Wkano

Hvordan gjøre rommet emo

Ditt rom bør avsløre din personlighet. Du skal føle deg komfortabel og i det, om du gjør ditt, lytte til, eller bare slapper av. Det bør også være din egen personlige gjemmested, hvor du kan om hva som plager deg eller gjør deg glad.

Trinn

Hvordan gjøre rommet emo. Bestem deg for et fargevalg.
Hvordan gjøre rommet emo. Bestem deg for et fargevalg.
 1. 1
  Bestem deg for et fargevalg. Veggene skal være en refleksjon av fargevalget, bestemme om du vil ha alle veggene malt i samme farge, eller hvis du ønsker å ha en vegg - kanskje taket - en kontrastfarge. Sjekk ut maling prøver til enhver butikk som selger maling og maling forsyninger.
 2. 2
  Hold deg til ditt. Følg fargene fra veggene, og kjøpe kontrasterende og tilbehør. Ikke vær redd for å legge litt farge til rommet, spesielt hvis de viktigste nyanser er svart og hvitt.
 3. 3
  Forskjønne din seng. Kjøp kule sengetøyet og sengetepper som har et fargevalg som passer rommet ditt, sammen med noen puter.
 4. 4
  Dekorere veggene. Bakgrunn rommet ditt med dine favoritt band, de kan bli funnet på bandets nettsider, og platebutikker. Du kan også feste opp bilder av din og familie, eller til og med noen av dine egne kunstverk.
 5. 5
  Sette ting på skjermen. Du kan prøve å organisere rommet ditt med en svart innrammet bokhylle. Vise, med stolthet, dine figurer, kosete bamser, samleobjekter, bøker og alt annet som du ønsker å være en del av rommet. Være original og legge til dine egne innslag som avslører din personlighet.
 6. 6
  Gjøre det tilbake og mørke. Gjøre for en gotisk tema med tonnevis av sort og lilla og gå derfra.

Tips

 • En god fargevalget er svart og hvitt. Ikke vær redd for å legge litt andre farger også. Neon farger med svart er et annet felles tema.
 • Du trenger ikke å kjøpe dyre ting til å ha en fantastisk rom.
 • En bean bag stol er kult i alle slags rom.
 • Ikke male rommet svart, omslutter det plass og gjør hele rommet små.
 • og er strålende måter å legge en ny dimensjon til rommet ditt, de er også bra for å introdusere farge og tekstur til et ellers trist plass.
 • Hvis du slår Emo, rommet mitt endringen som du endrer den for å gjøre det mer "selv"
 • Hold rommet organisert. Det er rommet ditt, og bør se levde i, samtidig resterende ryddig.
 • Legge til streker av maling over veggene er en fin måte å legge personlighet til rommet ditt. Dette er enkelt, bare flick pensel når det er tungt med maling. Det er enkle, men svært effektive.

Advarsler

 • Når du velger maling, husk at svart og andre mørke farger gjør et lite rom ser mindre. Også være sikker på at du vil være fornøyd med de fargene du valgte år fra nå.
 • Svart og virkelig mørke farger ser dårlig på vegger. De får støvete, og bare se ekkelt. Så, ikke bruk for mye svart. Brukes bare en meget liten mengde av sort, eller ingen i det hele tatt.
 • Med mindre du kan støtte deg selv, må du foreldrene dine til å betale for dekorasjoner. Diskuter dine ideer med dem, og forklare at du vil holde kostnadene nede hvis de er bekymret for kostnadene.