Wkano

Hvordan bli dronningen bee av skolen din

Det er så mange grunner til at folk ønsker å være populære. Kanskje de ønsker å komme seg fra vanskelige sosiale opplevelser i fortiden. Kanskje de er rett og slett utgående. Kanskje de rett og slett bruker for mye tid på å se på WB. Uansett tilfelle, er jenta alle elsker og tilskuere forgude har mange fordeler til det. Lyst til å være den jenta? Å kom igjen, du vet den jeg snakker om. Hver klasse på hver skole har en. Hun er pen, smart, talentfull, vittig og har fantastiske klær. Og la oss ikke glemme, du kan ikke engang hate henne - hvis du kan komme forbi følget hennes og få til orde, hun er faktisk ganske fin. Hvis du kan komme forbi følget hennes. Jada, det er noen få mennesker som kan komme forbi ønsker å være hennes - noen sanne enkeltpersoner. Men de er sjeldne. Og oddsen for at du blir en er ganske lav hvis du leser denne siden. Så, gå videre... lese den og bli.

Trinn

Hvordan bli dronningen bee av skolen din. Lær å håndtere sladder delikat.
Hvordan bli dronningen bee av skolen din. Lær å håndtere sladder delikat.
 1. 1
  Ha en klikk. Dine nære venner skal elske deg, ikke tilber deg, faktisk, fordi det ville være svært sprø og kunne rotet deg opp senere i livet. Din offisielle "klikken" bør bestå av 2-6 jenter. De bør være lojal, smart (ingen Karen Smiths -? Jeg mener er at du ikke Regina, høyre) kul, pen, morsom, velkledde og hyggelige mennesker. Re super hyggelig mot dem - hjelpe dem når de trenger det, gi dem små gaver noen ganger, invitere dem til å gjøre morsomme ting, etc. Dette vil maks ut hvor mye moro du har i livet, og holde dem lojale. Husk - du vil sanne venner, ikke avgudstilbedere (hvis mindre nære venner og klassekamerater tilbe og forgude deg, skjønt, det ville være en god ting). Hvis du tror folk er avvik, eller mindre lojale mot deg (venner eller bekjente eller whatever) så får en hemmelig for dem - aldri gjøre noe ekkel med det, det er veldig lav, ikke engang true med å, vil de bare anta og forstå og bli bedre - eller i det minste, hvis de gjør bortkommen, ikke vil slå seg på deg. Individuelle klikken medlemmer varierer, men her er en liste, velg hva du vil:
  • The Alpha. Hun er leder jenta som er pen, morsom, smart og hyggelig hun leder og søteste som styrer, men med alle kvaliteter.
  • The Beta. Hun elsker, men ikke spesielt forgude deg. Det er helt trygt å la på til henne at du ikke er perfekt, og nevner problemene dine. Ja, det er en risiko for dette - men livet uten risiko er kjedelig. Hun er, kort sagt, din beste venn for alltid. Det er praktisk hvis hun er en litt utvannet versjon av deg - ikke fullt så fantastisk, men ganske fantastisk. For å unngå å bli kjedelig, bør hun ha noen endringer - for eksempel hvis du spiller tennis, spiller hun piano.
  • The Sweetheart. Ikke at dere alle er hjerteløse mennesker, men trenger du en fantastisk fin jente i klikken din, ideelt. Dette er bra fordi hun kan fungere som en buffer under kamper, er stor emosjonell støtte når noen er følelsen ned og er gode på å håndtere voksne. Hun skal fortsatt ha lignende kvaliteter til resten av klikken din - morsom, pen, interessant, kul, smart - men mykere og søtere.
  • The Pro. Denne jenta har fått talent - alvorlig talent. Kanskje hun er en skuespiller og praktisk talt driver samfunnet teater. Kanskje hun er i New York City Ballet. Kanskje hun er i trening for OL svømming. Hun er veldig opptatt, veldig med det og ser flott ut i hvilken uniform eller drakt hun har å bære for nisje henne. Og likevel finner fortsatt tid for dere? Vel, hvem ville ikke?
  • The Party Animal. Nei, hun blir kastet, steinet og bortkastet. Hun er en eksplosjon og en halv, ja - men hun gjør det med klasse. Hun gjør ikke partiet hele tiden - det bare føles som en fest å være rundt henne! Hun er vittig, nydelig, en fantastisk danser... oh, um, ja, det gjorde vi nevne hvor gøy hun er?
