Wkano

Hvordan å style krøllete hår

Krøllete hår kan være vanskelig å style - det pleier å være uregjerlig i morgen, og i fuktig klima er den utsatt for frizz. Men hvis du bruker de riktige styling teknikker, kan du lage jevne, blanke, lekre krøller. Her er hvordan du kan dra nytte av hårets naturlige skjønnhet.

Trinn

Hvordan å style krøllete hår. Bruk de riktige hårprodukter.
Hvordan å style krøllete hår. Bruk de riktige hårprodukter.

Everyday styling

 1. 1
  Bruk de riktige hårprodukter. Krøllete hår kan være utsatt for å få tørt og krusete, så det er viktig å velge produkter som ikke forårsaker skade. Bruker shampoo og balsam laget med naturlige ingredienser er en god måte å beskytte håret mot skader som kan være forårsaket av kjemikalier som silikoner og sulfater finnes i de fleste kommersielt produserte produkter.
  • Noen sjampo og balsam er spesielt formulert for krøllete hår. Det er ikke nødvendig å bruke en av disse, men det er verdt å gi dem en sjanse til å se om de bidrar til å definere culrs.
  • Leave-in balsam er et godt alternativ for krøllete hår, siden det hjelper krøllene bli glatt og fuktig hele dagen.
 2. 2
  Ikke bruk varmt vann. Her er hemmeligheten å temme din frizz: Bruk det kaldeste vannet du kan stå når du vasker håret. Varmt vann er vanskelig på håret, mens kaldt vann fører til akselen for å lukke, slik krøller ser glatt og skinnende når håret er tørt.
  • Hvis du ikke orker tanken på å ta en kald dusj, prøve å vaske håret i vasken i stedet for å kjøre kaldt vann over hele kroppen. Når du er i dusjen, bruk en dusjhette for å beskytte dine krøller fra varmere vann.
 3. 3
  La håret lufttørke. Den sunneste måten å tørre krøller er å la dem tørke på sin egen tid. Når du kommer ut av dusjen, klapp håret tørt med et mykt håndkle. Ikke vri den ut eller gni det, dette fører til at håret til å bli grov og frizzy.
  • Unngå å bruke en hårføner med mindre det er en spesiell anledning. På daglig basis, er luft tørking bedre vei å gå, siden det ikke skade håret ditt.
  • Krøllete hår kan ofte ta svært lang tid å tørke, siden det er så tykt og tett. Hvis du ikke har tålmodighet for lufttørking, bruk en hårføner med en diffuser på den kuleste innstillingen.
 4. 4
  Bruk en fuktighetsgivende produkt. Som håret ditt er luft tørking, kjøre en fuktighetsgivende, curl-definerende gel gjennom det med fingrene. Sørg for at hver curl får en liten bit av produktet fra rot til tupp. Når du er ferdig, bruk fingrene til krøllene å gi dem ekstra definisjon.
 5. 5
  Børst håret om natten. Børsting krøllete hår fører det til poof og frizz, slik at du ikke ønsker å gjøre det rett før du går ut. Før du går til sengs om kvelden, bruk en børste med naturlig bust å børste håret fra hodebunnen mot tuppene. Dette distribuerer hodebunnen naturlige oljer gjennom håret ditt, som vil gjøre krøllene ser sunnere i det lange løp.
  • Fukt eller vaske håret i morgen for å hjelpe krøllene komme tilbake i form. Bruk en fuktighetsgivende produkt å redefinere krøllene.
  • Ikke børste håret når det er vått, bare bruke denne metoden når håret er helt tørt, eller du kan strekke og bryte den.
 6. 6
  Hold krøller frisk hele dagen. Hvis du merker at krøllene begynner å falle eller frizz, våte håret litt og bruke det produktet du ønsker å bruke (det være seg krølle krem, gel, mousse, eller et annet produkt). Knuse håret opp litt for å gjøre dine krøller ser så frisk som de gjorde i morgen.

Glossy krøller

 1. 1
  Vask håret og bruke anti-frizz serum. Vask håret i kaldt vann med naturlig shampoo og balsam. Klem forsiktig ut overflødig fuktighet og klapp den tørr med et mykt håndkle. Plassere noen anti-frizz eller fuktighetsgivende serum på hendene og glatt den gjennom håret fra røttene til tuppene.
 2. 2
  Blåse håret tørt med en diffuser. Diffuser vedlegg spre ut varmen slik at det ikke flyter i en direkte strøm på den ene delen av håret ditt. Arbeid deg rundt hodet med diffuser, ved hjelp av sine utstikkerne å løfte og tørke krøller rundt i hodebunnen, nedover ryggen og sidene, og ned mot tuppene. Når du tørker endene av håret posisjon diffuser opp ned under håret og forsiktig presse krøller opp for å legge volum. Fortsett til håret er litt fuktig, snarere enn helt tørt.
  • Ved hjelp av en varmere innstilling på tørketrommelen vil resultere i et mer glansfullt krøller.
  • Hvis du heller vil ha bølger i stedet for stramme krøller, ikke presse krøller opp med diffuser, peker det rett på dem i stedet.
 3. 3
  Bruk en krølltang for å definere krøllene. Hvis det er flekker der krøllene ser litt løs eller uflidd, bruk en stor barreled krølltang for å gjøre dem ser mer krøllete.
 4. 4
  Legg til en curl definere produkt. Bruk mer anti-frizz serum eller bestemt produkt for å definere krøllene til å gi håret noen glans. Kjør produktet gjennom håret med fingrene, være forsiktig med å skille krøllene for mye.
 5. 5
  Avslutt med en touch av hårspray. Bruk en medium-hold spray for å holde utseendet på plass hele dagen.

Spesiell anledning updos

 1. 1
  Bruk en lav bun. Løst samle håret i nakken din og ta tak i det der mellom tommel og pekefinger. Tvinn håret flere ganger og deretter danne den i en bolle form. Feste den på plass ved hjelp av et elastisk bånd.
  • Ikke samle håret for hardt, gjør det løst, slik at krøller og bølger er synlige.
  • Løsne noen krøller på sidene for å legge romantisk stil til den lave bun utseende.
 2. 2
  Bære en krøllete pompador. Samle håret på toppen av hodet ditt med en kam eller børste for å glatte sidene og bak. Feste den på plass ved hjelp av et elastisk bånd. Ta med hestehale fremover og brette endene etter, og deretter bruke noen hårnåler til å holde krøllene på plass. Pin noen tråder rundt hestehale elastisk å skjule det fra noen.
 3. 3
  Ha håret halvparten opp. Samle hårstrå fra sidene av ansiktet til baksiden av hodet, slik at trådene under løs og ledig. Bruk en hårspenner, en strikk, eller en barrette å holde de to sidene på plass på baksiden av hodet ditt. Hold festet med en hånd og bruk den andre til å løsne håret på toppen av hodet ditt litt for å tilføre volum.

Tips

 • Når tørke den med en diffuser, samle store deler av håret i koppen av diffuser og holder tett inn mot hodet.
 • Hvis du bor i et spesielt fuktig område, prøve å finne en anti-fuktighet hår produkt som fungerer godt for deg. De fleste av dem bør ha konsistensen av uttynnede gel.
 • For ekstra volum ved røttene, flytte blow-tørketrommel i en liten sirkulær bevegelse mens håret er skålformet i diffuser på hodebunnen.
 • Legg mousse i håret i morgen når det er fint eller når det er vått å holde det sånn, holde frizz ned og lage krøller mer synlig!