Wkano

Hvordan fange interessen til en nerdete jente

Enten du er en som er knusende på den vakre smart jente eller en nerdete fyr som bare ikke vet hvordan å bryte isen, fange interessen til en nerdete jente er en givende følelse. Smart, og hva slags, nerdete jenter er de mest forskjellige "arter" av jenta.

Trinn

Hvordan fange interessen til en nerdete jente. Finne ut hva hun er interessert i.
Hvordan fange interessen til en nerdete jente. Finne ut hva hun er interessert i.
 1. 1
  Finne ut hva hun er interessert i. Det finnes mange forskjellige typer nerder og vite hennes type er en av de viktigste tingene du kan gjøre. (En mer fullstendig forklaring er funnet på basis av denne artikkelen.) Hun kan være en én eller flere av følgende:
  • Hvis hun har på seg en svart skjorte med neon tilbehør, og lytte til techno eller spille Tetris tema på sitt instrument, kanskje hun er en.
  • Hvis hun har på en skjorte som sier "Roll for initiativet" på det, og refererer til seg selv som "Adora" the Eladrin Paladin viet til Raven Queen, så hun er en roleplayer.
  • Hvis hun kler seg i plissert skjørt og snakker flytende japansk og liker å fantasere om Soul Eater, Death Note, eller Naruto, så hun er en anime fangirl, ellers kjent som en "otaku".
  • Hvis hun tilbringer hele dagen og natten jobber med eller planlegger ut hennes vitenskap prosjektet da hun er en.
  • Hvis hun er ivrige om å gjenopplive sin gamle video spill plattform og tilbringer sine friperioder spille videospill, så hun er en gamer.
  • Hvis hun er en matte whiz og er toppen "Mathelete" da hun er en matte nerd.
  • Hvis hun er alltid sett lesing eller bære en bok eller to, hun er åpenbart en bokorm.
 2. 2
  Gjør litt research. Nå som du vet hva hun er interessert i, slå opp noen av de tingene hun liker:
  • Hvis hun er en teknikken, slå opp Benny Benassi er "Satisfaction" og "Able to Love".
  • Hvis hun er en rolle-spiller, få en gratis prøveversjon! eller noen andre MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-playing Game) som Star Wars The Old Republic eller Runescape, og se hvordan du liker det.
  • Hvis hun er en fan jente, finne ut hvilken anime hun fantasier om det meste og se en episode eller to på nettet.
  • Hvis hun er en vitenskap nerd, lære litt om Schroedinger katt paradoks.
  • Hvis hun er en gamer, prøve å spille noen videospill.
  • Hvis hun er en matte nerd, friske opp dine matematiske ferdigheter.
  • Hvis hun er en bokorm, lage leser en hobby. Hvis hun ser en bok i hendene, ville hun se din måte å se hva du leser og selv spørre hvordan boken er. Også, kan det være lurt å prøve å finne ut hva hennes smak i bøker er.
 3. 3
  Smile til henne å vise henne at du er vennlig. Wave på henne i gangen eller nikk til henne når hun setter seg i klassen din (eller etter skolen biologi tutorial). Bare gjøre henne vite ansiktet så hvis hun ser deg, kan det klikker i hodet "Ooh det er den fyren!"
 4. 4
  Bryte isen. Du kan gjøre det. Alt som trengs er en to-brev ord: "Hei". Kanskje du ønsker å si noe annet, for eksempel, "Jeg kunne ikke unngå å legge merke din..." (Men vennligst ikke si noe perverst!).
 5. 5
  "Rull for initiativet." Hvis du ikke er kjent med spillet Dungeons and Dragons, rullende for initiativet er når alle kaster sine d20 (20 sidige terninger) og den personen med høyest roll går først. Vente for henne å si noe. Hvis hun bare smiler sjenert på deg, ta initiativ og si "Hva skjer?"
 6. 6
  Lær om hvordan hun tenker om ting. Kanskje hun er en optimist (i så fall, prøv å ikke være en Debbie Downer), kanskje hun er kynisk mot den menneskelige rase (prøv å ikke sinne henne for mye, og i stedet få på hennes gode side), eller det er mulig hun er en gjennomtenkt person med et åpent sinn, men det er også mulig at hun er arrogant og snobbete. Hvis du lærer hva slags person hun er, får på sin "gode side" er en mye enklere.
 7. 7
  Be henne om å venn deg på facebook, hvis hun har en konto der. Nylig har Facebook blitt populært selv blant nerd samfunnet. På Facebook kan du bruke chat-programmet på din nettleser for uformell samtale, og du kan se på info hennes (bare ikke være en Facebook STALKER ) for å finne ut litt mer om hva hun liker. Du kan også følge henne på.
 8. 8
  Be henne om hennes mobiltelefonnummer hvis hun har en. Hvis hun ikke har en mobiltelefon, be om hennes e-postadresse eller hennes Play Station eller Xbox Live navn. Finne noen måte å kontakte henne, selv om det er gjennom innlegget.
 9. 9
  Følg bloggen hennes hvis hun har en. Det er alltid hyggelig å se en mer tilhenger på en personlig blogg. Det viser henne at du er interessert i hva hun har å si. Kommentar til hennes innlegg, og rangere dem (hvis hun har muligheten). Hvis du har en Facebook-eller Twitter-konto, poste sine innlegg på veggen din, og gi henne litt "link love". Hun vil spesielt elske disse slags handlinger hvis hun er en datanerd, eller er din venn på Facebook.
 10. 10
  Være morsom! Enten du handler flørtende med noen pickup linjer ("Jeg er en fermatta, hold meg!") Eller fortelle deg en forseggjort spøk om den siste episoden av Doctor Who, være morsom er definitivt en av de beste måtene å finne din vei inn en jente hjerte.
 11. 11
  Bli med henne d & d gruppe, delta i et raid i wow, sitte ned og se din favoritt Star Trek reprise sammen mens hviskende ord om kjærlighet inn i øret hennes (i!). Gjøre noe for å i hennes liv.