  • The Middle Ground. Hun er i utgangspunktet en standard populære jenta. Gjennomsnittlig, i beste forstand av ordet. Hvis de fleste av klikken din er "der ute" talentfulle og utadvendt, trenger du litt middelvei. Så hun er akkurat det, å tone ned resten av gruppen. Ikke for å si at hun ikke har noe liv annet enn popularitet. Har du sett henne kalenderen det siste? Men bortsett fra, si, tennis leksjoner, hun er egentlig bare interessert i din grunnleggende tenårene / preteen ting. Hun er bare bedre på det enn noen "basic" ungdoms noensinne vil bli. Hvem er normalt nå?
 2. 2
  Vær trygg! Selv om det høres en smule litt desperat, skriver opp nøyaktig 500 - ikke mer, ikke mindre - årsaker til at du regelen. Les det om annenhver uke, eller når du trenger en pick-me-up. Hvis det ikke fungerer, så prøv disse tipsene:
  • Hvis du ikke er fornøyd med hvordan du ser ut, her er et triks - satt på altfor mye sminke. Alle slags mulig, til det punktet ser det virkelig kvalmende. Deretter bærer det i en time, der du tilbringer mye tid på å se i speil. Deretter vaskes det hele av, og se i et speil igjen - se hvor søt og friskt ansikt du ser? Det er hvordan verden virkelig ser deg.
  • Gå fisk. Be et familiemedlem eller en nær venn hva de liker med deg.
  • Lytt til musikk fra begge sider av historien. Først lytte til "Ugly" av Brie Larson. Så lytt til "Beautiful" av Christina Aguilara. Se kontrasten? Ikke for å si at dette er alt du kan lytte til - men føler gode typen sanger versus triste som virkelig kan gi deg et løft.
  • Takle noe. Noe stort. Rydde rommet, selv. Når du ser hvor langt du har kommet det vil gjøre at du føler deg bra.
  • Takle noe lang sikt. Ta opp tennis eller ballett eller modellering eller noe, og gjøre stor i det. Det virkelig vil gjøre at du føler deg bra.
  • Få nytt undertøy. Lame høres, jeg vet. Potensielt kostbar, jeg vet. Spesielt hvis du vil den skal være virkelig søt. Men det vil gjøre at du føler deg varm.
 3. 3
  Ser bra ut. Scratch det - ser utrolig. Fra toppen og ned...
  • Håret kan være definerende trekk, kan ringe eller bryte bod. Så vær snill til deg. Ta en dusj daglig, med anstendig sjampo eller Marc Anthony. Vask håret grundig og for en solid 3 minutter minst. Få et godt skum går, virkelig massere hodebunnen. Deretter tilstand med en balsam som utfyller din shampoo, la conditioner i to minutter, og skyll ut. Gjenta hvis du vil, og for ekstra silkeaktig hår, og vask med lotion gang en stund. Husk - hvis håret ditt er myk og ren, det vil være veldig, veldig skinnende. Føn hvis du vil den skal være rett, eller hvis du må være et sted - aldri dukke opp hvor som helst overhodet med vått hår. Deretter børste med en kvalitet børste (villsvin bust er best) og stil som ønsket. Ikke bruk for mye gel eller spray, skjønt. Bare en bitteliten bit er bra. Hvis du må. Bestemme din ansiktsform og få en stil som smigrer det. Det er super enkelt bare å gå på Google og finne ut stiler for ansiktet ditt. Få håret klippet hver 4-8 uker, og går til den samme stylist og salong hver gang. Få noe spesielt, som høydepunkter eller en gloss behandling en gang i en stund, også. Enkelte populære frisyrer er: flippy med den øverste delen trukket tilbake, rotete boller med en av de magre pannebånd, to tynne pannebånd, krympede i en halv hestehale med en radmager hodebånd... får du den tynne pannebånd er alltid i, ikke sant?
  • Ansiktet skal være rene, klare og søt til alle tider. Ikke får salon ansiktsbehandlinger, som en god en vil gjøre ansiktet ditt flekkete og brutto for en dag før den slår inn - gjøre dem hjemme, med gjørme masker, annenhver uke eller så. Få en hud resept for å holde acne i sjakk (en blackhead eller to er greit, og du kan fortsatt se lekre, men en kvise på størrelse med en ananas er ikke akkurat hva vi går for) spør legen din, ikke stole på Proactiv. Slitasje bare naturlig make-up, slik at du faktisk ikke ser ut som du har på deg sminke. Dessuten gutta hater det når du ser malt og ingen vil vurdere deg pen hvis de tror du skylder det hele tatt å Sephora. Farget fuktighetskrem, concealer, ansikt pulver for å stille, mascara, lipgloss, noen rosa blush og kanskje nøytral øyenskygge er alt du egentlig trenger.
