.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en piercing. Gjør din forskning på piercinger, for eksempel hvordan du tar vare på dem.

Før du spør dem

 1. 1
  Gjør din forskning på piercinger, for eksempel hvordan du tar vare på dem. Dette er slik at når foreldrene dine quiz deg om det, kan du gi dem svar i stedet for å sitte der i stillhet, eller si: "Jeg vet ikke." Ikke å ha en grunnleggende kunnskap om piercing du vil ha beviser bare til foreldrene dine at du ikke skal få piercing.
 2. 2
  Sørg for at du kan betale for piercing. Deretter kan du fortelle foreldrene dine at du vil betale for piercing, og alt de trenger å gjøre er å signere papirene innvilgelse deg tillatelse.
 3. 3
  Vis at du er ansvarlig. Gjør dine oppgaver umiddelbart, og kanskje ekstra oppgaver rundt i huset uten å bli spurt vil vise seg å foreldrene dine at du er ansvarlig nok til å få en piercing.
  • Skjermbildet av ansvar skal ikke bare komme ut bare for noen få ganger. Vis ditt ansvar hver eneste dag, ikke bare en gang i uken! Foreldrene dine vil være fornøyd, og vil gi deg mer uavhengighet i fremtiden.

Mens spørre dem

 1. 1
  Pass på at du fange foreldrene dine i godt humør når du spør om piercing. Hvis de er i godt humør, de er mer sannsynlig å si ja. De vil også lytte til deg mer før du gir svaret.

E * Ikke sutre når du spør. Dette gjør at du virker uansvarlig og umoden, og foreldrene dine vil mest sannsynlig bli sint på deg for sutring.

 1. 1
  Fortell foreldrene dine hva piercing du vil ha. Hvis du ikke har fått en piercing før, be om ett eller to øre piercing først. På den måten kan foreldrene dine venne seg til mer normale piercinger før du får ekstreme seg (hvis det er det du vil).
  • Ekstreme piercinger inkluderer tunge piercing, navle piercing, nese piercing, øyenbryn piercing og i utgangspunktet noe piercing annet enn ørene.
 2. 2
  Fortell dine foreldre (s) for å lytte til resonnement bak hvorfor du vil ha det før de gir sitt svar. Det ville være nyttig å ha tre eller flere fornuftige utsagn plukket ut på forhånd, slik at du vet hva du skal si på toppen av hodet ditt. Sørg for at dine grunner er behagelig.
 3. 3
  for også! Akseptable utsagn er:
  • Jeg har tenkt på å få denne piercing for en stund.
  • Jeg vet at dette er hva jeg vil.
  • Jeg prøver ikke å gjøre opprør mot deg. Jeg bare virkelig vil ha en piercing.
  • Jeg vil ha dette piercing for meg og ingen andre.
  • Hvis du ikke liker min piercing, jeg tar den ut, og jeg vil ikke bruke før du er klar.
  • Jeg kan ta smerten av piercing. Jeg lover at jeg ikke vil gjøre en stor del av den.
  • Denne piercing vil være mitt ansvar.
  • Jeg vil ikke bry seg om folk ler av meg for å få denne piercing.
 4. 4
  Aldri si, "vel min venn har en piercing! Hvorfor kan ikke jeg ha en?" eller noe langs disse linjene. Dine foreldre (s) vil tro du bare ønsker å være kul, eller for å passe i. De vil ikke tro at du vil at piercing for deg.
 5. 5
  Vær klar for avvisning. Hvis svaret er fortsatt nei, ikke sutre om det. Bare godta det, og takke dem for å lytte til deg. Bare vent en måned eller så, og prøv igjen da.
  • I mellomtiden fortsetter å vise at du er ansvarlig. På den måten vil de være mer villige til å vurdere å la deg ha piercing hvis de ser hvor hyppig ditt ansvar dukker opp.