Wkano

Hvordan forsvare ditt hjem


Vil du virkelig råd fra noen som vet litt mer enn hvordan de skal forsvare en airsoft fort? Få råd fra noen som er en sann forsvarer. Les artikkelen og hjelpe deg selv og din familie.

Trinn

Hvordan forsvare ditt hjem. Les hele artikkelen et par ganger og forstå det.
Hvordan forsvare ditt hjem. Les hele artikkelen et par ganger og forstå det.
 1. 1
  Les hele artikkelen et par ganger og forstå det. Ikke anta at du vil være i stand til å ta over en gissel situasjon fordi du leser en artikkel. Dette er ment å utdanne ikke nødvendigvis aktivere.
 2. 2
  Bestem hva din tankeprosess er. Er du en singel, sterk, mentalt i stand til individ? Har du ingen room mates og ingen barn? Når du vurdere andre mennesker kan det være smartere å ha en komme unna plan versus et engasjement plan. Terminologien kalles "fight or flight". Du vil finne ut nøyaktig hva du vil gjøre i om de tre første sekundene av enhver situasjon, er det en grunnleggende menneskelig instinkt til å kjempe din aggressor eller løpe fra ham.
 3. 3
  Kjenn ditt miljø. Vet hva gulvbord knirker i gangen og hva speilet vil tillate deg å se ned i gangen fra badet (eksempler).
 4. 4
  Danne en flukt plan. Når du er kjent med miljøet har en flukt plan fra hvert sted innenfor rammen av veggene. Hvis du har en 3000 sq ft hjem eller en 450 sq ft studio har en plan for hvordan å komme seg ut i et øyeblikk varsel.
 5. 5
  Forbered deg på alt og være klar for alt. Hold et par tennissko ved foten av sengen. Hvis huset begynner å brenne midt på natten må du flykte raskt og kan måtte gå over knust glass. Hold en ladd brann arm innenfor rimelig avstand fra din seng eller noe sted du tilbringer den største mengden av tid. Hvis pistolen ikke er i nærheten av deg 90% av tiden du er hjemme sørg for at den er låst opp. Det finnes et antall lett tilgjengelige låsbare safer på markedet.
 6. 6
  Praksis skytevåpen sikkerhet (leste et annet hvordan til side). Hold våpenet pekte hvor dine øyne er fokusert. Hvis du leter nedover gangen peker pistolen ned gangen ikke på gulvet, det er en god måte å skyte foten.
 7. 7
  Alltid stå ca 6-12 ". Fra veggene Dersom en angriper avfyrer et skudd, og det treffer veggen prosjektilet har potensial til å beite veggen og kjøre om 1-6" fra veggen til den finner et mål.
 8. 8
  Hvis lyset er slått av i ditt hjem forlate dem. Øynene dine vil ta omtrent 2-5 minutter å justere tilbake til det normale. Hvis du kan ikke bruke et lys. Hvis det blir umulig å forsvare deg selv bruke en lommelykt. Helst en surefire.
 9. 9
  Når du holder en lommelykt, kan du bruke din ikke avfyring hånd. Ikke hold våpen og din lommelykt med samme hånd. Hold lommelykten så langt ut som svak hånd vil tillate. (Eksempel-hvis du er høyrehendt holde våpenet i høyre hånd og blitslys i venstre side. Holde våpenet rett foran deg, ikke sette den ut til siden. Hold lommelykten så langt borte fra deg i din venstre hånd som er behagelig. Sørg for at du holder den vekk fra deg fordi statistisk skudd er avfyrt på lommelykter i dårlig lys.
 10. 10
  Identifisere dine mål før du fyrer. Du ønsker ikke å skyte en uskyldig person.
 11. 11
  Kjenn din skutt rullebanen. Hvis din tre år gamle datters soverom er rett bak slemmingen du kan vurdere ikke skyte gjøre den iboende fare for å skyte din datter.
 12. 12
  Når du gjør opptak brann i sentrum av kroppen. Tenk på dette, dens natten, øynene dine er disig, adrenalinet pumper, hjerte racing, er nervene skutt... vil du virkelig trenger den ekstra press for å gjøre en 20ft skudd på en melon størrelse target? Må alle i tjeneste og brann i sentrum av kroppen. Ingen sa du kunne bare skyte en gang... tømme hele magasinet!
 13. 13
  Gå på ballene dine føtter. Du øve mindre press over et større område, og det hjelper med å flytte smug.
 14. 14
  Når du kommer rundt hjørner du ønsker å "skjære kaken". Med pistolen din rettet sakte kommer rundt et hjørne som å bare utsette kroppen for et område du allerede har identifisert som klart. You tube søk "kutte kaken" og du skal finne noe. Med nok trening kan du gjøre dette rundt hvert hjørne veldig enkelt.
 15. 15
  Investere tid i å sikre ditt hjem og gjøre ditt hjem mindre av et mål. Sett opp motion sensor lys på verandaen, siden verft, bakgårder etc. bad guy ønsker ikke å bli sett. Lyset gir deg også mulighet til å identifisere hvor dårlig er eller nylig har vært. En hund ville være en annen god investering.
  • Låser: en solid døde bolt er ikke en idiotsikker lås mekanismen, men de er veldig verdt og hjelpsomme.
