Wkano

Hvordan godta å være høy som en tenåring jente

Så du er en høy tenåring jente, som kan være tøff når du er høyere enn alle rundt deg. Men å være høy eller kort er en av de tingene i livet du ikke kan gjøre en hel masse om. Å godta å være høy, må du akseptere å være deg selv. Liker å være høy fordi en av disse dagene vil det komme godt med, så selv om alle disse barna sitte og gjøre narr av deg hver dag de er bare sjalu. På et tidspunkt, kanskje du vil være høyere enn knuse din... men ikke å bekymre deg - jenter naturlig treffer puberteten tidligere enn gutter, som har en tendens til å oppleve rask vekst spruter senere.

Trinn

Hvordan godta å være høy som en tenåring jente. Godta å være deg selv.
Hvordan godta å være høy som en tenåring jente. Godta å være deg selv.
 1. 1
  Være optimistisk. Føler meg heldig at du er høy. Det er mange folk som er kortere enn du som ville elske å være høyere. Noen mennesker er veldig kort fordi de har dverger. Tallness er et symbol på god helse, og du vil alltid bli beundret for det. Se på kvinner som alle er 5'8 eller over: Cindy Crawford, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Mariah Carey, Tyra Banks, Adriana Lima og Heidi Klum. Dette er noen av de vakreste kvinnene i verden. Menn elsker dem. Og de er alle høye.
 2. 2
  Tenk på fordelene. Du kan nå høye ting mange mennesker kan ikke nå. Ditt naturlige høyden kan være nyttig i mange idretter, for eksempel basketball. Du er fysisk raskere og sterkere. Du har en flott sjanse til å ta opp modellering som en karriere. Også, har du sannsynligvis ser eldre ut enn de fleste av dine venner, som i tenårene er en stor fordel, spesielt når det kommer til dating. Folk har en tendens til å ha mer respekt for noen som er høy, og høyere folk ender opp med å få betalt mer i jobben også!
 3. 3
  Tenk om ulempene. Hva liker du ikke om å være høy. Ja, du bang hodet på ting en gang i blant. Klassekameratene dine kan gjøre narr av deg fordi de er sjalu. Men, i virkeligheten, å være høy er egentlig ikke så ille som du tror det er. I tillegg, når vennene dine treffer puberteten, vil høydeforskjellen avta.
 4. 4
  Godta å være deg selv. Hvis du ikke allerede har gjort, akseptere at du er som du er. Du kan ganske enkelt si: "Jeg er den jeg er." Når du sier de fem ord, tenk om kvalitetene til deg selv at du er stolt av. Kanskje du ikke liker å være høy, men kanskje du er virkelig smart eller er en god lytter. Hvis du ikke kan tenke på noen gode kvaliteter av deg selv, må du.
 5. 5
  Godta at du er høy. Når du har akseptert hvem du er, har du akseptert at du er høy. Hvordan? Siden du er deg og du er høy, godtar du dem begge. For å forsterke det, bare si til deg selv: "Jeg aksepterer at jeg er høy", og mener det når du sier det. Ikke gjør dette før du faktisk har godtatt det selv. Det kan ta en stund, men til slutt du vil.
 6. 6
  Ikke noe å bekymre seg for. Vær stolt over at du ikke er den korteste ungen rundt. Hvis du er over 14 eller så, vil du slutte å vokse snart, og du vil ikke bli så høye som andre som slutter å vokse senere i sine ungdoms år. Selv om du ender opp med å bo høyere enn jevnaldrende, husk at du alltid vil møte noen høyere i livet.
 7. 7
  Ta del i idrett hvor du har høyde fordel. Har du noen gang tror at fordi du er høyere du vil ha mindre avstand å svømme i et løp? Hva med å fange en rebound i basketball fordi du kan nå høyere enn jevnaldrende? Tenke på å ta del i et par av disse: Basketball, nettball, sykling, løping, volleyball osv.

Tips

 • Må ikke henge slapt! Det er fristende fordi du snakker med så mange folk som er kortere enn du eller har du det fordi du vil skal vises kortere. Ikke! Det gjør bare du ser engstelig og redd for din egen hud og som gjør deg til et mål for erting.
 • Vær deg selv, være vennlig mot alle. Folk er nødt til å legge merke til deg når du er høy, bruke det til din fordel og få venner.
 • Husk, er høy vakker.
 • Innse at folk flest ikke betale så mye oppmerksomhet til høyde - bære selv med selvtillit. Folk vil merke en vakker, sterk person, og ingen skal tenke på seg selv at du er for høye!
 • Husk, er høy grasiøs.
 • Du er hva du tror du er. Du er høy og vakker. Tro det og andre vil ikke spørsmålstegn ved det.
 • Husk at i løpet av kort tid mange mennesker vil fange opp og være nesten din høyde.
 • Hvis vennene dine gjør narr av deg for å være høye, fortelle dem til å stoppe. Hvis de ikke gjør det, er de ikke ekte venner. Finne nye venner.
 • Noen lærere vil ikke forstå hvordan det er å være høy og ertet av jevnaldrende. Siden du er høy de ikke kan gi deg den samme sympati som noen overvektig og kort blir ertet. Forklar at det er like sårende og bør ikke bli avvist.
 • Iført leiligheter i stedet for hæler kan gjøre deg mer komfortabel.
 • Folk sier at det å være høy blir grasiøs. Så du kan være grasiøs, men hvis du ikke, kan du ta ballett klasser. Alt for å gjøre deg grasiøs!
 • Men gjerne å bøye knærne litt, men ikke for mye! Det er faktisk bedre for yours ben / kne ledd for å bøye knærne litt heller enn å holde bena helt rett.
 • Du kan ikke være i stand til å bære den nyeste stilen i alt, men det betyr ikke at du ikke føler deg godt om seg de klærne du passer!
 • Handle på nettet for høye passende størrelser. Noen kjøpesenter butikker har bukser med innersømmer lengre enn 35 inches.
 • Bli vant til det faktum at noen stiler av jeans og ikke vil være tilgjengelig for høye jenter. Butikkene kan bare lager de større samlinger i høye størrelser. De har også begrense fargene i buksene til svarte, brune og grå.

Advarsler

 • Hvis du ikke er komfortabel med høyden din, iført høye hæler vil bare gjøre at du føler deg mer komfortabel. Men kan du huske på at hælene er stor for spesielle anledninger og gjøre deg enda vakrere - hvis du kan holde din tillit nivåer opp. Å være høy er en av de beste tingene i verden.