Wkano

Hvordan forsvare din eiendom mot en inntrenger

Denne artikkelen vil lære deg hva du skal gjøre i en situasjon som et hjem invasjon, som det blir mer og mer populært.

Trinn

Hvordan forsvare din eiendom mot en inntrenger. Vurdere å anskaffe en pistol.
Hvordan forsvare din eiendom mot en inntrenger. Vurdere å anskaffe en pistol.
 1. 1
  Vurdere å anskaffe en pistol. En pistol, som en 9mm eller.38 spesiell vil gjøre.
  • Hvilken type? En butikk keeper kan prøve å gjelde kjøpet ditt. Kjenn dine våpen, og noen enkle fakta i forveien. For eksempel kan du ønsker en lett, pålitelig pistol i 9mm, men de kan styre deg mot en kostbar pistol. Hvis du er uenig, bare nevne 'polymer hånd frame "for å kutte prisen.
  • Ikke kjøp brukte våpen hvis du verdsetter din egen sikkerhet. De fleste våpen kommer med metall severdigheter og to magasiner. Magasinene bør være høy kapasitet hvis du kjøpte 9mm Parabellum, så det vil ikke saken så mye hvis du bommer. Imidlertid vil en 9mm runde ikke skyte gjennom tykke hindringer som nevnt ovenfor.
  • Kjøpe tilbehør er et personlig valg, bruk din intuisjon. Et hylster er en god idé, og for litt mer penger, gjør et lasersikte sikter enklere. Noen severdigheter lyser i mørket, og andre er som scopes.
  • Ammunisjon varierer i typer og alternativer. Av sikkerhetsmessige årsaker velger høyeste kvalitet, som vanligvis den dyreste. Husk disse navnene når du kjøper ammo: Federal og Remington.
  • Noen stater, ikke alle krever at du har et skytevåpen Eiere ID, eller en tillatelse til å kjøpe våpen.
 2. 2
  Lær å bruke en pistol. Den første regelen for revolvermannlivet er å eie en pistol.
  • Øve så ofte som du kan, minst flere ganger årlig. Dette bør være enkelt og morsomt, og lære å bruke en selv om du ikke eier en pistol. Tørr praksis flere ganger i uken i hjemmet ditt med et uladet våpen. Øv bringe våpenet opp og sette den foran synet på et mål. Trykk på avtrekkeren.
  • Skyting. Det kan hjelpe å rope mens skyting. Aldri lukk øynene, aldri se inn i gjerningsmannens øyne. Ser på forsiden synet av våpenet ditt og holde det på overfallsmannen brystet. Trykk på avtrekkeren. Dersom overfallsmannen allerede har deg i blikket, deretter trene deg til ikke å gå for pistolen din, men for å unngå å bli et mål. Hold hendene vekk fra fronten og toppen av pistolen, hold dem bare på grepet. Mange dårlige ting kan gå galt hvis du ikke gjør det.
 3. 3
  Oppbevar pistol. Hold pistolen lastet med sikkerhet på. På denne måten, i tilfelle av en pause i, kan du bare bytte pistolen mot brann og kuk det. Når du lære hvordan du skal bruke pistolen, sette den et sted skjult og safe (en kommode, skap, under sengen, etc.). Pass på at det er et sted du lett kan få til det i en nødssituasjon.

Scenario 1

Banke på døren / dørklokke:

Gjør det til en vane å hente våpen og putte den i lommen eller i nærheten når du hører en ringeklokke eller en knockout. Installer kikhull, eller ser ut av vinduet. Hvis personen ser rart ut eller som om noen du ikke kjenner, ikke svarer. Vanligvis er det noe sånt som bilen deres brøt sammen og de trenger noe. La det passere, og de vil gå videre hvis du bor i minst et halvt befolket område. Ikke føl deg skyldig. Better safe than sorry.

Scenario 2

Merkelige lyder, dunkende, banket på døren eller hva synes å være stemmene:

Vær på vakt, kan dette være noe så enkelt som en gren raslende på siden av huset. Bare slå av lysene og se utenfor, ikke dra ut døren, og hvis du føler behov for å, hylster ditt våpen og være på vakt.