  • Du bør ha god munnhygiene. Pusse tenner, bruke tanntråd og bruk munnvann og mints. Puss tennene og tungen to til tre ganger om dagen (ikke på skolen, skjønt). Hvis du trenger et motiv for å pusse, bruke flavored tannkrem, som kanel, vanilje eller sitron. Bruk crest white strips hvis det er nødvendig.
  • Ta dusjer hver dag, og skrubb overalt grundig med en eksfolierende hanske og god såpe.
  • Barbere / voks noe hår som du tror trenger å fjerne. Dette bør ikke inneholde hodet. Det holder ting ren, glatt og pen.
  • Holde seg i form. Kjør spor, gjør pilates, uansett hva det er, er det bedre å spise litt junk mat og trening enn å slappe av på sofaen og spiser ingenting, men selleri.
  • Få manikyr og pedikyr profesjonelt om annenhver uke, men gjør din egen når du trenger det. Bruk god neglelakk, skjønt, så det virker kjøligere.
 4. 4
  Få den holdningen. Ikke en holdning, men holdningen. Ikke være onde. Være søt til noen du kan muligens stå for å være søt til, sivile til noen du kan muligens stå for å være sivile til, og hvis du ikke kan håndtere dem, prøver å unngå dem. Ikke vær en goody to sko - hvis noen jabs, jab litt tilbake - men bare husk at virkelig populære folk ikke trenger å mobbe - de er kule nok til at deres statistikk ikke er avhengig av det. Dronningen aldri angriper åpent hvem som helst - det er flere vanlige mennesker, de nervøse middelklassen, som gjør det. Hvis noen i sirkelen din disses deg, ikke dumpe henne, degradere henne en bitte liten bit og få en hemmelighet fra henne - dette er mer effektivt, og mindre middelverdi.
 5. 5
  Kle cutely. Vet du hva de populære merkene er (Abercrombie, European Eagle, Topshop, Hollister, Forever 21, Old Navy, Aeropostale, Guess?, Tommy Hilfiger, etc). Hvis du ønsker å gå den ekstra mile: Juicy Couture, Marc Jacobs, Urban Outfitters, European Apparel. Du ønsker å se ekstremt stilig. Være tilfeldig, men fabelaktig. Slitasje fantastiske klær, og har stor stil. Og vær så snill, ikke snub folk for rare antrekk, det er deres stil og det er hvordan de vil kle. Kle slik du vil, men selvsagt, ikke gå til en dans iført en tennis kjole. Du skal elske din antrekk. Det første skrittet for å få alle til å ønske å være som du ser flott. Du virkelig ikke kan bære en fem tusen dollar Oscar De la Renta kjole til engelsk klassen, og det kan ikke engang være tilrådelig for din neste skoledansen. Bare merkenavn jeans, en blonder kantet topp, og en Henley over det kan gjøre underverker. Og ikke glem smykker og sko! Ha minst ett par designer sko, helst hæler eller flate, og ellers bare ha en masse sko, selv om de ikke er de største merkene, fordi det er den preg av å være jentete. For smykker, aldri ha noe klebrig eller falske ute, får bare kvalitet smykker, så ingen klebrig plast ringer med glitter. Det trenger ikke å være 100% Tiffany, bare så lenge det er god kvalitet. Hvis du vil at folk skal følge ditt eksempel (eller i det minste elsker deg for stilen din), må du vise at du er en ekte person, og falske smykker er absolutt ikke ekte. Diamant studs gjør underverker. Og en designer veske. Knock-offs er falske, og falske vesker er for falske mennesker. Nå trenger du ikke ønsker å være falsk, gjør du? Så lærdommen er det, ingen knock-off vesker, har de ikke ser ekte og alle vet det, slik at du ikke lure noen. Også holde seg borte fra svært prangende farger siden dette gjør at du ser tacky og gjør det virke som om du prøver for hardt å vekke oppmerksomhet. Jeans bør være en flott plass, ikke gjør hoftene overlapper kantene (dermed er muffins topper født). Les moteblader å være inspirert av de nyeste utseende. Anbefalt magasiner inkluderer: Teen Vogue, Seventeen og Elle.
 6. 6
  Lær å håndtere sladder delikat. Hør, babe, er det ingen måte folk kan avstå helt fra sladre. Det er hvordan du gjør det som teller! Ikke noen gang sladder om dine nære venner, og bare søppel noen bak ryggen deres hvis du synes de fortjener det sagt til deres ansikt ikke si det til ansiktet sitt, men det er fryktelig. Sørg for å bare sladder med dine troverdig beste venner, også. Det er ingen ting å være stolt av, men det er menneskets natur. Eller, vel, ok, jente naturen.

