Wkano

Hvordan finne tilgivelse med en venn

Alle har venner. Alle har fiender. Enten vi liker det, eller tror det, det er sant. Det vil alltid være noen som ikke liker deg uansett grunn de kan finne. Men noen ganger en venn kan finne noe om deg som får dem til å endre sin mening om deg, det være seg noe du sa eller noen du datert, eller til og med noe så obskurt som et TV-show du lurte på. Eller kanskje du og din venn fikk i en stor krangel om noe personlig. Nå din venn "hater" deg. Vel, hvis de er din venn vil de finne en måte å tilgi deg.

Trinn

Hvordan finne tilgivelse med en venn. Send en IM eller e-post til din gamle venn ut av det blå bare for å se hva som skjer.
Hvordan finne tilgivelse med en venn. Send en IM eller e-post til din gamle venn ut av det blå bare for å se hva som skjer.
 1. 1
  La noen gang pass. La din venn til å kjøle seg ned og tenke over hva som skjedde, og eventuelt gå videre med livene sine uten deg. Tålmodighet er nøkkelen. Ikke dytt for innløsning.
 2. 2
  Send en IM eller e-post til din gamle venn ut av det blå bare for å se hva som skjer. Hvis vennen din svarer deg, betyr dette at de har roet seg ned og ønsker å snakke med deg. Vær vennlig. Ikke ta opp temaet om hvorfor vennen din er sint på deg i første omgang. Snakk casually - "Hva har skjedd" på "" Hvordan er det basketball team gjør "" Jeg ser du fikk det stipendet "enkle ting som det. Hvis de holder opp det uformell samtale er det et godt tegn på at de varmer opp til ditt nærvær igjen.
 3. 3
  Grip sjansen til å lette inn i en samtale om problemene mellom dere. Vent på beleilig øyeblikk. Det er bedre hvis de nevner det først, men hvis de ikke gjør det, må du. Svelge din stolthet og be om unnskyldning for hva opprørt din venn. Prøv å løse problemet mens dere begge er rolig, snarere enn med høye stemmer og misforståelser.
 4. 4
  Prøv ditt beste for å løse eventuelle problemer mellom deg og din venn. Snakke rolig om hva som egentlig skjedde mellom dere to. Snakk om hva som er sant om situasjonen hva fikk fabrikkert gjennom jungeltelegrafen. Kanskje hele arrangementet ble forårsaket av en løgn begått av noen andre. Hvis du vet at du var den på feil være sikker på å forklare til din venn hvorfor du gjorde det du gjorde, beklager for det, og berolige din venn at det ikke vil skje igjen, og at du verdsetter deres vennskap sterkt.

Tips

 • Tenk før du snakker.
 • Opptre rolig, trenger du ikke ønsker å få panikk eller nøle.
 • Tålmodighet er nøkkelen.
 • Husk at ingen argument kan løses hvis forholdene er fiendtlig innstilt mellom dere to.
 • Være tilfeldig, ikke flytte rett inn å snakke om problemet rett utenfor balltre.
 • Ikke bli sint fordi de vil tro du ikke er alvorlig.

Advarsler

 • Hvis din innsats blir avvist ikke holde vedvarer, gi opp for en stund og kanskje prøve igjen senere.
 • Hvis du virkelig skade din venn, kan det ta mer tid enn du liker.
 • Dette kan ikke fungere hele tiden, noen ganger folk ærlig talt ikke liker deg.
 • Nei betyr nei.

Ting du trenger

 • Hvis du bare ikke kan synes å komme gjennom, kan du prøve å lese en bok som heter "100 måter å vise din kjærlighet og hengivenhet" av Gloria D. Heffner. Det gir gode ideer for å legge til eller holde kjærligheten / hengivenhet i et forhold ved å finne måter å vise at du bryr deg som er skreddersydd for deg og / eller din venns personlighet (er).