Wkano

Hvordan kjøpe undertøy som en gave

Ikke sikker på hvordan du skal kjøpe undertøy for din kjæreste eller kone? Les denne artikkelen med trinnvise instruksjoner om hvordan du velger den perfekte gaven!

Trinn

Hvordan kjøpe undertøy som en gave. Bestem deg hvor du skal handle.
Hvordan kjøpe undertøy som en gave. Bestem deg hvor du skal handle.
 1. 1
  Bestem deg hvor du skal handle. Shopping i butikkene kan være vanskelig og ubehagelig til tider. Du kan få utseendet og følelsen av plagget du velger for kjæresten din, men du kan være den nervøse typen og vind opp med å velge feil vare. Noen ganger selgere vil nærme deg og friste deg til å kjøpe noe som kan være upassende for forholdet. Online dameundertøy butikker er det beste, enkleste og tryggeste stedet å handle. Kjøpet er diskret og konfidensiell og kan returneres. Bare være sikker på at butikken har en returrett som er akseptabel for deg.
 2. 2
  Kjenner henne størrelse. Først, sørg for at nettstedet du kjøper fra har dimensjonering diagrammer, slik at du kan matche det til henne. Du må gjøre noen undersøkelser for å finne ut hennes riktig størrelse. Husk også at alle produsenter dimensjonering løper annerledes så sørg for å sende dem hvis du er usikker. En god selger av nærstående vil raskt svare på spørsmål, og hvis de ikke gjør det da ikke forvente at de skal sende omgående. Når du skal løfte en størrelse velge noe på mindre siden snarere enn større. Det er bedre for kjøpet å være for tett på henne heller for løst. Dette kan endre stemningen for anledningen svært raskt! Sjekk ut hennes undertøy skuff og undersøke etikettene. Plaggene er merket, XXS, XS, S, M, L, XL, 1X, 2X, 3X. Andre er merket størrelse 0,2,4,6,8,10,12,14,16,18..... og BH størrelser er gå av baksiden størrelse (antall) og cup størrelse (brevet). Det er en stor variasjon av størrelser, kan du få en AAA 28 hele opp til en størrelse DDD 40! Størrelser i de fleste forhandlere vanligvis går fra rundt A 32 - DD 38.
 3. 3
  Velg en stil. Tenk på hva som interesserer dere begge og velge noe som vil være erotisk og slå dere begge på. Sexy fortrolige tilbyr mange valg så ta deg god tid når du velger stil og nettside. Når du vurderer stilen, tenk om ditt forhold og hvordan intime du er og hvor lenge du har vært sammen. Du kan deretter velge noe som er casual og på den sikre siden, for eksempel blonder, sateng eller silke. Eller velg noe mer risikabelt som skinn, Lycra, PVC eller vinyl. Vær forsiktig, er PVC stor for den rette anledningen, men bare passer godt på sanne størrelse folk. Dette gjelder også for skinn så vær forsiktig når du velger denne typen materiale. Disse typer antrekk noen ganger er bedre diskutert på forhånd før du kjøper. Du vil at damen til å føle seg komfortabel med kjøpet så det er viktig at det behager dere begge.
 4. 4
  Ta henne kroppstype i betraktning. Velg strømpebånd belter for høyere kvinne eller korsett typer antrekk. Strømpebånd belter vil gjøre bena gå on forever! Dessuten kan en kropp strømpe være et morsomt valg (sørg for at den har en åpen skrittet for enkelhets skyld). For større kvinnen en baby-doll kan være et godt valg. Baby-doll er montert rundt BH området så gå med BH-størrelse.
 5. 5
  Velg en farge. Disse valgene er enkle. De fleste kvinner kan bære rød, hvit eller svart, men prøver å matche hennes hårfarge. Blondiner ser bra ut i pasteller og stor i svart. Brunetter trenger rike blå og rød. Rødhårede se bra ut i grønt, blått og jordfarger. Hudfarge er også en viktig faktor. For mørkere hud, gå for en lysere farge undertøy. Bleke hudtoner ser bedre i mørkere farger.

Tips

 • Et gavekort for hennes favoritt undertøy merkevare er et godt alternativ hvis du ikke er sikker på om hennes størrelse / smak og ønsker ikke å risikere det. Du kan alltid tilby å hjelpe henne med å plukke ut et sett når hun bruker det.
 • Bravissimo er et bra sted å få BH for kvinner med cup størrelse er mellom D og L.
 • Den lille bra selskapet gjør søte BH for mindre busted kvinner whoes cup størrelse er mellom AAA og B.
 • Hvis du ønsker å skape en mer intim gave så kan du legge blomster, duftende stearinlys eller parfyme. Lag en romantisk fantasi. Tenk deg dette.... Du kan starte kvelden med blomster og duftende stearinlys. Lyse opp stearinlys og spille litt myk sexy musikk for å skape stemning. Legg til en romantisk middag med en annen gave av parfyme eller smykker og til slutt føre din dame gjennom spredte roseblader til soverommet der en vakkert innpakket gave boksen vil bli liggende på sengen venter på å bli utsatt for. Dette er den perfekte gaven, og nesten hver kvinnes drøm natt.