Wkano

Hvordan lage underarm vakter

Underarm skjold, også kjent som kjole vakter eller plagg vakter, brukes for å hindre underarm svette fra soaking inn i klær, og også bidra til å kontrollere kroppslukt. De er disponibel, vanligvis å følge plagg, og de beste merkene selger for US5€ eller mer hver. Mange anser å bruke disse som et alternativ til deodorant-og / eller antiperspirant.

Trinn

Hvordan lage underarm vakter. Sett det på før andre klær.
Hvordan lage underarm vakter. Sett det på før andre klær.

Sele metode

 1. 1
  Gjør selen. Det kan være så enkelt som en hyssing eller liten diameter tau, og dette eksempelet bruker 1-tommers-diameter syntetisk webbing.
  1. Mål avstanden mellom armhulene, over brystet.
  2. Klipp to stykker webbing til denne lengden og forsegle endene av både for å hindre rakne. Du kan gjøre dette med varme (med aa lighter eller fyrstikk) eller ved å sy.
  3. Sy eller nagle endene sammen, eller bruk trykknapper som er vist i eksemplet.
 2. 2
  Gjør de skjoldene. Dette eksemplet bruker et par sokker.
  1. Fyll hver sokk med en liten mengde natron eller hele hvetemel.
  2. Safety-pin hver sokk gjennom selen slik at den ligger tett inntil hver underarm uten å hindre sirkulasjon.
 3. 3
  Sett det på før andre klær. Den enkleste måten er å sette inn hver arm gjennom sokker, som om å dra på en cut-off T-skjorte. Sett hodet gjennom selen. Juster lengden av skjoldene som nødvendig.

Avtagbar lomme patch metoden

 1. 1
  Sy to vendbare poser eller bruke sokker som foreslått ovenfor. Posene kan gjøres for å være så liten (og lite synlig) som du vil de skal være. Du kan også bruke baby / barnas sokker.
 2. 2
  Fest dem direkte til underarm området av klærne bruker knapper, sikkerhetsnåler, eller borrelås. Du kan feste dem permanent ved å sy, men dette kan gjøre rengjøringen dem vanskeligere. Hvis du bruker de samme skjorter gjentatte ganger, vil det ikke være for mye arbeid å sy knapphull eller lim / sy borrelås på hvert plagg. Denne metoden vil fungere best, men med relativt stramme skjorter som vil holde poser eller sokker mot armhulene og absorbere svetten før den reiser.
 3. 3
  Fyll hver pose eller sokk med natron som skissert ovenfor.

Tips

 • Ground kaffe fungerer som en velduftende deodorant, og har fordelen av å ikke klumper og / eller herding som gjør natron og mel, så det er lettere å tømme og skifte. Det samme faktor som gjør det lettere å "lekke" ut, så sørg for å kaste den åpne enden over og pin gjennom den.
 • Mengden av natron kan varieres med omstendighetene. En spiseskje eller to kan være nok for en dag, og må byttes ut daglig. Flere gram kan vare en uke, selv om sove i ens klær, og selv i varme klima.
 • Hvis du bruke BH, kan du være i stand til å feste skjold for å stroppene stedet for å bruke en sele.
 • Når du vasker den, ta selen og skjold fra hverandre slik at skjøtene ikke blir dratt eller revet under vask.
 • Hel hvete mel fungerer ganske godt også, og er ikke alkalisk.
 • Alternativt kan du bare holde truseinnlegg inn i det indre underarm av skjorte du ønsker å bruke. Ikke DIY, egentlig, men fungerer som en sjarm!

Advarsler

 • Selv redusert kroppslukt kan i utgangspunktet gjøre deg mer attraktiv for det motsatte kjønn, kan oppdagelsen av apparatet være et sjokk for partneren din som hemmer intimitet. Finne en unnskyldning for å bruke toalett og fjerne vaktene før enhver situasjon hvor skjorta kan bli fjernet.
 • Vær forsiktig når varme-forsegling webbing at du ikke brenner deg med kampen, lettere, eller smeltet plast.
 • Hvis natron irriterer huden din, må du kanskje prøve et annet stoff som ikke tillater natron å flykte, eller prøve maisstivelse, hvis irritasjon vedvarer, må du ikke bruke denne metoden.

Ting du trenger

 • Webbing, streng, eller tau
 • Et par sokker
 • To sikkerhetsnåler (rustfritt stål er best, men vanskeligere å finne, søke etter bleie pins på eBay)
 • Natron (natriumbikarbonat), hele hvetemel, eller deodorant som fungerer for deg