Wkano

Hvordan finne billig, god kvalitet makeup

Sminke kan gjøre underverker for noen ansikt, men ikke alle er i stand til å bruke store summer for hver fuktighetskrem, pulver kompakt, leppestift og andre skjønnhetsprodukter som selges i dagens marked. Alle ønsker at alle disse merkene annonsert på tv, MAC eller Bobbi Brown for å nevne noen. Selv om du er en god shopper, er du nødt til å finne kvalitet makeup til en billigere pris.

Trinn

Hvordan finne billig, god kvalitet makeup. Prøv den før du kjøper den.
Hvordan finne billig, god kvalitet makeup. Prøv den før du kjøper den.
 1. 1
  Komme i gang. Se gjennom moteblader, og online vurderinger for lavpris kosmetikk. Dette er din første og beste skrittet for å finne makeup. Online vil du finne hundrevis av nyttige vurderinger fra nybegynnere, til fagfolk. Men som alltid, ikke tro på alt du leser. Du vil aldri vite før du prøver det selv.
 2. 2
  Finn en titt. Det kan være overveldende vandre inn i en kosmetisk avdeling med så mange alternativer der ute. Så for å bidra til å bekjempe det, stat ved å bestemme seg på utseendet eller produkter du går for. Ta en titt gjennom magasiner, kosmetiske nettsteder og andre image og info ressurser. Ta hensyn til din hudfarge, øyenfarge, og hårfarge. Søk opp utseende som er lik de, for å unngå sammenblanding av fargevalg.
 3. 3
  Prøv den før du kjøper den. Bare fordi den hevder å være den beste av de beste, eller ser fantastisk i flasken betyr ikke at det er. Det er alltid en god idé å teste produktet før du kjøper det. Se om det er mulig å prøve kosmetikk på forhånd. En annen viktig ting er returrett. Noen steder vil ikke ta det tilbake hvis det er brukt, og noen vil. Stille noen spørsmål om avkastning, slik at du ikke står fast med noe som bare kommer til å samle støv.
 4. 4
  Hvor du finner den. Apotek skal ha det største utvalget av billige kosmetikk. Det er mulig å finne produkter av høy kvalitet nesten lik varehuset merkevarer, til en lavere kostnad. Faktisk noen av de apotek merker er eid av de samme selskapene som er solgt i high end varehus. Dette trenger ikke alltid bety det er samme kvalitet, men det er mange skjulte perler hvis du tar en god titt. Men ikke la deg lure, kjøpesentre, eller skjønnhet spesialitet butikker noen ganger har en flott billig kjede eller lave kostnader huset merkevare. Du kan finne rimelig sminke på nettet også, men dette blir vanskelig. Du kan ikke se nøyaktig den fargen, eller prøve det ut.
 5. 5
  Hvordan teste kvalitet. Det finnes noen triks av handelen for å teste kvaliteten på kosmetiske.
  • Det første trikset er å teste pay off. Hva dette betyr er å teste kvaliteten av pigmentet. Lavpris kosmetikk kan inneholde fyllstoffer som kjedelig intensitet og effekt på ytelsen. For å teste, bare ta produktet, og sveip litt på fingeren din, deretter på huden din. Fargen på skygge eller rødme bør ikke være ren eller vaskes ut med mindre det er den tilsiktede innholdet i produktet. Fargen skal komme ut ganske tro mot hvordan det ser ut i pakken. Shadows vil komme ut mer levende under en primer, så ta det i god vurdering. Den trenger noe å fange inn, og veldig tørr hud er ikke en god overflate for å teste på. Det samme trikset gjelder foundation, concealer, eyeliner, og andre kremet produkt. Påfør en liten mengde på huden din og teste følelsen av teksturen. Det bør ikke føle seg tung eller fet. Det skal gli lett inn i huden, og ser ut til å "smelte" inn i huden hvis det et fundament beslektet produkt. Eyeliner bør gli lett langs huden, ikke dra. Gni å se hvordan det smitter og beveger seg. Du ønsker ikke noe som vil gni altfor lett som det vil kjøre veldig fort og visne av. Som nevnt før, bør disse produktene har en god lønne seg. Det er ikke noe poeng i å få det hvis du må pakke det på for dekning. Leppestifter og ordbøker bør gjøres med den samme slags test som kremer. Hvor ren eller ugjennomsiktig fargen er avhengig av hensikten med produktet. Hva du skal se etter er tekstur og utholdenhet. Det bør ikke være for fet, klebrig eller tørr. Disse vil føre til uønskede resultater. En lip liner eller beis vil hjelpe til med utholdenhet av leppe produkter. De samme reglene gjelder for disse er de andre leppe produkter.
 6. 6
  Verktøyene. Bruke de riktige verktøyene kan gjøre eller ødelegge hvor stor en kosmetisk utfører. Å velge riktig verktøy til rett jobb er hvordan du skal få mest mulig ut av lavpris kosmetikk. Ganske ofte, du får hva du betaler for når det kommer til børster. En høy kvalitet sett med børster vil vare en levetid dersom det behandles riktig. Ved hjelp av en pensel til å påføre deg foundation, blush, leppestift og skygge vil redusere mengden av produktet du bruker, og gi deg lengre varige resultater.

