Wkano

Hvordan lage en jente jage deg

Vil du være den som din forelsket jager? Føler du at du trenger litt kjærlighet? I så fall, les videre...

Trinn

Hvordan lage en jente jage deg. Men ikke stikke deg selv i vennen sone.
Hvordan lage en jente jage deg. Men ikke stikke deg selv i vennen sone.
 1. 1
  Vær vennlig. Jente som når gutter gjøre det første trekket. Hvis du starter samtalen, så hun vil være desto mer villige til å holde den opp, selv om hun ikke er forelsket i deg.
 2. 2
  Men ikke stikke deg selv i vennen sone. Prøv å være litt flørtende hele tiden, også.
  • Ikke undervurder kraften av tilbaketrekning. Hvis hun flørter, flørte tilbake, men holde det kort og la henne ønsker mer. Ikke gjør deg så lett å få at hun blir uinteressert.
 3. 3
  La det spre seg. Hint til noen nær henne at du er interessert. De er nødt til å fortelle jenta du eying! Ikke gjør det virke desperate, though. Du kan finne ut om hun allerede liker deg fra en felles venn! Hvis hun gjør det, er arbeidet enkelt! Bare la henne jage deg.
 4. 4
  Gi henne komplimenter. I tilfelle du ikke visste det, jenter liker det! Men ikke la henne FORVENTER komplimenter, så er det du gjør jakte. Sørg også for å komplettere de riktige tingene. Hvis du ikke kjenner jenta godt, bare snakker om hvor varmt hun er vil gjøre henne tror du er interessert i den fysiske ting, og du ikke ønsker det.
 5. 5
  Henge med dine andre venner. Være kul! La henne se at du har et sosialt liv, men ikke vær cocky om det, og ikke prøve for hardt å være opptatt, eller det vil vise.
  • Være litt fjernt uten å være uhøflig. «Behandle dem mener, hold 'em ivrig virker ikke. Mange jenter vil bli forvirret og såret hvis du prøver dette, og kan miste interessen alle sammen.
 6. 6
  Henge ut i en gruppe. Be henne ut på en gruppe ting, men tilbringer mye tid med henne. Hun vil tenke på det som en dato ubevisst hvis hun tilbringer det meste av natten snakker til deg.
 7. 7
  Slippe hint. Beskriv en ideell kjæreste, bruker mye av de egenskapene som den jenta du snakker med har. Ikke kom rett ut og si det, men ved å slippe hint vil hun begynne å tenke på seg selv som en god løsning for deg.
 8. 8
  Fokuser på deg. Overall, når du har etablert deg selv som en vanlig person hun snakker til, lette tilbake litt. Ikke overse henne helt, bare prøve å spille den kjølig. Når hun innser at du ikke har snakket på en stund hun vil bli savnet deg, så hun vil begynne meldinger du først og søker deg ut. Derfor jage deg. Fra da av flørte, søt snakke og spille det varmt og kaldt, vil det holde henne stadig på jakt etter godkjenning og oppmerksomhet for deg, men du vil holde makten. Bare husk å ikke bli altfor fjern, eller hun tror kanskje du er for vanskelig å få.

Tips

 • Det handler om balanse, kan du følge disse tipsene, men husk alltid bare for å være deg selv. Hvis du opptrer som noen som du ikke er, kanskje hun tror du er enten falsk eller du bare liker utseendet sitt. Jenter liker ikke overfladiske folkens!
 • Husk at poenget med å prøve å få henne til å jage deg er ikke til å stikke deg selv i vennen sonen, men å foreslå at du vil ha noe mer. Hvis hun er forelsket i deg, vil hun være spesielt ivrig på å gjøre dette.

Advarsler

 • Hvis du virkelig liker denne jenta og du ønsker å imponere henne, holde flørte med andre jenter til et minimum. Dette er helt feil måte å nærme å få hennes oppmerksomhet.
 • Hvis du venter for lenge med å kontakte henne, kan det såre henne og gjøre henne føler at du ikke bryr deg. Hvis hun er ikke den type jente som kommer til å jage, så ikke prøv å tvinge det på henne.
 • Husk å være vennlig, fremfor alltid.