Wkano

Hvordan gjøre et godt inntrykk på jentene

Mange gutter klager over at kvinner kan være vanskelig å imponere. Men nøkkelen er ikke å prøve å finne den rette måten å imponere, det er å gjøre et godt inntrykk i første omgang.

Trinn

Hvordan gjøre et godt inntrykk på jentene. Gi henne komplimenter, men ikke over gjør det.
Hvordan gjøre et godt inntrykk på jentene. Gi henne komplimenter, men ikke over gjør det.
 1. 1
  Gi henne komplimenter, men ikke over gjør det. Tenk på noe positivt du kan si... og faktisk mener det! Ikke fortell henne "Jeg liker skoene dine" hvis hun har på seg banke opp joggesko! Komplimenter hennes klær eller utseende er ikke en dårlig idé, men det går risikoen for å være forutsigbar. Prøv å være original, og hvis det kommer naturlig for deg, humoristisk. Ikke tving det selv hvis du ikke er en naturlig morsom fyr!
 2. 2
  Respekterer henne. Jenter hater det når du ikke gjør det og det er en stor turn off. Gi henne plass, ikke sette henne ned og holde hånden til deg selv. Hvis du ikke gir jenta hennes trengte plass hun kan bli sint på deg og begynne et argument som kan føre til en break-up.
 3. 3
  Ta det sakte. Ikke automatisk flørte, få tankevekkende, eller endre tonen i samtalen minuttet hun takker for et kompliment eller ler av dine vitser. Masse folk kan være litt sjenert, så hvis hun virker på denne måten ikke prøv å tvinge ting. Gjør sjenerte folk vanligvis ikke misliker andre mennesker, de trenger bare litt mer tid og plass til å bli kjent med deg. Se nøye etter tegn på at du kanskje har gikk for langt inn i hennes "comfort zone"!
 4. 4
  Finn ut hva hun er interessert i (men seriøst, ikke som en stalker)
 5. 5
  Folk liker det når noen er oppriktig interessert i hva de tenker og sier. Men hvis du ikke er interessert må du ikke prøve å fake det. Lytte og oppmuntre en kvinne å snakke om ting som interesserer henne ikke bare vil hjelpe deg til å holde samtalen gående to måter, men vil hjelpe deg å finne ut om hun deler noen av dine interesser i første omgang, og kanskje til og med hjelpe deg å tenke på en hyggelig aktivitet du kunne dele hvis du bestemmer deg for å spørre henne ut.
 6. 6
  Hvis du virkelig liker en kvinne og tror du hun liker deg så godt, gå videre og spørre henne ut, men husk, hvis hun sier nei det er ikke slutten av verden! Dessuten er det hennes tap likevel, ikke sant?
 7. 7
  Hvis hun sier ja prøve å tenke på noe unikt og kreativt å gjøre, men prøver å gjøre det noe som er i det offentlige, fortrinnsvis i løpet av dagen eller på en helg. Vi lever i en verden full av raringer og hun ikke har noen grunn til å tro at du er ikke en av dem! Dessuten sene middager bærer med seg mye bagasje og uønskede forventninger til mange mennesker, så det er best å vente til lenger ned i veien for det!
 8. 8
  Egentlig, bare være deg selv.
 9. 9
  Ikke skryte, jenter hater det. Du ønsker ikke å gjøre henne tror du er en selvsentrert idiot.
 10. 10
  Det er godt å være enig med henne på ting, men hvis hver gang hun spør din mening om noe du bare nikke eller si "sikker", vil hun heller ikke tror du lytter eller at du ikke bryr seg, som du kanskje ikke, men du ikke ønsker å gi henne det inntrykket. Ikke bare fortelle henne at du er enig, fortelle henne hvorfor du er enig, vil hun mest sannsynlig setter pris på svaret og vil vite at du lytter til henne.

Tips

 • Husk, ikke opptre som noen du ikke er. Du kan ikke holde opp falske inntrykk for alltid, og du ikke ønsker å date noen som er interessert i noen du ikke!
 • Det høres enkelt ut, men det beste tilnærmingen er å bare gå opp og snakke med henne... ingenting vil trolig skje før du gjør dette, og du vil ikke vite om det er enda verdt å bli kjent med noen før du gjør dette første trinnet. Tenk på hva som kan skje. Hva skal hun gjøre? Sleng deg? Flykte? Vanligvis ville i verste fall være at hun prøver sitt beste for å ikke være uhøflig. Selv i en alder av økende likestilling og løsere sosiale forventninger om kjønnsroller er det fortsatt statistisk mer sannsynlig at hvis du venter rundt for en kvinne å komme opp til deg, kan du vente lenge. Og du kan vedde på at det er nok av andre gutta ikke venter rundt!
 • Hvis du virkelig liker henne og du er ganske sjenert, prøv deretter å starte samtaler med henne. Det virker ikke alltid, men det er verdt et forsøk.
 • Prøv å ikke handle for sjenert eller sjenert. Mange (men ikke alle) kvinner som en fyr som er litt sjenert, men for mye kan komme over som bare ren nerdete og gjøre det veldig ubehagelig for dere begge.
 • Hvis du vanligvis røyker, drikker, eller sverger du prøve å holde grepet på den. Selv om hun gjør noen (eller alle) av disse tingene din evne til å utøve litt moderasjon vil holde deg fra å vises nervøs og kanskje til og med vise litt selvkontroll, som de fleste synes tiltalende i en person.

Advarsler

 • Noen jenter bare ikke vil like deg.
 • Under eller etter en dato ikke anta at hun vil at du skal klemme henne eller kysse henne bare fordi du har en god tid sammen. Selv om du ikke trenger å vente for henne å "gjøre det første trekket", bør du likevel nærme seg med forsiktighet og holde øynene på hvordan hun oppfører seg mot deg.
 • Gjenta, hvis du spør henne ut, og hun sier nei, det er ikke slutten av verden!
 • Ikke kall eller nærme seg en kvinne du er interessert i for ofte eller på upassende tider: Hun tror kanskje du er en stalker!
 • Vær forsiktig med for mye fysisk kontakt. 'Social rørende "som for eksempel en hånd på skulderen eller hånden under samtalen raskt kan frata noen mennesker.
 • Vær ærlig med henne, men ikke så ærlig! Hun tenker kanskje du mener.

Ting du trenger

 • Rent, stilig, god tettsittende klær som flatere deg.
 • En sunn og positiv holdning til henne (og mot kvinner generelt), samt en sunn og positiv (ikke cocky eller arrogant) holdning til deg selv: Du kan ikke få henne til å tro at du er verdt sin tid hvis du ikke tror det første!