Tips

 • Hvis du ikke føler deg komfortabel med apotek makeup, se på nettet etter tilbud på høyere-end makeup, eller prøve å finne en ny online eksklusivt merke du aldri har brukt før. En god merkevare er Elf-de har god kvalitet makeup for en god pris.
 • Hudfargen brytes ned til to typer, gul baserte (oliven hud), og rosa baserte (rosa, fersken hud). Ikke la overflaten rødhet forvirre deg, må du se forbi den. Ta en god titt på din generelle hud. Når du tan slår du oliven, bronse, eller gullfarget? Hvis ja er du gul basert. Hvis du slår rosenrød, eller rød, eller en rødbrun, så du er rosa basert.
 • Mange produkter er flere oppgaver samtidig: Bland litt flytende foundation med din vanlige fuktighetskrem for farget fuktighetskrem. Clear mascara er en stor panne hundefrisør. Eller for å spare på penger og rot, kan du prøve en alt-i-ett: en krem-basert produkt som kan brukes som blush, øyenskygge, eller leppe farge.
 • Å forlenge øyenskygge utholdenhet bruke en øyenskygge basen. En virkelig god en er Urban Decay Primer Potion (UK £ 9,50, US 15€.) Eller du kan bruke en god vitamin E krem ​​(dette også fukter huden)
 • Lær når du skal bruke eller ikke bruke. Ting du bruker på en jevnlig basis, for eksempel rensemiddel, fuktighetskrem, og grunnlaget du bør investere i. Ta vare på produkter som du ikke kommer til å bruke ofte, eller hvis du eksperimenterer. Det er ikke nødvendig å bruke 15€ 0,00 på en skygge du bare kommer til å bruke tre eller fire ganger.
 • Kjøp fra drugstores som tillater deg å returnere kosmetikk hvis fargen eller kvaliteten viser seg å være feil. Spør selgerne først, eller sjekke selskapets avkastning politikk på nettet hvis de ansatte ikke er sikker på seg selv. Mange drugstores vil tillate deg å bytte kosmetiske produkter selv etter at du har prøvd dem.
 • Å finne gode makeup farger for deg huden gå til et varehus skjønnhet disken og prøve på alle fargene og sminke, så gå til stoffet butikken og kjøpe de samme farger og typer produkter.
 • For gode merker og produkter tilgjengelig på drugstores, les produktene studiepoeng ved siden av bilder i moteblader. Ofte proffene bruker rimeligere og lett tilgjengelige produkter.

Advarsler

 • Noen make-up produkter har vært kjent for å forårsake noen bivirkninger som kan være skadelig for huden
 • Pass opp, en gang du får det du betaler for. Billigere pris, kan bety billigere kvalitet