  • Dører: Solid kjerne tre dører er et minimum og en svært dårlig på det. Metall dører med isolert innstikk er best for den gjennomsnittlige hjem perimeter dører. Hvis jeg kan ta en hel sag ut låsen på din tredør i den tiden det tar Fido å bjeffe og din kone å vekke deg jeg kommer inn og ha på min måte. Få bildet?
  • Windows: De bryter! Windows vil være det svakeste punktet på omkretsen din. Du kan investere i bedre sterkere vinduer som er litt mer holdbart og vil ikke komme ut av sporet fra utsiden. Finn de som du ikke kan manipulere fra utsiden.
  • Sikkerhet Dører: Sammen med ikke å være kosmetisk tiltalende de er heller ikke full bevis. En lirke bar i nærheten av låsemekanismen vil tillate for enkel tilgang til inngangsdøren din.
  • Alarm Systems: Igjen de er fine, men ikke idiotsikker. Et strømbrudd vil komme tilbake alarmen til batteriet opp igjen. Hvis kabelen fra panelet til servicesenteret er kuttet og det hørbare funksjon er kuttet, og nå har du en alarm som går av en ingen vet.
  • Private Security: Sannsynligvis verdt prisen når det kommer til ett hus. Nå hvis du og nabolaget ønsker å gå inn på dette sammen så kan det fungere. Du må tenke på vanskelighetene med en del av eiendommen. Trær, busker, steiner, telefon stolper, gjerder, biler etc. er alle kommer til å blokkere siktlinje fra rent-a-cop til bad guy. I tillegg til punktet Hvis skurken er å vandre nedover gaten og har ikke begått en forbrytelse ennå det eneste sikkerhetsvakt kan gjøre er å ringe den virkelige politiet, som blir sagt rent-a-cop er ganske mye ikke verdt å ha på ditt hjem.
  • Ultimate Security System: Kjøp en hund, helst en tysk Sheppard eller en annen stor rase kjent for å være sterkt lojale. Hunder ikke mislykkes under strømbrudd, kan ikke deaktiveres av erfarne crooks, generelt gir avansert varsling av tyver, og ikke har en 10 minutters responstid. Du vil aldri angre på den aktuelle investeringen.
  • Neighborhood Watch: Dette er trolig den beste avansement i hjemmet sikkerhet i lang tid. En sterkt bånd med naboene dine vil ha en skadelig innvirkning på innbrudd / ran i ditt område. Jim og Sandy gå ut og lufte hunden i 830 og alt er fint og på vei hjem ved 900 merker de en varebil med to voksne menn i stasjonen måten er en stor fordel for deg.
  • Yard Care: Hold ditt hjem gratis fra busker og trær som blokkerer visning av vinduer. Du ønsker ikke å ha et knust vindu at naboen eller bestått politimann ikke kan se. Hold buskas bort fra huset med om lag 2 ft. Du ønsker å være i stand til å se omkretsen av ditt hjem veldig tydelig. Hold buskas under to meter i høyde og grener over 7 ft. Dette vil gi rom for et "vindu" av ditt hjem for å bli sett fra gaten. Det samme for din bakgård bare litt annerledes med gjerdet. Mange mennesker liker buskas rundt gjerdet. Jeg er ikke enig med dette. Du må holde buskas på et minimum høyde på 18in ut av bakken slik at du kan se gjerdet bak det tydelig. Prøv å holde buskas ut av gjerdet på samme måte som huset.
  • Rengjøring: Noen mennesker er skitten. Ikke vær en av dem. Holde hjemmet ryddig og rent kan vise seg mer nyttig enn ikke. Hvis du har barnas leker og sko og rot over hele gulvet, og du prøver å flytte familien til sikkerhet i mørket alle vil reise og fall. Eliminere dette ved å holde huset ryddig.
  • Sikker Rom: Dette er ikke bare på film. Du kan lage din egen svært enkelt. Plukk et rom enn har noen hindringer som alternative oppføring utganger. Sørg for at du får plass til din familie i det. Din master bedroom walk in closet vil være mer praktisk enn pelsen skapet i gangen. Investere pengene i en solid kjerne dør og en død bolt. Kontroller at lysbryteren er på innsiden. Kontroller at du har møbler som kommoder, kommoder, kister som er laget av et hardt treslag som kan skjerme familien fra et angrep. Også holde din mobiltelefon i nærheten av sengen slik at du kan ta tak i det og ha den lett tilgjengelig. Det trygge rom i huset mitt er hovedsoverommet selv. Jeg har en kommode og en kiste i nærheten av sengen som vil gi tilstrekkelig støtte til noen engasjement i hjemmet. Ditt trygt rom trenger ikke å være som filmen Panic Room. Du kan ha et eget rom i hjemmet at familien din vet å gå til.
 16. 16
  Gjør en brannøvelse. Du gjorde en brannøvelse i barneskolen. Gjør en praksis med familien. Involvere dem og gjøre dem oppmerksom på at de vil være trygge hvis de opptrer rolig og få rett til deg.

Advarsler

 • Skytevåpen kan være ulovlig i enkelte områder.
 • Praksis pistol sikkerhet og dyktighet. Skyt rundt 10yds eller mindre.
 • Involver familien din, kan ha alle på samme side utgjøre forskjellen på liv eller død.