Wkano

Hvordan gjøre dyr makeup

Hvis du ofte utføre i teaterproduksjoner, sjansene er gode for at på et tidspunkt kan du spille en karakter som ikke er helt menneskelig. Men gjør makeup for dyr og monstre er svært forskjellig fra vanlig sminke og kan virke skremmende i begynnelsen. Men, det blir lettere etter hvert som du får mer erfaring.

Trinn

Hvordan gjøre dyr makeup. Finn ut hva skapningen din makeup er ment å representere og få bilder (eller redigert photoshop bilder og realistisk grafikk hvis det ikke er en ekte dyr) å bruke som referanse.
Hvordan gjøre dyr makeup. Finn ut hva skapningen din makeup er ment å representere og få bilder (eller redigert photoshop bilder og realistisk grafikk hvis det ikke er en ekte dyr) å bruke som referanse.
 1. 1
  Finn ut hva skapningen din makeup er ment å representere og få bilder (eller redigert photoshop bilder og realistisk grafikk hvis det ikke er en ekte dyr) å bruke som referanse. Disse kan være svært nyttig sammen med en makeup diagram.
 2. 2
  Legg merke til formen på dyrets ansikt, særlig hvis det er dramatisk forskjellig fra et humant ansikts struktur. Bruk høylys og skygger i makeup design for å foreslå kurver og teksturer som er faktisk ikke det, hvis det er nødvendig.
 3. 3
  Ikke bli fristet til å hoppe rett inn og begynne med de uvanlige makeup din. Begynn med basisfarger, som kan eller ikke kan ligne menneskelige hudfarger.
 4. 4
  Iverksette de nødvendige crepe hår eller latex effekter. Hold den andre makeup i bakhodet når du plasserer disse effektene.
 5. 5
  Når du har basisfarger ned og blandet riktig, legger de andre nødvendige funksjoner som markeringer (spesielt rundt øynene), en svart eller rosa nese (hvis dette er en del av sminken din, ikke gå høyere enn halvveis opp lengden din nese-dyr neser virker ikke sånn), kinnskjegg, skalaer, arr, eller hva funksjoner er nødvendig for din karakter.
 6. 6
  Avhengig av hva slags sminke du bruker, kan det være gunstig å bruke en "slør" pulver enn det å holde det fra flekker.

Tips

 • Hvis du har lange smell eller andre hår som berører ansiktet ditt på noen måte, inneholder den før du begynner å bruke din makeup.
 • Husk at, avhengig av hvor komplisert det er, kan det ta alt fra 20 minutter til to timer å bruke din makeup. Pass på å sette av nok tid til det, spesielt hvis du ikke er veldig erfaren ennå.
 • Før du påfører makeup for første gang, teste noen på innsiden av håndleddet for å sikre at du ikke er allergisk mot det. Hvis du kan la den stå på i ca 30 minutter med ingen reaksjon (som vanligvis føles som en dårlig insektbitt), er du sannsynligvis ikke allergisk.
 • Hvis en parykk er en del av kostyme, satte den på etter at du gjør din makeup.
 • Pass på å følge hva din makeup Figuren viser. Hvis du avviker fra det (selv om du er sikker på at du har en bedre idé), kan du komme i alvorlig trøbbel fra regissøren.
 • Lær å effektivt blokkere ut øyenbrynene, og fjerne eventuelle andre ansiktshår, og dette er spesielt viktig hvis makeup er for det meste hvit eller blek farger.
 • Selv om du kan bruke billige, generiske sminke, ville det være til din fordel å bruke kvalitet scenen makeup som Ben Nye. Dette vil vare lenger enn billigere ting (som kan knekke, kake i visse flekker, eller en rekke andre katastrofer), og det er noe vanntett, så det vil ikke komme av hvis du svetter.
 • Når du legger på sminke starte med litt, hvis du trenger å legge mer sin mye enklere å legge makeup enn det er å ta det bort.

Advarsler

 • Ta av deg sminken umiddelbart etter forestillingen er ferdig. Det er ikke bra for huden din å bære scenen makeup for timer.
 • Husk at dette kun gjelder for mennesker, ikke sette sminke på dyr!
 • Visse tegn er ekstremt vanskelig å oppnå, og krever at du bruker en god mengde tid på å trene før tidspunktet for ytelsen. Eksempler på dette er: the Beast (Skjønnheten og udyret), macavity (CATS), Flying Monkeys (Wicked), og noen av de "klassiske filmen Monsters", spesielt Frankensteins monster og ulven mannen.