Wkano

Hvordan søke øyenvippe utvidelser

Øyenvippe utvidelser er syntetiske vippene brukes direkte til din naturlige øyevipper med medisinsk karakter lim. Extensions er ikke det samme som syntetiske øyevipper strips selges på masse detaljister. Øyenvippe forlengelse prosedyren tar minst en time når du har dem gjort av en estetiker, men kan ta opptil tre timer for mindre erfarne folk. Vippene siste rundt 2 til 3 uker og vil falle ut når den naturlige snert faller ut. Her er hvordan du bruker øyenvippe utvidelser på en venn ved hjelp av en hjemme-kit.

Trinn

Hvordan søke øyenvippe utvidelser. Kjøp en øyenvippe forlengelse kit.
Hvordan søke øyenvippe utvidelser. Kjøp en øyenvippe forlengelse kit.
 1. 1
  Kjøp en øyenvippe forlengelse kit. Noen ting settet vil inkludere er forskjellig størrelse vippene, pinsett, lim, lim remover og en øyenvippe pensel. Hvert sett er forskjellig, så sørg for at du følger instruksjonene som følger med settet.
 2. 2
  Vask øyevipper. En vaskeklut kan hjelpe deg å fjerne all sminke og smuss slik at limet vil holde seg til vippene. Sett av tid for vippene tørke før du påfører utvidelser.
 3. 3
  Dekk bunnen vippene med en hvit lim pad eller tape. Din kit bør inneholde noen form for gel pad eller tape til å hjelpe klapp ned bunnen vippene. Når øyelokket er lukket, vipper den øvre vil være mot den hvite fargen, som gjør det lettere å se og arbeide på den enkelte vippene.
 4. 4
  Har din venn lukk øynene og sørge for at puten eller tape gjør ikke den øvre vippene presse oppover. Gre øvre vippene for å forsikre de er glatte og separert.
 5. 5
  Klem ut en prikk av lim på en glatt overflate. Du vil ikke trenge mye lim for hver vipp, så en krone-størrelse mengde lim bør være nok for en full vippeforlengelse prosedyre.
 6. 6
  Grab en snert med pinsett og dra halvparten av det gjennom limet. Starter på det innerste hjørnet av øyet og forsiktig børste forlengelse mot den naturlige snert der du skal feste forlengelse. Sakte slippe syntetiske snert på den naturlige snert, ca 1-2 mm fra øyelokket.
 7. 7
  Fortsett å jobbe din vei over øyelokket, og pass på å skille hver vipp med pinsett før du fester på forlengelse. Hvis en forlengelse snert følger to naturlige vippene, har du minst 10 sekunder for å flytte pisken rundt og holder den til riktig snert før limet tørker.
 8. 8
  Påfør den siste snert på det ytre hjørnet av den øvre lokket og la det 10 sekunder å tørke. Fjern tapen eller gel pad fra nedre lokket og la vennen din til å åpne øynene.

Tips

 • Hvis du ikke har noen som kan søke øyenvippe utvidelser for deg, bør du ha dem profesjonelt bruk. Prøver å søke øyenvippe utvidelser på deg selv er risikabelt, siden limet kan skade huden eller naturlige vippene hvis ikke brukes riktig.

Advarsler

 • Ikke få vippene vått i minst to dager etter påføring for å unngå å løsne limet.
 • Ikke ha oljebasert mascara med øyenvippe utvidelser, da dette kan løsne limet.

Ting du trenger

 • Øyenvippe forlengelse kit
 • Vaskeklut