Wkano

Hvordan rengjøre briller

Rengjøring brillene er enkelt. Her er noen metoder for å få disse brillene skinner som nye.

Trinn

Hvordan rengjøre briller. Skyll linsene under rennende varmt vann.
Hvordan rengjøre briller. Skyll linsene under rennende varmt vann.

Skyll metode

 1. 1
  Skyll linsene under rennende varmt vann.
 2. 2
  Vask dem forsiktig med en mild såpe (som oppvaskmiddel) og varmt vann. Om nødvendig, bruk en våt bomull eller myk klut til å rengjøre.
 3. 3
  Tørk av såpen av med en sirkulær bevegelse som du skyller brillene under varmt vann.
 4. 4
  Tørke glassene forsiktig med en myk bomull håndkle eller pusseskinn. Hvis de er virkelig ren, nesten alt vannet vil skylle av, og du trenger bare å tørke rammer.
 5. 5
  Børst noen sot av nesen putene med en myk tannbørste, men vær forsiktig så du ikke beiter linsene.

Dunk metode

 1. 1
  Fyll en vask med varmt vann og såpeskum fra en mild oppvaskmiddel eller lignende.
 2. 2
  Dunk briller i såpevann. Skyll dem rundt.
 3. 3
  Skyll brillene under springen. La rennende vann vaske av oppvaskmiddel. Roter glassene slik at vannet kan komme til begge sider av linser med samme styrke.
 4. 4
  Legg en fuktig klut over en av linsene. Brett duken slik at det på begge sider av linsen på en gang. Plasser tommelen over halvparten av duken som er på innsiden delen av linsen og pekefingeren og langfingeren over halvparten på utsiden. Bevege fingrene / tommelen fra venstre til høyre liker du spør noen for penger. Påfør mild kraft til fingrene som om du klikke på dem i sakte film. Gjenta med den andre linsen.
 5. 5
  Skyll glassene igjen under springen.
 6. 6
  Riste glassene litt for å få overflødig vann av. Før bruk av den tørre side av duken for å tørke. Pass på at du tørker glassene med kluten på en lignende måte å rense dem med fuktig side. Bare denne gangen bevege fingrene i et vekslende sirkulær bevegelse i stedet for fra side til side. Bruk en annen bomullspinne til å tørke biter som er vanskelige å nå.
 7. 7
  Sette brillene på igjen etter inspeksjon for eventuelle mer gjenstridige flekker eller biter av oppvaskmiddel venstre bak. Hvis det fortsatt er noe igjen, gjenta prosessen

Tips

 • Kjøp en sak for brillene dine for å holde dem rene, og klar til bruk.
 • Husk alltid å rense brillene dine om kvelden før sengetid.
 • Ikke la deg brillene på et sted du vet at alle kommer til å bruke, som et bord. De kan slippe dem eller skitne dem mens du sover.
 • Prøv å unngå å bruke grovt materiale til å tørke brillene fordi dette kunne forlate riper.

Advarsler

 • Ikke tørke brillene dine med en ansikts vev, som det er et tre produkt og trefibrene kan skade linsene.
 • Noen produsenter av briller rammer gjøre dem med skruene som holder linsene på plass. Vær forsiktig med slike rammer som skruer kan komme ut lett. I andre tilfeller, maling kan chip eller fleck av lett selv uten å bruke denne vaske teknikk! Sørg alltid for å sjekke rammer for disse problemene før du prøver dette. Og hvis problemet er det tidligere, sørg for at pluggen er i vasken tett. Ellers kan du bare ende opp med å miste en skrue og ende opp med bare én linse holdt skikkelig i brillene dine! Og når det skjer er det vanligvis skjer på en gang med en "PING". Du ønsker ikke å ende opp på hender og knær søker gulvet med bare én linse for å hjelpe deg...
 • Vær forsiktig med å vaske plast briller under svært høye temperaturer. Mens varme temperaturer vil rense bedre, kan noen plast deformeres.
 • Aldri polere linsene eller gni dem hardt med en tørr klut.
 • Aldri berøre linsene når de er tørre. Skittpartikler vil lage riper i overflaten.
 • Bruk aldri håndsåpe, håndvask, oppvaskmiddel eller noen rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk til å rengjøre brillene dine hvis de har noen form for coating. Disse såper er ofte fettete, som krever mye mer polering og gjentatt rengjøring for å fjerne merkene, og de inneholder også kjemikalier som kan angripe linsen belegg av brillene. Den anti-reflekterende og / eller U / V belegg som bidrar til å gi deg klarere syn og / eller beskytte øynene dine mot skadelig stråling når man ser på sterkt lys vil slites mye raskere. Med gjentatt bruk dette vil gi overflaten av brillene en permanent flekkete utseende som ikke kan repareres. Dette gjelder både plast og glass linser.

Ting du trenger

 • Varm Running Water
 • Mild oppvaskmiddel
 • Myk bomull håndkle
 • Briller