Wkano

Hvordan oppføre seg som en prinsesse

Oppfører seg som en prinsesse kan virke vanskelig, eller latterlig, men det er ikke. Det handler om hvordan du handler!

Trinn

Hvordan oppføre seg som en prinsesse. Aldri ofre komfort for stil.
Hvordan oppføre seg som en prinsesse. Aldri ofre komfort for stil.
 1. 1
  Starte små: Delta på venner og eller kolleger skuespill og lignende sosiale arrangementer viser kunst. Bruk bare de mest formelle antrekk med riktig etikette å matche det.
 2. 2
  Hår: Det trenger ikke å gjøres i høye krøller eller stramme korketrekkere. Bare sørg for at det er fuktig pent og kjemmet. En søt up gjøre når det er varmt ute kan se classy. Kontroller at du har en god hårpleie rutine også - sjampo det, tilstanden den og bruke kremer for å få det så perfekt som mulig.
 3. 3
  Klær: Velg klær som passer deg og din smak. Men vær forsiktig, du ønsker ikke å fremstå tomboyish. Pass på at klærne du velger er rene og flekkfrie. Også være beskjeden! Å være en prinsesse betyr dressing som en dame. Det er ikke nødvendig å vise frem.
 4. 4
  Aldri ofre komfort for stil. En prinsesse skal føle seg vel i alle situasjoner. Nå betyr ikke dette dukke opp på en formell middag i en treningsdrakt, men vet at når du er komfortabel, vil folk være komfortabel rundt deg!
  • En Princess er en prinsesse inni og utenpå. Så mens du kan se den delen av en prinsesse, må du sørge for at du alltid portrettere en prinsesse innsiden også.
 5. 5
  Vær trygg. Det er viktig at du liker å være deg selv. Hvis du tror du er vakker, vil alle andre ser du er vakker. Se i speilet og smile, se hvor vennlig og moro du ser, fortell deg selv at du er vakker og smart, og aldri la noen fortelle deg noe annet.
 6. 6
  Har gode manerer. En prinsesse alltid har gode manerer, har hun ikke banne eller oppføre seg dårlig i det offentlige. Alltid si behage og takk, respekt, være høflig, og være snill. Være høflig til en person, selv om de er veldig frekk mot deg.
 7. 7
  Være veldedig. Hvis det er et valg mellom å gjøre noe for deg selv og gjør noe for de mindre heldige, må du velge å forsake dine egne behov og hjelpe dem som ikke kan hjelpe seg selv. Noen store ting du kan gjøre for veldedighet inkluderer: Skaffe penger for de mindre heldige, frivillig på dyr ly, frivillig ved Frelsesarmeen, donere klær og andre ting som du ikke bruker til de trengende.
 8. 8
  Være grasiøs. Grace er evnen til å bevege seg gjennom livet som om du var en blomst flyter i en dam.
 9. 9
  Være medfølende. Dette betyr å se etter andre slik du ønsker noen å se etter deg, som tenderer til andre i tider med nød eller catering til de syke, de sultne og de fattige.
 10. 10
  Snu det andre kinnet til. Prinsesser ikke bærer nag, slåss, eller få hevn. Lær å rulle med slag.
 11. 11
  Være gjennomtenkt. Tenk om andre uten grunn, sende noen en kort-bare å si at du elsker dem eller hørt at de skulle ha en dårlig dag-eller gjøre noen en sandwich Hvis de sier de er sultne.
 12. 12
  Sosialisere! Snakk med folk rundt deg, ikke vær sjenert, fordi hvis du synes ikke å bry seg om noen, vil du bli sett på som litt av en stuck-up person. Gå opp til folk og innlede samtaler, og når du møter folk, aldri glemme deres navn når du snakker til dem.
 13. 13
  Smile mye! En prinsesse bør alltid se glad, så ikke rynke pannen. Hva vil de si i tabloidene hvis du går overalt ser sint?
 14. 14
  Være virkelig fint. Det er en stor sannhet at det ikke er den tiara som gjør prinsessen, det er det hun har på innsiden. Prinsesser blir husket for det gode de gjorde, ikke for sitt utseende. Vær hyggelig mot de som er trist, betale et ærlig kompliment til noen, gå ut i veien for å hjelpe folk.
 15. 15
  Vær deg selv. En prinsesse bør ikke være falsk, eller hun ikke vil være en ekte prinsesse. Ikke vær noen andre, være deg.
 16. 16
  Gjør ditt beste på skolen. Du kan ikke glemme dine studier siden de vil hjelpe deg veldig mye i nær fremtid. Når du får gode karakterer, ikke gå rundt flaunting dem. I stedet kan du hjelpe noen som har problemer i skolen. Alle er gode på noe, så du har ingen grunn til å være åpenlyst stolt av resultatet ditt.
 17. 17
  Endres sakte. Hvis du ikke er en prinsesse type person, overgang svært sakte dag for dag, slik at venner og familie ikke tror du er en poser eller at dette bare er en fase.
 18. 18
  Være omsorg. En prinsesse må bry seg om andre i hennes liv. Hvis en venner familiemedlem dør gjør alt du kan for å få henne til å føle seg bedre, kanskje til og med kjøpe henne en gave. Hvis du ser noen faller hjelpe dem opp, hvis noen dråper sine ting hjelpe dem med å plukke den opp, og selvfølgelig, ikke le av folk når de får vondt.
 19. 19
  Stå rett opp. Helt siden oldtiden har royalty blitt opplært til å stå opp så rett som mulig å sette dem fra vanlige folk. late som du har en streng festet til hodet holde hodet høyt. Står opp høyt og rett gjør at du ser stolt og majestetisk. Lagt perk: stå oppreist gjør du se ti pounds slankere og er bra for ryggraden, mage, og ryggmuskulaturen. Din holdning kan reflektere massevis om ditt nivå av selvtillit også, så prøv å ha god holdning å vise alle at du er trygg på hvem du er.
 20. 20
  Vær forsiktig. En ekte prinsesse er aldri hardt eller glorete. Du kan fortsatt uttrykke dine følelser uten slamming dem i folks ansikter.
 21. 21
  Ikke le høyt og mye. Hvis du ler mye de vil synes at du er dum. Også sørge for at latter passer inn i "lekker"-kategorien og ikke "ekkelt" en.
 22. 22
  Ikke bli veldig begeistret for en bestemt ting. Dette gjør at du virker umoden og dum. En prinsesse må alltid holde deg rolig i enhver situasjon.
 23. 23
  Være classy. Hold deg til din moral, og ikke gå til dumme parter med en haug med full idioter. Dette betyr ikke at du ikke kan ha det gøy, det betyr bare at du må utvise en viss selvkontroll.

