Wkano

Hvordan gjøre en hard kjerne avansert terapeutisk massasje

En avansert teknikk for å lette smerter i kroppen og fremme avspenning.

Selv om disse behandlingene ikke vil diagnostisere eller kurere sykdom, bør de fremme god sirkulasjon, og gjør musklene mer smidig og hydrert. Spekter av bevegelse kan økes og muskelsmerter kan reduseres.

Trinn

Hvordan gjøre en hard kjerne avansert terapeutisk massasje. Begynn med forsiden opp brystet, armen ned til side.
Hvordan gjøre en hard kjerne avansert terapeutisk massasje. Begynn med forsiden opp brystet, armen ned til side.
 1. 1
  Begynn med forsiden opp brystet, armen ned til side. Prop sin arm opp på kne eller pute å løsne pectoral, anterior deltoid område å jobbe gjennom det lettere. Du kan starte i midten av brystet ved kragebenet og jobbe mot deg for å rydde området tommel-bredde med tommel-bredde som grer gjennom deres muskel bit-for-bit. Deretter endrer sin arm posisjon til over hodet sitt og støtte den opp igjen, og dette endrer fibrene i hver muskel område, går gjennom området igjen for en mer detaljert og dypere effekt. Plasser arm ned til siden og går gjennom på nytt.
 2. 2
  Armer: biceps arbeidet både til og fra hjertet flere ganger. Underarm flexors og extensors og deretter hender, som arbeider med jevnt press i håndflaten, og milde vri / pull for hver finger.
 3. 3
  Lår: Topp ben, til og fra hjertet, kan du vende mot kroppen til ansiktet deres og slå mot føttene når du endrer retning for å gjøre det enklere for deg. Arbeide kneet til hoften da hip til kneet, deretter kne til hip sakte tømme musklene dypere som de lar deg gå gjennom, som en bølge i vann, slik at muskelen slappe av og gå som du går gjennom med tomlene. Hvis du trene indre eller ytre lårene, fortsette med forsiktighet, som de pleier å være ganske følsom.
  Magen og hoftene. Hvis du jobber dette området, må du være tålmodig og mild, som det pleier å være sensitive. Begynn nederst på ribbeina på venstre og høyre magemusklene og jobbe deg ned til et par inches over fronten på skambenet, deretter jobbe opp igjen. Deretter sakte gå ned og opp litt lenger ut, gjenta til du kommer til obliques. Også arbeid forsiktig på innsiden av hoftekammen, og du kan jobbe ganske mye på utsiden kanten av hip mellom iliaca området og felles på hodet av femur.
 4. 4
  Slå dem har over til bildesiden ned.
 5. 5
  Begynn på nytt med bena rett, kne til hofte, og deretter hoften til kneet og tilbake til hip. Kalver på samme måte, inklusive musklene lateralt i forhold til shinbones foran, og føtter, at de er lettere, siden bunnen av føttene kan være støttet opp på en fast pute. Bruk et par kjøre-throughs av økende press i buen og ballen av foten, så tærne som fullførte til fingrene, du kan ha dem slå sine kne ut og bøye sine ben ut slik at deres illio-tibial bandet er opp til arbeide på, dette også endrer sin hip å jobbe på igjen rundt trocanter deres (leg bein). Avslutt med bena rett selvfølgelig.
 6. 6
  Hofter igjen nå, hvis ingen undertøy, avdekke bare en hip og arbeidet med separat til og fra hjertet sakte clearing dypere hver gang.
 7. 7
  Nå flytter til baksiden, varm med fuktighetskrem eller olje følelse for trange områder å konsentrere seg om, og dem scoot dem sette seg og slå til en side. Du kan starte med sin skulder eller hofte, spiller det ingen rolle, alle vil bli jobbet med. Når en person er slått på deres side, musklene endre sin struktur, noen løsning, noe innstramming, jobbe med de løse muskler dypere og sakte, konsentrere seg og rydde disse områdene. Har dem plassere sine arm ned til side for å få på infraspinatus og bak deltoid enklere, dette også løsner trapezius også. Nøye arbeid og løsne på siden av halsen på toppen, og deretter slå dem har hodet slik at nesen er ned mot bordet og jobbe undersiden av halsen, ved å vri hodet det setter en liten vri i nakke og skulder muskler til fange og gå gjennom sakte og mer grundig. Har dem snu hodet tilbake til et komfortabelt sted å gå igjen gjennom skulderen, deretter lats, så brystkassen og quadratus lumborum, ved å jobbe dette området fra siden kan du sakte synke gjennom og klare til ryggraden.
 8. 8
  Du kan arbeide gjennom hip igjen fra denne vinkelen, så å ha dem snu for å gjenta på andre siden.
 9. 9
  Når du er ferdig med den siden, har dem med billedsiden ned igjen for å arbeide gjennom hele sin tilbake igjen og avslutt med skuldre og nakke, for å bidra til å opprettholde en avslappet tilstand.
 10. 10
  Du kan ha dem flip over en gang til å møte opp, og avslutt med musklene i kjeven, ansiktet og hodet. Her starter ved tinningene og jobb deg ut, deretter gjennom okulær regionen, ned på kinnene og kjeven, og hvor kjeven møter halsen under ørene. Deretter arbeide utover fra midten av pannen, og sakte kjører fingertuppene lengderetningen rundt skallen fra foran til bak.

Tips

 • Husk musikk, helst noe som er myk.
 • Det kan ta en stund å bli vant til å gjøre dette massasje teknikk.
 • Hver person har forskjellige terskler for nytelse / smerte. Oppmuntre mottakeren til å gi tilbakemelding på hva som er bra eller hvis noe gjør vondt, og deretter lytte.
 • Husk denne teknikken kan ikke kurere sykdommer, men kan hjelpe deg å takle dem.
 • Siden touch gitt i massasje kan være en intim opplevelse, sørg for å ta hensyn til mottakerens grenser. Er du i tvil, spør "Er dette ok?"
 • Alltid tilbake med hendene. Dette betyr alltid ha en hånd støtter den andre, er det som en enhånds massasje til tider, men bare når du arbeider dypt og deretter for middels til lett arbeid du kan bruke begge hender separat.
 • Massasje oljer og kremer fungerer fint. Oppvarming dem vil også hjelpe slappe av musklene. Ikke varme oljer til det punktet at de vil brenne eller skålde. (Følg instruksjonene som blir vist på flasken.)

Advarsler

 • Vær oppmerksom på eventuelle tegn på kontraindikasjoner. Dette er faresignalene og mottaker bør ikke masseres. (Se ekstern link for liste over kontraindikasjoner)
 • Dette kan være meget vanedannende.
 • Ved bruk av oljer eller lotion, følge veiledning og råd gitt på flasken. Ikke bruk oljer på områder med en stor mengde kroppshår - dette kan føre til irritasjon i bunnen av hårene.
 • Dette How-To er ikke en erstatning for faktisk massasje trening, og bør ikke brukes som behandling for skader. En trenet massasje terapeut må innhentes.
 • Praktisere massasje uten tillatelse er ulovlig i flere stater og land. Kontroller lovene om massasje i din lokale jurisdiksjon før praktisere.