Wkano

Hvordan finne ut om Ray Ban solbriller er falske

Ray-Bans er klassiske solbriller, og det er en rettferdig visshet om at du ikke ønsker å betale for forfalskninger når du tror du får den virkelige avtale. Her er noen måter å få øye på falske.

Trinn

Hvordan finne ut om Ray Ban solbriller er falske. Se etter "rb"-logoen på.
Hvordan finne ut om Ray Ban solbriller er falske. Se etter "rb"-logoen på.
 1. 1
  Hold solbriller. Hva føler de som i vekt og tekstur? Ray-Bans er bygget for å vare, og av god kvalitet, så hvis det du holder ikke føles som kvalitet, som kan være det første tegn på at solbriller er ikke Ray-Bans.
 2. 2
  Se etter "rb"-logoen på. I ekte Ray-Bans, vil dette bli gravert inn i linsene, og ikke bare fast på. Mange eksemplarer bruke en billig plast logo limt på, selv om noen gjør etse det inn, men vanligvis dårlig. Hold glassene opp mot lyset for å lete etter dette.
  • Merk: RB er bare gravert inn i de doble linser, ikke enkelt linse versjoner.
 3. 3
  Føl gummidetaljer. De bør være høy i kvalitet og ikke føler sprø eller hard.
 4. 4
  Kontroller modellnummeret. Dette vil bli funnet på innsiden del av briller som hviler på templer, se etter både RB og de riktige modellnummer (sjekk modellnummer av Ray ban nettside).
 5. 5
  Legg merke til om nesen pad har RB signatur der. Dette er ofte slapp forfalskninger; også kontrollere at det leses riktig vei når du holder solbrillene opp ned.
 6. 6
  Se på den medfølgende solbriller saken. Siden finter gjøre en god jobb kopiere dette aspektet, være veldig kresen når den kontrolleres, og se etter kvalitet. Det bør også være en fordeling forsegle saken, som vil si noe sånt som: "100% UV beskyttelse - Ray ban - Solbriller Av Luxottica".
  • Saken bør også være ledsaget av en kvalitet pusseklut og en informasjons bok om solbriller. Igjen bør det heftet, være på uklanderlig språk.
 7. 7
  Tenk over hva du betaler for det. Du får hva du betaler for, og hvis det virker for godt til å være sant, så solbriller er sannsynligvis ikke Ray-Bans men en falske. Kjøp fra pålitelige, troverdige forhandlere i high street eller kjøpesenter, eller andre lignende anerkjente steder.
 8. 8
  Ferdige.

Tips

 • Kontroller Ray Ban trykk på venstre og høyre side av glassene.
 • Garantien bør også være ryddig, kuttet godt, og uten feil i teksten eller oppsettet.
 • Vanligvis bare de vegfarende kommer med en ekstra hefte med informasjon Ray Ban ikoner.

Ting du trenger

 • Godt lys for inspeksjon
 • Briller hvis du bruker dem, for nærmere inspeksjon
 • Modell numre fra Ray-Ban nettside