Tips

 • Ikke sladder. Det gjør at du ser dårlig og verdiløs, det motsatte av en ideell prinsesse.
 • Å være en prinsesse betyr at du er hyggelig og snill-det er ikke alt om klær og sminke.
 • Være elegant og snill mot alle!
 • Det er ikke den tiara som gjør prinsessen, er det hennes ærlige holdning og omsorgsfull personlighet.
  • Å være en prinsesse handler om holdningen din, ikke hvor mye penger du har eller hvem foreldrene dine er. Alltid være der for å støtte vennene dine gjennom tøffe tider, og bygge opp et positivt omdømme. Det vil lønne seg til slutt.
 • Prøv å lære å være respektfull og ha god samvittighet.
 • Det er lett å bli opptatt med å oppføre seg som en prinsesse, så sørg for at du har det gøy!
 • Ha det gøy! Du er ung uansett, må du møte nye mennesker. Nyt livet og det beste du kan gjøre er å prøve å finne deg selv.
 • Hvis du ønsker å være en prinsesse for egoistiske grunner, bare få av denne hvordan fordi en del av å være en prinsesse ikke blir rik eller ha en stor herregård / hus. Det handler om lojalitet, royalty, og gi. Det er alt du trenger for å være en prinsesse.
 • Ikke få håp og opptre som en tre år gammel fordi du ikke kan være en bokstavelig prinsesse.

Advarsler

 • Vær forsiktig så du ikke får snørret. En ekte prinsesse vil være snill mot alle, og ikke gjøre noen føler seg mindreverdig.
 • Bare fordi du er en prinsesse gjør deg ikke Gud. Slappe av litt og være ydmyk.