Wkano

Hvordan finne ut om din forelsket føler det på samme måte

Hvordan finne ut om din forelsket føler det på samme måte om deg hvis du ønsker å bare gå og finne ut av ham / henne at du kan, men hvis du er for sjenert bare følg disse følgende trinn

Trinn

Hvordan finne ut om din forelsket føler det på samme måte. Bare merke hvis han noen gang henger ut på samme sted med deg, eller om han noen gang kommer og snakker til deg.
Hvordan finne ut om din forelsket føler det på samme måte. Bare merke hvis han noen gang henger ut på samme sted med deg, eller om han noen gang kommer og snakker til deg.
 1. 1
  Bare merke hvis han noen gang henger ut på samme sted med deg, eller om han noen gang kommer og snakker til deg. Still deg selv disse spørsmålene:
  • Har han noen gang vente på et sted for deg og deretter kommer litt nærmere deg?
  • Har han noen gang se på deg i lang tid?
  • Har han noen gang iblant henge ut med vennene dine og deg?
 2. 2
  Øyekontakt. Dette er like, det største og mest åpenbare tegn. Bare innse det, når du liker noen du kan bare ikke slutte å se på deres vakre ansiktet! Hvis du fange ham ser på deg, kan han enten se bort veldig raskt (sjenert), eller hold blikket for en stund (trygg). Du legger kanskje merke at han ikke ser på deg når du nær hverandre, han sannsynligvis for nervøs til å se opp, tror du ser på ham (igjen, nervøsitet), eller rett og slett ikke ønsker å krype deg ut.
 3. 3
  Prøver å være nær deg. Han kan prøve å finne en grunn bare for å være nær deg. Ex: Sitt ved siden av deg når det er andre plasser rundt. Stå ved siden av deg når han kan. Henge ut hvor du henger ut. Bli med samme lag, klubber,.... eller velge å gjøre de samme fagene som deg i klassen.
 4. 4
  Vennene hans atferd. Hva er de liker når du er rundt? Smirk de? Fnise? Stirrer på deg? Poke ham? Si hei til deg med et smil? Han kunne ha fortalt sine venner om sin udødelige kjærlighet til deg, eller i det minste hans beste kamerat.
 5. 5
  Stillinger. Hvis han liker deg, vil han sjelden snu ryggen til deg. Legg merke til om han alltid sitte / stå på et sted hvor han har et godt inntrykk av deg, som betyr at du og ham kan se hverandre tydelig. Hvis han har ryggen til deg, men hvis du ser ham ofte snu din vei mens du sitter, da han sannsynligvis ønsket å se på deg når han har sjansen.
 6. 6
  Hans bok. Når du elsker noen, du ALLTID skrive navnet sitt igjen og igjen i notatblokken. Hvis du tilfeldigvis å legge hånd på hans bøker, sjekk sidene, kan navnet ditt være der. Men IKKE stjele hemmelighet, be ham om lekser eller noe.
 7. 7
  Observer handlinger når han er rundt. Ser du på ham mye, rødme, ignorere eller unngå ham, som om du er veldig morsom og munter og awesome, vise frem, eller smile non-stop? Gjør han det samme? Gutter og jenter er forskjellige, men når det kommer til knuser, de kan være både en eller annen måte.

Tips

 • Vær forsiktig med hva du sier og gjør rundt gutta.
 • Det er ikke slutten på verden hvis han ikke liker deg. Men det betyr ikke at han vil ikke i fremtiden.
 • Ikke forandre deg selv for noen.
 • Ikke sprenge ut at du liker ham når du knapt kjenner hverandre, det ville skru alt opp og gjør ting vanskelig for dere to. Fortell ham når du føler at det er på tide.
 • Prøv å finne ut hvem de vil. Har en venn som ikke bryr seg å spørre dem hvem de liker å gå og spør din knuse. Han kan ikke fortelle dem om det ikke gode venner med dem så velg noen du kjenner som er venner med knuse din, også sørge for at det noen som ikke vil fortelle hvem du har lyst på. Og hvis du tror din trygg nok til å spørre ham selv gå videre.
 • Din forelsket kanskje ikke føler det på samme måte, men hvis han ikke gjør det vil du ha for å komme gjennom med det, men hvis han ikke føler det på samme måte en av dere har til å gjøre det første trekket eller aldri kommer til å se hverandre igjen
 • Være venner med sine venner, slik at når du er dating du vil føle deg komfortabel og fri rundt dem for å spørre om noe.
 • Være venner med sine venner, slik at det ikke vil være vanskelig for deg å snakke med ham rundt hans kamerater og hans kamerater kan hjelpe med hva som plager ham hvis han ikke forteller deg.
 • Lykke til!
 • Du og din knuse vil være lykkelig, men vær forsiktig med noen små birdies som kan gi bort din hemmelighet

Advarsler

 • Ikke bli bety, eller handle mot ham som du ville gjort med en person du hater.
 • Ikke stengel ham (selv Facebook).
 • Ikke opptre som en eller annen måte din ikke bare for å imponere eller vise frem.
 • IKKE spille øyekontakt spill, som betyr dere liker hverandre, men aldri snakke, men bare se på hverandre. Du vil til slutt ende opp med ikke å gå ut, eller bare å være venner. I stedet snakke med ham og være hans venner, kan du fortsatt se på ham og smiler, ikke stoppe det. Bare legg noen å snakke og vennskap. Bare snakke! Ikke flørte med ingen av hans venner.