Scenario 3

Du er alene hjemme og sover eller opptatt, du hører døren åpen og fotspor:

Med mindre du bor alene, ikke ikke få panikk, dette rett og slett kan være et familiemedlem kommer inn eller lage støy i natt. Men ikke alltid anta at det er eller ikke er en angriper. Vær på vakt, få våpen og snike rundt i huset. Hvis du er nesten sikker på at personen er et familiemedlem, bare rett og slett spør "hvem er det?" Hvis det ikke er respons, følger det med "Jeg har en pistol, svar meg". En inntrenger vil ikke svare, og vil mest sannsynlig prøve å rømme.

Scenario 4

Et klart brudd på eller eiendom i samtalen:

 1. 1
  Ikke få panikk. Hente våpenet, sørg for at den er lastet, skru av sikringen, og kuk det. Pistolen er klar til å skyte. Fra et annet rom, advare inntrengeren du har en pistol og skyter. Hvis de ikke drar, finne ut hvor de er i huset eller på eiendommen. KUN hvis de er i huset, satse på den største delen av kroppen: brystet. Skyte to ganger, og skyte for å drepe.
 1. 1
  Ring lokale myndigheter og la dem vite din hus har blitt brutt inn. Svare nei spørsmål, noe du sier kan og vil bli brukt mot deg, enten i kriminell eller sivil domstol. Forlate kroppen hvor den legger, ikke røre noe, men telefonen. Trøste noen kjære og forsikre dem om alt skal være OK

Tips

 • Politiet. De ønsker noe mer enn å hjelpe deg, men du må hjelpe deg selv også. Du bør alltid konsultere din lokale og føderale våpenlover før du kjøper og bærer en pistol. Hvis du har blitt dratt over eller bedt om å snakke, eller har blitt arrestert den riktige tingen å si er: "Jeg har en pistol lisens og jeg bærer et våpen". Deretter tilbud om å vise pistolen og midlertidig overlate våpenet mens du blir anholdt av politiet.
 • Hvis du kan, ikke engang la inntrengeren vet du er der: gjemme seg under et bord, bak en sofa, i skyggene, på trappen, etc., etc.
 • Unngå å bli "trigger happy". Se, tenke og stille spørsmål før du skyter. Alltid tenke på din defensiv posisjon før man vurderer et angrep. Du ønsker ikke å skyte på feil person, og du absolutt ikke ønsker å bli skadet mens identifisere en potensiell fremmed.
 • Du kjenner din hus og eiendom bedre enn inntrengeren: flytte rundt, snike, være stille, og bruke hjørner. Ingenting i et hus egentlig, annet enn et hjørne, er sikker mot en kule.
 • Hold pistolen plassert et sted lett tilgjengelig, ikke leke med pistol eller rote med det på noen måte. Hvis du gjør det, losse pistolen, og slå sikkerheten på, holde fingeren fra avtrekkeren.
 • Formål. Du er ikke en TV eller film helten med en lisens til å drepe. Du lovlig eier et våpen for selvforsvar, og hvis du blir angrepet, kan du velge å ikke bruke våpenet ditt. Aldri peker en pistol mot noen med mindre du har tenkt å skyte dem. Du kan ikke bruke en pistol for å løse alle livets problemer.
 • Det er viktig å ha en samvittighet ved å eie en pistol. Livet er skjørt, og ta den vekk i varmen av øyeblikk kan være svært beklagelig. Det er ingen måte å gi tilbake det livet du har tatt hvis du skyter noen andre.
 • Hold pistolen lastet til enhver tid, med sikkerhet på.

Advarsler

 • Ikke få panikk.
 • Sørg for at du vet hva du skyter på.
 • Ikke stol blindt kjøre inn i det åpne å ekspedere inntrengeren.
 • Dette er et spesielt grafisk beskrivelse, så les på egen risiko.

Ting du trenger

 • Bullets
 • Våpen
 • Trening