Wkano

Hvordan føles frisk etter eller under en lang fly eller biltur

Har du noen gang følt skitne eller sliten etter lang fly tur eller biltur? Denne guiden vil gi deg tonnevis av ideer om hvordan å holde seg frisk og føle seg ren raskt og rimelig under reisen din.

Trinn

Hvordan føles frisk etter eller under en lang fly eller biltur. Alltid holde håret opp.
Hvordan føles frisk etter eller under en lang fly eller biltur. Alltid holde håret opp.
 1. 1
  Alltid holde håret opp. En bun fungerer best. Dette vil redusere følelsen av knuter og fettete hår. Også mange mennesker overraskende ser veldig bra ut med håret opp. Også noen ganger hvis du har veldig langt hår, kan du bruke en hestehale eller fletter.
 2. 2
  Har deodorant hendig. En duftende typen er å foretrekke. Hver 05:57 timer (avhengig av hvor mye du trenger), legge litt deodorant på. Lukten vil også føle deg vasket.
 3. 3
  Vask ansiktet. Du trenger ikke engang å bruke såpe. Selv om en dusj ikke var mulig, vaske ansiktet er alltid et enkelt alternativ. Enten det er på et offentlig bad eller med en vannflaske og vev, vaske ansiktet ditt er en av de mest grunnleggende måter å føle seg ren.
 4. 4
  Unngå tung makeup. Unngå kajal, mascara, tunge leppestift og øyenskygge. Disse vil mest sannsynlig flekk under lange strekninger av gangen, og vil gjøre ansiktet ditt føles tung. Prøv å holde fast med en ganske parfymert eller tonet lip balm. Du kan også bruke en lett foundation. Men for mye sminke vil smøre.
 5. 5
  Hold litt fuktighetskrem på deg. Også her er parfymert fuktighetskrem bra. Påfør litt til ansiktet ditt (uten sminke) eller armer og ben. Det vil slappe av deg og fungere som en såpe.
 6. 6
  Ha en neglefil nær deg. På lange turer, mange mennesker har en tendens til å plukke eller bite negler. Hvis du holder en neglefil med deg, ikke bare vil du ha noe å fikle med, vil det holde neglene ser pen.
 7. 7
  Skift sokker hver syv til tolv timer. Sokker kan bli skitten lett, så endre dem ofte vil gjøre føttene føle seg bortskjemt. Benytt deg av sokkene noen flyselskaper gir deg. Du kan bruke fuktighetskrem på føttene i-mellom endringer, også.
 8. 8
  Puss tennene eller beholde en pakke med drops. Hvis du pusser tennene etter hvert fly måltid, vil du føle deg "minty fresh". Men hvis en tannbørste er ikke hendig, ta en mint hver så ofte. De gir noe å tygge på og gi deg god ånde. Igjen, vil noen flyselskaper gi deg en tannbørste og tannkrem-gjøre bruk av den.
 9. 9
  Strekk. Det høres dumt, men strekker seg fem til ti timer (avhengig av din preferanse), kan gjøre en stor forskjell i måten du føler. Stretching vil føle deg avslappet, men klar.
 10. 10
  Børst håret. Hvis du børster håret ditt i løpet av turen, vil det gjøre det føles frisk og ren. Du kan også legge til babypudder til røttene av håret ditt for å minimere fet.
 11. 11
  Bruk baby pulver. Det høres dumt, men å sette et dryss av baby pulver på en skjorte vil gi den en god lukt hvis du har blitt svett. Du kan også sette baby pulver på halsen eller under armhulene løpet deodorant å føle seg frisk (som en baby), gir en naturlig duft, og minimere svette.

Tips

  1. Husk, dusj er nummer én ting å gjøre for å føle deg ren, er denne listen akkurat hva du skal gjøre hvis du ikke har en mulighet til å dusje.
  2. Hold en liten bad eller toalettmappe med alle dine nødvendigheter i det (tannbørste, deodorant, fuktighetskrem etc.)
  3. Alltid gjøre god bruk av pakker flyselskapene gi til deg på lange turer, de er der for en grunn.
  4. Din holdning går en lang vei. Hvis du holde ting friskt, så sjansene er du vil føle deg frisk.
  5. Carry rensemiddel, og husk å bruke den etter bruk av offentlige toalettene eller rasteplasser.
  6. Drikk mye vann. Dehydrering kan gjøre deg sprø og kan gjøre huden din føles flassende.
  7. Prøv å spise sunn mat. Ta med frukt eller brød som en snack.

Advarsler

  1. Ikke overbelaste på fuktighetskrem. Hvis du gjør det, vil du føle deg tynget ned og fettete.
  2. Ikke file neglene til et punkt hvor de begynner å gjøre vondt. Bare bruke filen når du har den desperate trangen til å starte biting.
  3. Aldri dele en hårbørste, deodorant, tannbørste, etc. Dette kan føre til infeksjoner og pass virus.