Wkano

Hvordan ser mindre nerdete med briller

Tiden har endelig kommet, optikeren bare foreskrevet deg briller, eller du trenger en pause fra kontaktene dine. Mens tanken på briller kan gjøre deg flau som du forestille deg en rekke "fire-eyed geek" vitser og stereotypier, ikke bekymre. Iført briller er endelig fasjonable, og denne artikkelen vil hjelpe deg å velge og rock briller som vil gjøre at du ser sexy, skarp og sofistikert.

Trinn

Hvordan ser mindre nerdete med briller. Velg rammer og linser.
Hvordan ser mindre nerdete med briller. Velg rammer og linser.
 1. 1
  Velg ditt utseende. Kan ikke bestemme om du ønsker å se ut som et litterært geni, makt executive, eller hipster intellektuell? Bla gjennom moteblader og blogger (GQ, Nylon, etc.), øye slitasje nettsteder (Warbyparker.com selger rimelige designer briller), eller etterligne andre mennesker som har det utseendet du beundrer.
  • Sørg for resten av moten din utfyller de brillene du ønsker. Som den perfekte belte eller smykke, vil dine nye briller legge et avgjørende preg på din garderobe og persona.
 2. 2
  Velg rammer og linser. Gjennomføre forskning før du besøker en optiker for å finne kampanjer, og sørg for at du planlegge ditt besøk på en dag når du ikke har dårlig tid. Hvis du kan, ta en venn eller familiemedlem til modell for, og ha et antrekk som er representative for stilen din.
  • Før du prøver på briller, spør din optiker om innspill når de vurderer de riktige rammer for ansiktet form og størrelse.
  • Frame fargen er viktig som det skal fremheve din hud, hår og øyenfarge. Velg dristige farger for en edgy look eller mørke skilpaddeskall rammer for en mer elegant stil.
  • Vurdere fordeler og ulemper med plast vs metall når du velger dine rammer. Plast rammer kommer i en rekke farger og er kostnadseffektivt og lett, de også skjule tykke linser også. Men de er lettere å bryte enn metall rammer. I metall er laget av forskjellige materialer (titan-og beta-titan, for eksempel) og er generelt lette, holdbare, og korrosjonsbestandig.
  • Invester i anti-reflekterende belegg og høy indeks linser av polykarbonat. Mens disse funksjonene er dyrere, vil du ser mer sofistikert i dine nye briller som folk ikke vil merke riper eller en skjemmende gjenskinn.
 3. 3
  Sjekk ut håret. Style håret for å få mest mulig ut av de rammene du har valgt. Rådfør deg med frisøren din for å se hva hårklipp eller stil passer deg som individ, og sørg for å bruke brillene dine til din avtale.
 4. 4
  Grooming å forbedre dine briller. Ta vare på ansiktet ditt for å sikre at det tar seg best ut med dine nye rammer.
  • For kvinner - få øyenbrynene formet som de kan skape en ren, elegant utseende som understreker brillene, uflidd øyenbrynene kan ta oppmerksomheten vekk fra brillene dine 'teft. Husk å bruke vanntett og flytende sminke for å hindre at rester fra dirtying linsene.
  • For menn - avgjøre om du kommer til å være glattbarbert eller opprettholde ansiktshår. Hvis du bestemmer deg for å ha en bart eller skjegg, trimme den ofte. Brillene dine vil trekke mye oppmerksomhet til ansiktet ditt, slik du vil den skal se ut som ryddig og rent som mulig. En fem o 'klokke skygge, men kan lage en til tider sexy "pjuskete intellektuelle" utseende.
 5. 5
  Attitude er det viktigste. Du kan bære designer klær, har en trendy hårklipp, og brudgommen uklanderlig, men husk at du må føle deg bra å se bra ut. Bruke brillene dine med selvtillit!

Tips

 • Alltid holde brillene ren. Kjøp et øye glass rensesett, og alltid bære en pusseklut.
 • Hvis brillene sklir ned på nesen, ikke presse dem opp med pekefingeren foran mennesker. Enten finne en mer subtil måte å skyve dem opp eller vente til ingen ser.
 • Kjøp et ekstra par briller hvis du kan. Det er alltid en god idé å ha en backup par hvis pause ett par eller ønsker en endring fra din vanlige stil.
 • Som vanlig høflighet, vil de fleste steder som selger reseptbelagte briller justere brillene dine gratis om du kjøpte dem der eller ikke (de kan belaste deg et lite beløp for å erstatte en manglende skrue). Det tar bare et minutt, også.
 • I stedet for å bruke briller eller kontaktlinser, gjør noen undersøkelser på laser øye kirurgi for å korrigere synet ditt. Det er restriksjoner på hvem som kan eller bør få denne operasjonen, så sørg for at du tar kontakt med lege før du gjør din beslutning.

Ting du trenger

 • Briller
 • Brilleglass rensesett