Wkano

Hvordan fjerne øyenvippe utvidelser

Kunstig øyenvippe utvidelser er festet til naturlige vippene med semi-permanent lim. Fjerning av øyenvippe utvidelser er en delikat prosess, fordi dine virkelige øyevipper kan lett bli strippet bort sammen med utvidelser hvis du ikke er forsiktig. Les videre for å lære alt du trenger å vite om å fjerne øyenvippe utvidelser.

Trinn

Hvordan fjerne øyenvippe utvidelser. Fukt en bomullsdott med olivenolje.
Hvordan fjerne øyenvippe utvidelser. Fukt en bomullsdott med olivenolje.

Metode en: damp og olje

 1. 1
  Fjern øyesminke. Bruk en mild eye makeup remover å tørke bort noen mascara eller eyeliner. Dette gjør det enklere for deg å se hvor de reelle snert ender og utvidelse begynner.
 2. 2
  Steam ansiktet. Den varme dampen vil hjelpe løsne øyenvippe utvidelser. Følg denne fremgangsmåten:
  • Varm opp en bolle med vann i mikrobølgeovnen. La det bli varmt nok til å produsere damp.
  • Hold ansiktet over bollen og legg et håndkle over varmen din, for å fange opp dampen rundt ansiktet ditt.
  • Damp ansiktet i ca ti minutter.
 3. 3
  Fukt en bomullsdott med olivenolje. Tørk den på vippene, tar seg ikke å få noe i øyet. Fortsett å tørke forsiktig av vippene med olje før utvidelser begynner å falle av.
 4. 4
  Skyll øyevippene. Sprute varmt vann på øyevippene å vaske bort oljen.

Metode to: limfjerner

 1. 1
  Kjøp piske limfjerner. Hvis det ikke er mulig å komme tilbake til salongen, prøve å fjerne vippene med snert lim remover. Du kan finne snert limfjerner på de fleste apoteker.
  • Hvis du hadde dine extensions profesjonelt gjort, spør teknikeren som løsemiddel han eller hun bruker, og se om du kan bare kjøpe den der.
  • Limfjerner er en mild løsemiddel med en lukt som ligner på neglelakkfjerner.
 2. 2
  Få en god titt på vippene. Dette kan være en delikat prosess, og du må være i stand til å se hva du gjør. Forbered deg på å fjerne utvidelser ved å gjøre følgende:
  • Stå foran et speil i en godt opplyst bad. Om nødvendig, få inn ekstra belysning for å unngå skygger over ansiktet ditt fra å forstyrre din evne til å tydelig se vippene.
  • Fjern øyesminke. Bruk en mild eye makeup remover å tørke bort din mascara og eyeliner. Du må være i stand til å se hvor ekte vippene slutter og utvidelser begynne.
 3. 3
  Påfør lim remover. Gjør følgende for å søke limet remover og løsne utvidelser:
  • Fukt en bomullsdott med lim remover. Pass på at det er fuktig grundig.
  • Og dra forsiktig ned det ytre hjørnet av en av dine øvre øyelokk. Lukk det ene øyet, og bruker den myke puten på fingeren din, forsiktig vinkle øyelokket nedover på det ytre hjørnet. Øvre vippene skal peke nedover, noe som gir deg en bedre oversikt over utvidelser.
  • Flytt bomullspinne over vippekanten. Arbeid fra ytre hjørnet til innerste hjørnet i små, forsiktige bevegelser. Den remover bør begynne å oppløse limet.
 4. 4
  Trekk ut løsnet utvidelser. Etter at du har vært over vippekanten ca 15 ganger med en våt bomullsdott, grep slutten av en forlengelse mellom tommel og pekefinger. Det skulle falle ut lett.
 5. 5
  Fjern overflødig lim fra øyelokket. Når alle utvidelser er ute, gjør en annen pass over dine dine øvre øyevippene å tømme ut noen leftover lim.
 6. 6
  Skyll øyevippene. Sprute litt varmt vann i ansiktet ditt for å skylle limfjerner fra øyevippene og øyepartiet.

Metode tre: profesjonell fjerning

 1. 1
  Gå tilbake til salongen tekniker som søkte utvidelser. Øyenvippe utvidelser er oftest festet ved hjelp av lim som inneholder cyano-akrylat, også kjent som superglue. Denne type lim er meget vanskelig å fjerne uten riktig verktøy og kjemisk løsning. Gå tilbake til din øyenvippe forlengelse hvis du vil fjerne øyevippene dine for en av følgende grunner:
  • De fleste av utvidelsene har vokst ut, og du har noen få igjen som du vil fjerne. Du bør være i stand til å gå tilbake til salongen og få disse tatt ut raskt, og vanligvis gratis.
  • Du er ikke fornøyd med måten du ser på øyenvippe utvidelser. Hvis du har et helt sett med utvidelser som må fjernes, er det mye bedre å gå tilbake til tekniker i stedet for å prøve å fjerne dem selv.
  • Noen dager har gått siden du fikk extensions og du opplever en stikkende følelse. Noen ganger en eller to utvidelser seg fast sammen, eller den samme utvidelsen er limt til mer enn én naturlig snert. Dette er vanligvis enkle å løse, men det krever en tur tilbake til tekniker.
 2. 2
  Gå til en annen salong hvis du er bekymret for programmet. Noen ganger nye teknikere eller mennesker uten trening gjør feil når du søker øyenvippe utvidelser. Gå til en annen, velrenommert salongen for å få extensions fjernes hvis du opplever følgende problemer:
  • Dine øyenvippe utvidelser ser ikke profesjonell. Hvis de er skjeve, usammenhengende, eller bare ikke attraktivt, gå til noen du kan stole på å ha dem fast. Du ønsker ikke å komplisere problemet ved et uhell skade din naturlige vippene.
  • Du opplever mye smerte rundt øyevippene. Hvis limet som brukes til å søke øyenvippe utvidelser er brukt feil, kan det dra i huden og føre til store smerter rundt øynene. Istedenfor å gå tilbake til den personen som søkte utvidelser på denne måten, sette deg i bedre hender for fjerningen.

Tips

 • Du kan også prøve oljen fjerningen med babyolje eller oljebasert eye makeup remover. Sørg for å jobbe oljen inn i vippekanten grundig før du prøver å løfte vippene ut.
 • Hvis en av de hjem fjerning behandlinger ikke fungerer for deg, kan du gå til en profesjonell for å ha utvidelser fjernet.

Advarsler

 • Ikke trekk øyenvippe utvidelser av. Ditt virkelige vippene vil gå av med falske vippene.