Tips

 • Hold deg oppdatert med skolearbeid og sånt. Det er veldig viktig. Gjøre mamma stolt.
 • Påfør leppepomade, ulike ordbøker for hver leppe, og gni sammen.
 • Ha en mote "ting" som blonder eller fargen rød eller hva.
 • Hold deg oppdatert med pop kultur type ting. Europeiske tenåringer snakker om det mye, så du må være i loopen. Les Teen Vogue og moteblader sånn. Men ikke faktisk bruke trekk ut plakater de gir deg, de er slags klebrig og vil gjøre rommet mer rotete. Ingen lovbrudd. Les alle slags bøker du vil så lenge det ikke er upassende. Les Clique, Gossip Girl og noen klassikere, men ingenting halt eller klebrig.
 • Ikke noen gang bli involvert i noe ulovlig eller dum. Selv om hva du gjorde (hva nå det er) er ikke dårlig, prøv å ikke bli involvert i noe som kan opprørt folk, fordi det ødelegger ryktet ditt.
 • Du vil ønske å eie en iPod, datamaskin og mobiltelefon hvis du har råd til det.
 • Må ikke komme i trøbbel med lærerne! Hvis du er snill mot dem og følge deres anvisninger, da de ikke vil ydmyke deg.
 • Blottlegge sminke gjør underverker. Hold deg til nyanser som vil gjøre øynene dine pop. Alltid fremheve enten leppene eller øynene. Aldri begge, siden det gjør at du ser ut som en klovn.
 • Har minst én morsom ting planlagt de fleste helgene.
 • Krølle vippene-dette gjør noen penere, umiddelbart. Da gjelder mascara.
 • Abonner på noen få blader, som Seventeen, Teen Vogue, etc. Det vil gi deg noe å se frem til i posten.
 • Bestill klær online noen ganger. Se ovenfor grunn.
 • I tillegg til å gjøre små, eksklusive ting, har et par store partiene nå og da-det vil få deg nye venner, og utvide sirkelen. Plus, blir avstengt er slags halt, ikke sant? Har et hjerte!
 • Prøv å lære minst ett nytt ord i uken, og bruke det i dine daglige samtaler. Det vil gjøre deg vises fascinerende. Sørg for at du vet hva ordet betyr, though.
 • Være litt uforutsigbar noen ganger, men aldri gjør noe dumt, ulovlig, eller perverse. Hvis du går blir arrestert for noe, avhengig av hva det er du vil enten være kjent som en skank eller hoebag av jentene, og en hottie med noen gutter, eller bare en stoner.
 • Få berømt for noe-noe bra eller ufarlig, though. Dette er nyttig, men ikke nødvendig.
 • Påfør øyenskygge til akkurat det press på lokket, ikke høyere eller lavere, med mindre det er ren.
 • Gjøre rommet super søt og passer din personlighet. Det er alltid hyggelig å blande to stiler, som klassisk chic og girlie søte å skape et unikt og elegant utseende. Spør foreldrene dine om det er greit med dem for å få nytt sengeteppe, sengetøy, beanbag stoler, male veggene... hva du ønsker å endre. Folk vil gjerne hengende der ute hvis du elsker det.
 • Tenk på en fangst setning. Kristin Cavallari er kjent for å si: "obvi!" og Paris Hilton er hele tiden sier: "Det er hot." Bruk fantasien. Si noe på fransk eller italiensk, for eksempel (begge disse regnes som "kule språk" som er spansk ), men vennligst ikke si "søt!" eller kopiere noe fra en bok eller TV-show, det er bare veldig halt.
 • Ta din gruppe ut for manikyr, filmer, middag, shopping, etc... bruk fantasien her, men gjør det kjempebra, uansett hva det er!
 • Ikke bann, det er virkelig dum og uhøflig. Dessuten, hva er poenget? Du høres bare ut som en person som ønsker å lage bråk.
 • Vask håret med lotion gang en stund

Advarsler

 • Bruk sunn fornuft.
 • Ikke la din popularitet komme til hodet. Det er folk der ute som, tro det eller ei, ikke liker deg. Ikke gi dem grunner til å hate deg enda mer.
 • Når du arbeider for å holde seg i form, ikke gå gale og sulte deg selv. Alltid være sunn.
 • Noen mennesker vil hate deg, eller misunner deg, uten grunn, og spre rykter. Bare ignorere dem.
 • Hold deg unna narkotika.
 • Ikke bli bety.

Ting du trenger

 • Gode ​​venner
 • Parfyme (valgfritt)
 • Fine klær (de trenger ikke å være dyrt!)
 • Farget fuktighetskrem
 • Concealer
 • Lip Gloss
 • Nøytral øyenskygge (valgfritt)
 • Mobile Phone
 • Clique og / eller fin gruppe av venner
 • Purse + Wallet