Typer nerder

 1. 1
  Utforsk varianter av nerdete jenter. Som nevnt ovenfor, er det mange typer nerd jenter. Noen av dem kan være en blanding av disse typene eller de kan være i sin egen type alt sammen, men de følgende typer representerer den mest vanlige:
  • Den teknikken, ellers kjent som datanerd: er forelsket i alt teknologi. Ofte, de lytter til techno musikk, men ikke hver teknikken gjør. De nesten alltid vet hvordan å kode, og har egen hjemmeside og / eller blogg. De har som regel en egen evne til små gadgets og liker å få den nyeste modellen av deres favoritt telefonen plattform. Techies er vanligvis spillere også. Den beste måten å forholde seg til en teknikken er å lære litt om html (det er ikke for hardt), lytte til techno, og til å delta i et forum eller chat-rom som du liker spesielt godt.
  • Den sci-fi nerd: elsker Star Trek, Star Wars,, Battlestar Galactica, Stargate, og alt science fiction. De kan nerd-rage over hvilke science fiction-serien er bedre, hva den beste sesongen er, og om de første tre Star Wars-filmene laget (IV-VI) er bedre enn de siste tre (I-III).
  • Tegneserien junkie: tilbringer all sin tid i den lokale tegneserie butikken, lese de nyeste utgaver av sine favorittserier. De enten har gått, eller planlegger å gå til utkledd som sine favorittfigurer, og har et knep for å holde sidene sine tegneserier flat og rett, som om fersk skrives ut for år. Ta disse jentene ut til tegneserie butikken (ja, den gode) og tillate henne å bable om unøyaktigheter i den siste Marvel film.
  • Filmen geek: elsker filmer, spesielt fra 30-tallet til 60-tallet. De elsker å lage filmer, har stjerne i hjemme-filmer, og trolig enda inngått deres inn i en film contest. Disse jentene ville gjerne gå på kino med deg, men ikke bli overrasket om hun betaler mer oppmerksomhet til filmen enn til deg.
  • Teatret geek: er vanligvis besatt av å være på Broadway, og å være et individ. De er ofte teatralsk og høyt, selv utenfor scenen, og elsker å lage en grand entré. Vanligvis kan de synge, og vil ofte bryte ut i sang mens du gjør oppvasken. Ta disse jentene for å se en teaterforestilling som The Rocky Horror Show.
  • Vitenskapen nerd: synes å tilbringe all sin tid jobbet på hennes vitenskap prosjekter og læring kvantemekanikk eller marinbiologi. De elsker å lære nye ting. Ta disse jentene til et akvarium eller et museum.
  • Den mathlete: er snartenkt og dyktig med tall. Hun elsker å stimulere hennes sinn med lange ligninger og umulig-å-gjøre problemer. Det er vanskelig å finne en ideell dato for en jente som dette, men middag og en film ville definitivt være en god idé, kanskje etterbehandling av datoen withe en stimulerende omgang. Eller du kan ta henne med til en matte konferanse og høre noen tankevekkende foredrag om algebraisk K-teori eller partielle differensialligninger.
  • Den bokorm: er smart og flink. Hun har en lidenskap for kunnskap, og hennes sinn er fylt med mye trivia informasjon fra alt som teller. Hvis du ønsker å "tilfeldigvis" støte på henne, er det beste alternativet å gå til biblioteket eller bokhandelen. Og selvfølgelig, hvis du klarer å få henne til å gå på en date med deg, alltid inkludere gå til en bokhandel eller annet sted i ordningen. Så kan du gå spise middag og deretter gå til bokhandelen for å bla gjennom bøkene sammen. Eller før en film starter, gi god tid til å gå til bokhandelen sammen.
  • Rollen-spiller: tilbringer hele dagen å spille World of Warcraft, og kan spille Dungeons & Dragons eller annen RPG med en gruppe mennesker en gang i måneden eller så. De lever i en fantasiverden, og noen ganger tar det til det ekstreme, gjør ting som live action rollespill, ellers kjent som LARPing. Ta denne jenta til renessanse rettferdig.
  • Viften jente eller otaku: elsker alle ting anime, og ofte cosplay (rollespill med kostymer) som sine favorittfigurer. Vanligvis besatt og klar til å glomp hver Mello eller Naruto de finner på en konvensjon, disse jentene er super glade og vennlige (for det meste). Ta disse jentene til en anime konvensjon og kjøpe dem mange japanske søtsaker.

