Wkano

Hvordan gjøre soverommet unik

Lei av rommet ditt ser det samme hele tiden? Her er noen ideer for å gjøre det passer din egen unike stil.

Trinn

Hvordan gjøre soverommet unik. Se transformasjonen som en prosess, ikke en rask endring.
Hvordan gjøre soverommet unik. Se transformasjonen som en prosess, ikke en rask endring.
 1. 1
  Se transformasjonen som en prosess, ikke en rask endring. Oppussingsarbeider et rom kan ta mye arbeid. Du trenger ikke å følge alle forslagene i denne artikkelen, men hvis du gjør det, vil det trolig ta deg en stund. Prøv å være tålmodig.
 2. 2
  Vurdere hva du allerede har. Se deg rundt huset ditt og se hvilke materialer du allerede har på hånden. Cool ferie lys, lengder av stoff, maling, uønsket møbler, oppslagstavler, puter og speil kan alle være morsomme tillegg til rommet ditt at din familie kan ha sitte rundt ubrukt. Plukk ut noen elementer som du kanskje ønsker å inkludere i ditt nye rom.
 3. 3
  Utvikle et tema (valgfritt). Et tema kan være så enkelt som en farge eller en stemning, eller det kan sentrum på en viss tidsperiode eller fiktiv karakter. Uansett hva du velger, bør det gjøre rommet føles som din egen, individuell plass.
 4. 4
  Omorganisere møbler. Endre plasseringen av rommet ditt kan hjelpe det føles annerledes og mer unikt på svært kort tid. Tenk på måter å maksimere plass og gi mer plass åpen i midten. (Hvis du er tom for ideer, sjekk ut Ikea eller andre varehus, og ta hensyn til hvordan de ordne møbler for å utnytte plassen.)
 5. 5
  Vurdere å male veggene. Hvis dine foreldre eller utleier vil tillate det, prøve å male veggene for å endre utseendet på rommet ditt. Her er noen ideer til å vurdere:
  • Hvis du vil at rommet skal se større, bruke lyse farger. Mørke farger vil gjøre veggene ser mindre og mer avgrensa.
  • Noen mennesker tror at fargen på et rom kan påvirke humøret. Hvis du vil ha en beroligende plass, prøv blå, grønn eller lilla, for et område som er energigivende, se inn i rødt, oransje og gult.
  • Prøv å sette tavla maling på en av veggene. Tavla maling gjør din vegg i en bokstavelig tavla, hvor du kan tegne med kritt og slett når du er klar for en forandring. Den kommer i flere farger ved siden av svart. Selv om du kanskje ikke ønsker å male alle fire vegger i tavla maling, en vegg (eller en liten vegg som er av en dør eller et skap) kan være morsomt.
  • Frisk opp dine gulvlister, vinduskarmer og dørkarmer. For noen morsom kontrast, vurdere å male dine rammer og gulvlister en annen farge enn veggene. Stark hvit er populært, men du kan alltids prøve andre alternativer.
  • Bruk sjablonger. Hvis du ønsker å sette en favoritt setning på veggen din, eller bare morsomme mønstre og design, kjøpe sjablonger. De selges på nettet og på de fleste hjem innredning butikker.
  • Bruke klistremerker. Hvis du ikke liker permanency å male med sjablonger, kjøpe wallstickers. Disse er vanligvis morsomme fraser eller blomstrer som du kan sette på veggen midlertidig og løsne når du er over den.
  • Se inn stick-on tapet. Stick-on tapet kan være dyrt, men det er en morsom måte å dekorere en vegg. Søke på nettet for morsomme mønstre.
 6. 6
  Endre belysningen. En annen rask og dramatisk måte å endre måten rommet ditt ser er å endre belysning. Prøv disse tingene:
  • Finn en ny lampe. Vurdere å endre opp bordlampe eller belysningen på nattbordet.
  • Kjøp fargede lyspærer for lamper. Selv om disse kan være litt mye for din viktigste overhead lys, kan de være en morsom måte å endre opp mindre lyskilder.
