Wkano

Hvordan handle når vennen din liker den samme jenta som du gjør

Du har endelig møtt en jente som du virkelig liker. Så bestemmer deg å fortelle din venn som du er forelsket i. Imidlertid viser det seg at vennen din er forelsket i den samme jenta som du gjør. Hvis du ønsker å lære hva du skal gjøre i denne situasjonen, kan du lese videre.

Trinn

Hvordan handle når vennen din liker den samme jenta som du gjør. First off, handle som du ville gjort rundt noen andre jenta.
Hvordan handle når vennen din liker den samme jenta som du gjør. First off, handle som du ville gjort rundt noen andre jenta.
 1. 1
  First off, handle som du ville gjort rundt noen andre jenta.
 2. 2
  Ikke vent med å gjøre dine følelser kjent. De fleste gutta innser ikke hvor tydelig de gjør det når de liker en jente, og jenter kan vanligvis fortelle.
 3. 3
  Være sympatisk og "sjarmerende" --- være vennlig, fortelle vitser som er morsomme og ikke støtende, og kle seg godt. Dusje alltid og gå lett på cologne! Ax kan være kvalmende til kvinner hvis sprayet for mye.
 4. 4
  Du trenger ikke å bli pyntet i den nyeste trendy gear, men ser nå frem og kanskje bære din favoritt sko eller en god skjorte når du ser henne.
 5. 5
  Snakke med vennen din og prøve å nå en avtale eller i det minste legge ned grunnregler. De fleste fyr venner som vanker sammen utvikle noe som dette naturlig. Hvis du aldri har hatt dette kommer opp, er han sikkert like bekymret om ditt neste trekk som du er.
 6. 6
  La henne bestemme. Du trenger ikke hvert komme til å hente en arm og dra for å se hvem som river større halvparten. Etter noen dager, hvis hun er fornøyd med noen av dere det begynner å bli klarere.
 7. 7
  Hvis du vinner, ikke helt grøft din venn for jenta. Tilbringe tid med dem begge, og kanskje han vil tilgi og glemme

Tips

 • Bare ta det naturlig, og se hvem av dere hun har en tendens til å helle mot. Det er hennes avgjørelse, tross alt.
 • IKKE konkurrere med din venn. Hvis målet ditt er å overgå ham, så du ikke å være en god venn. Det vil føre til kamper mellom dere to. Det er heller ikke attraktivt hvis dere to er stadig på hverandre over en jente du nettopp har møtt.
 • De fleste jenter har venner så i det lange løp vil det lønne seg å være minst behagelig.
 • Det er viktig å innse at det er 3,4 milliarder kvinner i verden, så mens dette kan være gjeldende gjenstand for besettelse din, er det ikke verdt å ødelegge vennskap.
 • Snakk med dem både som venner. I stedet for å slåss om henne, kan dere alle bare være nære venner med henne.

Advarsler

 • Dette vil være et godt tidspunkt for å se hvor godt av en venn du har. Hvis han begynner å prøve å få deg til å se dårlig eller sier ting til henne som ikke er sant, du ville være bedre å forlate ham bak.
 • Hun kan ikke liker noen av dere.
 • Du må være forberedt på å håndtere din venn får jenta og se dem sammen i løpet av de neste månedene minst. Hvis han får en kjæreste og stopper henger ut med deg, bør du vurdere deg selv heldig å vite at han er sånn og gå videre.