Wkano

Hvordan forberede for laser hårfjerning

Gjennomgår laser hårfjerning er den eneste måten å permanent redusere eller eliminere hårvekst. Overdreven hårvekst i uønskede områder kan skyldes genetikk eller medisinske tilstander. Laser hårfjerning er vanligvis brukes til å fjerne uønsket hår i ansiktet, halsen, armhulene, bryst, rygg, underlivet, armer, ben, fingre, tær og føtter. Før en laser behandling, bør du ha en konsultasjon med en hudlege for å lære om prosessen, bivirkninger og om du er en god kandidat for prosedyren, basert på hårfarge, hudfarge og hår kjennetegn. Denne artikkelen omhandler de typiske pre-behandling instruksjoner som vil hjelpe deg å forberede for laser hårfjerning.

Trinn

Hvordan forberede for laser hårfjerning. Unngå soling og bruk av sunless tanners i minst en måned for å forberede for laser hårfjerning.
Hvordan forberede for laser hårfjerning. Unngå soling og bruk av sunless tanners i minst en måned for å forberede for laser hårfjerning.

Før utnevnelsen

 1. 1
  Unngå soling og bruk av sunless tanners i minst en måned for å forberede for laser hårfjerning. Huden skal være så lett som mulig ved tidspunktet for behandlingen. Av denne grunn, mange mennesker velger å gjennomgå laser behandling i løpet av vinteren.
  • Påfør solkrem med minst solfaktor 15 hvis du trenger å tilbringe tid utendørs, og det området du ønsker å ha håret fjernes med laser vil bli utsatt for UVA / UVB stråler.
 2. 2
  Avstå fra plukker eller voksing i minst 2-4 uker før under laser hårfjerning. Barbering er fine, men disse andre hårfjerning teknikker kan redusere effekten av laserbehandling. I tillegg bør det ikke være bleket hår.
 3. 3
  Barbere området som skal behandles, som beskrevet under forbehandling konsultasjon. Dette er vanligvis en dag eller to før tilsetjing. Hårsekkene skal være synlig, men det kan være mer smertefullt hvis lengre hår er til stede under laser hårfjerning.
 4. 4
  Ta oral antiviral medisiner eller antibiotika hvis foreskrevet av legen din.
 5. 5
  Rengjør huden på behandlingsstedet og la den fri for kosmetikk, kremer og kremer. Hvis du bruker deodorant, vil den bli fjernet før behandling.

Under avtalen

 1. 1
  Bruk klær som vil forlate den behandlede området utsatt eller er løstsittende. Det behandlede området kan ha en beroligende aktuell krem ​​påføres at du ikke ønsker å få på klær. Tight eller slipende klær vil føle ubehag hvis huden er følsom etter behandling.
 2. 2
  Forvent det laser tekniker for å bruke en aktuell bedøvende krem eller en varm komprimere før behandling. Teknikeren kan også barbere området.
 3. 3
  Ta på vernebriller.

Tips

 • Mørkt hår kombinert med lys hud reagerer best å laser hårfjerning. Når huden har mørke pigmenter, kan det ikke absorbere lys fra laseren. Spesielle lasere kan brukes på afrikansk-europeere, og aktuelle behandlinger kan øke effektiviteten av laser hårfjerning på mennesker med grå eller lyse hår. Barbere områder som skal behandles opptil fire uker før første laser hårfjerning behandling.

Advarsler

 • Det er viktig å følge laser hårfjerning forbehandling instruksjonene nøye for å sikre maksimal effekt av behandlingen og for å redusere ubehag under prosedyren.
 • Fullstendig fjerning av hår på et område av legemet er ikke sannsynlig i en enkelt behandling. Hårvekst skjer i etapper, og laser hårfjerning fungerer bare på hår som er i aktiv vekst scenen. Hair reduksjon på 10-25 prosent per behandling er en realistisk forventning.