Wkano

Hvordan fortelle om en piercing er infisert

I dag, har blitt svært populære. Mesteparten av tiden, vil folk fortsette og bare om noen del av kroppen sin og ikke tenke på det. Men mange glemmer at det er fare for smitte fra å få kroppsdeler gjennomboret. Uten riktig behandling, kan en infisert piercing føre til fremtidige arrdannelse og mange farlige sykdommer hvis den ikke behandles umiddelbart. Her er hvordan du kan fortelle om en piercing er infisert eller ikke.

Trinn

Hvordan fortelle om en piercing er infisert. Se om piercing er å gi fra seg varme.
Hvordan fortelle om en piercing er infisert. Se om piercing er å gi fra seg varme.
 1. 1
  Observer. I et godt opplyst område eller rom, ta en titt på piercing din og spør deg selv noen spørsmål.
  • Hvor gammel er piercing? Mesteparten av tiden, vil en fersk piercing ikke få rett når du går ut piercing privaten sin dør. Hvis du har hatt piercing for litt over en uke, vil du være i stand til å fortelle om en infeksjon har oppstått.
  • Hvor er piercing plassert? Hvis piercing er i et område av kroppen der en infeksjon er mer utsatt, (Ex: Øre, navle, kjønnsorganer, leppe) så vil det være en høyere risiko for infeksjon hvis ikke tatt vare på med forsiktighet.
  • Har jeg det? Selvstendig piercinger er mer farlig og utsatt for å bli smittet av mange grunner som, feil bruk av verktøy, ikke-sterilisert utstyr, brukt / felles utstyr, osv. Det er best å se en profesjonell for å forhindre disse mulige problemer.
 2. 2
  Se etter. Mesteparten av tiden en fersk piercing vil åpenbart være litt rosa. Hvis rødhet ikke forsvinner eller blir det mørkere, kan det være en mulighet for at den er infisert.
 3. 3
  Se etter. Dersom arealet rundt piercing er uvanlig svellet i en lengre tidsperiode, er det en stor mulighet for at den er infisert.
 4. 4
  Se etter eventuelle utslipp eller pus. Pus er den mest åpenbare tegn på en infisert piercing. en tendens til å indikere en meget mindre infeksjon, i så fall bør du bare fortsette med den normale renselsesprosess og se etter tegn på helbredelse. I tilfelle av en mer alvorlig infeksjon, vil pus enten være gul eller grønn.
  • Din piercing kan skille ut en klar væske som kan være, noe som indikerer en helbredende piercing. Lymfe forekommer når blod går inn i kapillærene (små blodkar) og noen lekkasjer ut i lymfesystemet. Lymfesystemet deler lymfe i gode og dårlige (det dårlige lymfe går inn i lymfeknuter, og du kan føle dem når du er syk).
  • Du vil gjenkjenne lymfe på grunn av sin hvite-gul farge og skorpen den danner i det åpningene i smykker.
  • I dette tilfellet bør du bare fortsette med din vanlige rensing rutine, slik at din piercing å holde healing riktig.
  • I de fleste tilfeller er væske utskilt fra en piercing sannsynligvis lymfe, selv om et tykkere, illeluktende eller mørkere Væsken kan være grunn til bekymring.
 5. 5
  Ta hensyn til graden av smerter. Stikkende, verkende, eller brenne noen dager etter at piercing er normalt. Tross alt, du har nettopp fått en punktert såret. Men hvis du føler noen skarpe smerter mens berøre området, kan det være infisert.
 6. 6
  Se om piercing er å gi fra seg varme. Hvis piercing er uvanlig varmt å ta på eller avgir varme, kan det være infisert.
 7. 7
  Legg merke til om du har vedvarende tap av funksjon. Områder av kroppen som kan bli bremset ned av en piercing og få en infeksjon i det området vil bare gjøre det verre. Hvis delen er for smertefullt å bevege seg, du muligens kan ha en infeksjon.
 8. 8
  Se opp for / frysninger / kvalme. Feber, noen ganger fulgt opp kalde frysninger og kvalme, er et klart tegn på problemer. Du har enten en lokalisert infeksjon på piercing stedet eller en mer alvorlig (potensielt dødelig) systemisk infeksjon. Oppsøke lege hvis du har en høy og / eller vedvarende feber, frysninger, eller kvalme. Dette er ikke normale reaksjoner på piercing
 9. 9
  Behandle infeksjonen. Så du har fått en infeksjon, hva nå? Første som kan komme til hjernen ville være å fjerne smykker. Dermed ville resultere i en stor feil. Gjør du det ville tillate piercing å lukke opp og holde infeksjonen inne og ikke tillate drenering, til slutt fører til en abscess. I stedet bør du fortsette rensing området som vanlig og se din piercer så snart som mulig.

Tips

 • Hvis infeksjonen er mild, kan et inn-middel brukes. Oppløs 1 teskje (5 ml) av havsalt i en kopp (250 ml) av varmt vann i et rent beger, fortrinnsvis i en engangs plast ett for hver behandling. Bløtlegg piercing eller lage en kompress med en ren vaskeklut mettet med salt vann. Gjør dette 2-3 ganger per dag, femten minutter per økt.
 • Crusty kantene ikke alltid indikere infeksjon, de fleste ganger det er en del av helbredelsesprosessen. Det er IKKE OK å gå glipp av en tid hvis du rengjør det mindre enn tre ganger om dagen. Germs ikke hoppe sjansene så verken bør du. Også, med mindre din piercer har fortalt deg noe annet, IKKE sette antibiotika krem ​​på din infisert piercing. Varmt vann og havsalt løsning er mest anbefalt for NOEN piercing (jeg vil personlig anbefale h2ocean) ellers, kan ikke parfymert (dial) såpe og varmt vann gjør susen. Jeg anbefaler å snakke med en lege eller piercer før behandling av en infeksjon fordi du gjør det når det ikke er en infeksjon kan føre til en høyere risiko for å bli smittet.
 • Crusty kanter eller områder av piercinger sannsynligvis indikere infeksjon. Rens den og se en lege.
 • Følg nøye med infeksjoner i ansiktet eller oral piercing, deres nærhet til hjernen som gjør dem spesielt farlig.
 • Det kan være lurt å se familien din lege, siden selv om de ikke er vanligvis utdannet på piercinger og i stedet at jobben er for de profesjonelle piercers, de kunne forskrive antibiotika eller henvise deg til en spesialist.
 • Over rengjøring eller under ren navle piercing fører til større sjanse for infeksjon.
 • Hvis du får en mild infeksjon i et øre piercing, kan du sette antibiotika krem ​​på den, Samt rengjøringsmiddel de gir deg på piercing.
 • Rense ørene fire til fem ganger om dagen hvis du er atletisk og delta i noen idrettsaktiviteter.

Advarsler

 • Du må heller ikke ta på piercingen, som dine hender er fulle av bakterier som kan føre til at piercing å bli infisert.
 • Unngå antibiotika kremer eller salver som de felle skitt og rusk og tillater ikke piercing å puste.
 • Ikke bruk alkohol, hydrogen peroxide, eller noe slikt på piercing. Formlene er for sterk og vil drepe nye hudceller som prøver å danne å helbrede øret piercing.