  • Bruk julelys å slå opp rommet ditt. Hvis du har gamle julelys sitter i ditt hus, bruke dem til å friske opp rommet ditt. Pin dem opp rundt kanten av taket ved hjelp av tommelen stifter, eller pakk dem rundt headboard din.
  • Kjøp juletrebelysning. Juletrebelysning er strenger av lekker, klar-farget lys som ofte brukes på restauranter eller spesielle begivenheter. Få hjelp festooning dem over taket fra den ene siden til den andre, låsing opp på midten av tråden.
 7. 7
  Legge til noen smak til vegger. Hvis Veggene er nakne, friske dem opp med noen nye vegg-omheng. Her er noen forslag:
  • Kjøp en morsom print og har det innrammet. Eller se gjennom sparsommelighet og sendingen butikker for retro utskrifter.
  • Heng opp en oppslagstavle. Hvis du ikke liker kork bord look, kan du prøve å strekke stoffet over det og stifting kantene av stoffet til baksiden av brettet. Uansett, pin morsomme bilder, utklipp fra blader du liker, eller andre minner på brettet. Du kan også henge smykker på den.
  • Tape glow-in-the-mørke stjerner til ditt tak eller vegger. De vil absorbere lyset som kommer inn i rommet i løpet av dagen, og glød om natten.
  • Lag CD bakgrunnsbilde. I utgangspunktet dekker den CDen du henge på veggen. Du kan bruke den til å vise frem, frimerker, CDer, eller noe annet du kan tenke på. Disco ball-er er også en unik måte å friske opp soverommet ditt.
 8. 8
  Få en annen dyne og puter. Endre måten sengen ser ved å finne en annen dyne og noen nye puter for det. Handle på nettet eller i en butikk, eller bla gjennom en bruktbutikk. Hvis du føler deg flittig, kan du selv sy din egen.
 9. 9
  Henge opp noen speil. Finne massevis av forskjellig formet speil. Sirkler, rektangler, eller tilfeldige former. Henge dem opp i forskjellige vinkler og nivåer rundt rommet ditt. Dette kan gjøre deg rommet virker større, mer moro og kanskje som et speil labyrint på messen.
 10. 10
  Linje skuffer. Du kan bruke gamle innpakningspapir, tapet, eller spesielt laget skuff liners å gi skrivebordet eller kommode skuffer en morsom touch.
 11. 11
  Lys opp vinduene. Bytt ut dine gamle gardiner etter noe nytt, eller henge opp småting som fanger lyset i vinduet eller farget glass vinduet ditt. Lag en reflekterende mobil ut av noen av de gamle CDer.
 12. 12
  Sette en fin teppe på gulvet for å gjøre rommet ser koselig. Selv om du allerede har teppe, kan et teppe legge en unik touch til rommet.

Tips

 • Bruk fantasien. Eksperimenter med forskjellige ting.
 • Ikke vær redd for å spørre familie for ubrukte møbler.
 • Gå til garasje salg og second-hand butikker. Du kan finne noen virkelig fantastiske ting mens du bor innenfor et budsjett.
 • Hvis du har mange plakater dekker en hel vegg i plakater, og gjøre den til din funksjon vegg.
 • Hvis du har en himmelseng, eller en seng med innlegg, om mulig ta innleggene off. Du kan oppleve at det føles som rommet ditt er større og mindre overfylt.
 • Hvis du er ute etter et rent og perfekt utseende, ikke henge noe på veggene. Det gjør det ser mye skarpere.
 • Hvis du ikke har nok penger, henge skilt!

Advarsler

 • Sørg for at du er fornøyd med det du har til slutt, fordi dekorere rommet ditt kan være dyrt, og du vil at den skal vare lenge.
 • Når spikre ting til veggen, må du være forsiktig med å treffe stenderne i veggen. Den forankrer bildet eller speil og hindrer negler fra å rive ut.
 • Alltid spørre foreldrene dine før du gjør noe ekstrem som å male veggene.
 • dont pusse opp rom rett før du flytter