Tips

 • Vær deg selv! Du vil ikke at hun forelsket i den personen du utgir seg for å være!
 • Du kan si det på mange forskjellige kreative måter, men alt du egentlig trenger å gjøre for å vinne enhver kvinne er å fortelle henne at hun er pen, smart og kul.
 • Hold læring og ta vare på hjernen fitness. Ikke bare for nerdete jenter, men i de fleste tilfeller en smart fyr (ikke arrogant) er kult. Selv om hun er en vitenskap eller matematikk spesialist, vil de sikkert finne noen interesse i en person som er i stand til, til en viss grad, å snakke og forstå om mange forskjellige emner.
 • Ha et åpent sinn og være tålmodig. Prøv å få til ting hun snakker om, selv om de høres "lame".
 • Se opp for nerder som bare kan snakke om sine egne undersåtter. Du trenger for å nyte å snakke med henne!

Advarsler

 • Ikke bruk henne til å gjøre lekser for deg, for å gjøre en annen jente sjalu eller for noen annen grunn. Det er grusomt, og hun kan prøve å komme tilbake på deg.
 • IKKE referere til noen jente som en nerd med mindre du kjenner henne godt og bruke den som en løpetid på kjærtegn eller for å illustrere deres intelligens. Også, som med en hvilken som helst kvinne, aldri fortelle dem at de fortjener bedre enn deg, og når de spør deg et spørsmål svaret er aldri "Jeg vet ikke".
 • Ikke anta at fordi hun er en nerd at hun vil være lett å få. Selv om det kan holde sant for noen jenter, det er definitivt ikke å bli tatt som en "tommelfingerregel" fordi alle jenter er forskjellige.
 • Ikke gå ut for henne, spesielt hvis det er en hverdagslig ting. Selv om det er hyggelig å ta en interesse i hva hun liker, og viser opp til huset hennes med bukseseler, stereotype nerd briller, og en gigantisk bow-tie kanskje litt merkelig henne ut. Spesielt hvis du kler deg sånn hver dag.

Relatert